Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 13
mariucasara spune:
Ratusca, din pacate eu numai cu antibiotic scap. Daca nu il doare acolo nu e de la urechiusa. Eu zic sa lasi cartea ca nu suntem toti clone. Azi nu a avut el chef sa pape f. mult. Nu-i nimic, recupereaza alta data. Si ai mei dupa vaccin imi scot peri albi. Abia ce am terminat cu Sara ca am inceput cu Sebi....
In alta ordine de idei v-am vazut in poze si sunteti niste frumosi.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
danasor spune:
Doarme mocutza asa ca incerc sa mai scriu din cap trecut:
Alecsa aratai f bine inainte de sarcina, sa nu ai nici o grija iti vei reveni fara nici o problema
Cristies au avut efect capsulele de la fares? eu am luat la munte 3 seringi de nurofen pt copii caci ma durea capul si ma temeam de o raceala si a avut efect
Ruxita sigur vei face fatza cu brio si ca mama si pt job caci asa sunt mamicile superwoman
Cris.d ai niste postari de faci omul sa ,asa de frumos, sa stii ca desi nu am prea aratat iti admir atitudinea si sunt pro felului tau cum privesti viata,... ma rog cred ca intelegi ce vreau sa spun
Happyella dragutza faza cu aspiratorul
Mariucasara imi pare rau ca ai probleme cu lapticu, poate totusi Sebi se va razgandi
Xela felicitari pentru cei doi copii cuminti de la petrecere
bAly multa sanatate si sa nu mai ajungeti niciodata la spital
alexutzzza pozitia cu mainile sus si picioarele cracanate e semn ca este multumit si relaxat
Bea sa-ti traiasca finutza!!
Haircut sa-ti traiasca micutza crestina! Foarte frumos botez ati avut, intradevar intr-un sat mai e un pic de liniste si pace sufleteasca care la oras din pacate s-a pierdut, o atmosfera mai calda... cel putin eu asa simt
danasor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca_mica Am pus AICI cateva poze de la botez si mai recente, sa ne vedeti ce baieti mari ne-am facut! Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
ce baiat frumos !!!1
lorex spune:
am facut baitza, am pus pijamaluta, am si acum doarme...insa am atzipit si eu lg ea...mi-e f somn. m-am intors sa inchid PC ul si can' colo ma apeleaza fotograful pe mess sa-mi dea cateva poze, cele mai reusite. si uite ca mai stau putin!
danasor, sa-ti fie d ebine botezul si cumatria! si noi abia am terminat, de asta suntem asa obositi toti.
tati a racit si l-am exilat in sufragerie, so, in seara sta dormim intre fete . o sa dorm de mana cu ea toata noaptea!
vai ce poze faine imi trimite cred ca stau sa incarc macar una pt voi...desi-mi cad ochii in.. decolteu
aseara la party din "tzatzoasa" nu am fost scoasa
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)
lucia2000 spune:
Nu vorbeai singura.
Eram si eu pe aici.
Am comandat pe net un set de 50 poze. Adica am printat 50 din pozele mele de la botez.
Printatul a fost gratis. M-a costat doar transportul 2 lire.
Acum astept sa vina prin posta.
Pandesc cutia postala de nu se poate
alicredo spune:
am plecat la somnic.maine avem vizita la pediatru si eu la gine.puuup pufeleti!
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
lorex spune:
gata am pus cateva poze
enjoy and good night!
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)
danasor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui unboticutz
merci, Cristina! eu as vrea sa dam o masa dupa slujba sa cinstim participantii si cam atat. mi-am notat de tort, cred ca il putem comanda asa de repede, nu-i problema. o sa intreb la restaurant de fructe, bauturi si crantzanele. marturii si decoratiuni nu cred ca servim ca nu e vreme. cadoul pt nasi trebuie sa fie consistent sau simbolic? mami de strengarel dulce Rares Mihai www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma... |
la noi se ia cadou la nashi daca dai colacii, niste colaci maaaari cat roata, acum depinde de fiecare cat de consistent. Eu de ex. le-am luat la fiecare, ca au fost doi, o fatza de masa brodata si la fetitze una de 5 ani si una de 10 cate o posetutza si o papusha de ceramica. Marturii nici eu nu am avut, nu a fost cine sa umble sa caute. Eu m-am ocupat de organizare doar cat am putut de acasa prin telefon, cumparaturile de fructe si bauturi le-a facut sotzul.
Cristies despre ce carduri e vorba?
danasor spune:
Lorex f frumoase fotografii! Sa-ti traiasca micutza crestina , e o scumpa, si la cum arati la nici doua luni de la nashtere tot sa faci copii