Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

I-am schimbat si eu programul matzei, acum se culca pe la 11, dupa baita.
Lorex minunate pozele.
Mi-e dor sa mai fiu si eu slaba.
Alicredo multa bafta maine la doc!
Dupa activitatea de la schimbul 3 se pare ca sunt si cuminti pufosii nostri, nu doar frumosi.

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Elefantica eu pt dosar am depus copie dupa cerea de care ti-a spus cristies, originalul i l-am dat contabilei sa-l duca la ITM + hartia cu salariul pe ultimele 12 luni + tipizatele de la ei.

Am editat sa te intreb despre ce adeverinte spui tu acolo? Daca este vorba de formularele de la ei sigur te ajuta cineva cand mergi sa le depui. In orice caz, daca pot sa te ajut sa-mi spui.

Mergi la inceput

Ma duc si eu la somn. Va pup si sa aveti o noapte linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

gata am pus cateva poze
enjoy and good night!

_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)

ff tare aia cu fku all. si initzialele de la crijma sunt numa bune de semnatura pt mai tarziu. ce sa mai, super nume a ales mami.

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danasor
Cris.d ai niste postari de faci omul sa ,asa de frumos, sa stii ca desi nu am prea aratat iti admir atitudinea si sunt pro felului tau cum privesti viata,... ma rog cred ca intelegi ce vreau sa spun
pui mic

ce-mi place ca-i zici mocutza. nu am mai auzit cuvantul de cand eram mica, era alint dat unei prietene de mama ei (care a murit cand aveam noi vreo 18 ani...). mi-ai trezit amintiri asa de placute. e vorba de cineva cu care sunt pritena de cand ne-am nascut, desi acum ne vedem rar, ca e in spania de vreo 5 ani, dar suntem ff apropiate sufleteste. ma rog, asemenea, intelegi tu

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Nu vorbeai singura.
Eram si eu pe aici.
Am comandat pe net un set de 50 poze. Adica am printat 50 din pozele mele de la botez.
Printatul a fost gratis. M-a costat doar transportul 2 lire.
Acum astept sa vina prin posta.
Pandesc cutia postala de nu se poate

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

super! ne dai si noua pontul/linkul?

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

oops, for evribadi!!
sculareaaaaa

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Buna dimineata si de la noi

MUltumim de cafea cris.d

Eu sunt chiauna raaau .. Nu sufar vremea asta si mi-e ff somn. In plus mi-e groaza ca nu o sa putem iesi afara si Yannis o sa fie super agitat . M-am trezit ca plangea dupa suzeta si ce plangea ziceai ca plange de foame . Ma si speriasem. Acum rontaie la ea

de Yannis Andrei (23.01.2010)

DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Lorex sunt superbe pozele

de Yannis Andrei (23.01.2010)

DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Mergi la inceput

DECENUELA, esti bine??? s-a suparat jiji mare pe noi si nu ne mai da cofii? jiji mic te tine in priza?

RATUSCA, Scuzoaiele mele. dupacum spuneam la mine cuvantul otita declanseaza , ceea ce s-a vazut. nu stiu cum am citit, dar am uitat de vaccin sau le-am amestecat. cert e k ma bucur ca nu e otita, ca a trecut si bb a papat normal, ca dupa vaccin, deh. chiar ca-i mare. cat sta in funduletz? io nici nu am incercat s-o pun deocamdata

ALEXUTZZA, la cum arata vremea crezi ca ai cheeef aaaazi?vezi ca are chirila si melodii mai ...de venit chefu, desi la ciclu nu cred ca mere nik. tare faza cu pmd.... cica si adevarata, in sensul ca se transmit nush'ce feromoni de la mama la copil. sau poate doar pare, ca are mama tolerantza scazuta... ei, trece in cateva zile.. da-i cu bere, da-i cu vin, poate, poate

AYANNA, nu am mai apucat sa multumesc ieri de tratatziune si sa urez sa fie daria sanatoasa si norocoasa, ca-n rest are tot.

poze

povestea noastra

Mergi la inceput