Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 15
mamidepuiuti spune:
neata fetele
multumim de cafea cuscra
e o vreme naspa aici......si azi merg la o inmormantare,la vreo 50 km de oradea...cu alex cu tot...... voi fi nici eu nu stiu cum,asa ca sa aveti o zi buna si ne auzim/citim maine
u all
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
ratusca_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex gata am pus cateva poze enjoy and good night! _ www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010) |
Ce mai, mami fotomodela!!! cum inteleg eu de ce nu ai AMR! Ca nu trebuie maica!!!
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
cristies spune:
Neata fetele!!!
Merci de cafea Cris.dogarel.
Si eu vroiam sa intreb de Decenuela si de Andre_lina. Ce-i cu voi fetele, inca mai despachetati?
RAtusca_mica si Al3csa, cum va plang voua copii doar de foame? Al meu are niste plansuri de nimic de cade cerul pe mine....
Alexutzzza, sorry de stare... sa treaca!
Lorex, ce frumosi sunteti.
Danasor, carutul se lasa perfect la orizontala. In scaun n-o sa-l pun pana nu sta in funduletz desi mi se pare ca-l chinui in scoica. Cardurile: am avut niste hartiute cu voal albastru cu o poza a lui bebe pe care scria: Bine ati venit la petrecerea mea!
Mariucasara, cum mai sunteti? A papat Sebi si LM?
La multe lunite sarbatoritilor: Teodor, Andreea!!!
Lucia, vrem si noi linkul!!!
Mai vroiam sa mai zic ceva... poate imi amintesc eu...
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel DECENUELA, esti bine??? s-a suparat jiji mare pe noi si nu ne mai da cofii? jiji mic te tine in priza? RATUSCA, Scuzoaiele mele. dupacum spuneam la mine cuvantul otita declanseaza , ceea ce s-a vazut. nu stiu cum am citit, dar am uitat de vaccin sau le-am amestecat. cert e k ma bucur ca nu e otita, ca a trecut si bb a papat normal, ca dupa vaccin, deh. chiar ca-i mare. cat sta in funduletz? io nici nu am incercat s-o pun deocamdata ALEXUTZZA, la cum arata vremea crezi ca ai cheeef aaaazi?vezi ca are chirila si melodii mai ...de venit chefu, desi la ciclu nu cred ca mere nik. tare faza cu pmd.... cica si adevarata, in sensul ca se transmit nush'ce feromoni de la mama la copil. sau poate doar pare, ca are mama tolerantza scazuta... ei, trece in cateva zile.. da-i cu bere, da-i cu vin, poate, poate AYANNA, nu am mai apucat sa multumesc ieri de tratatziune si sa urez sa fie daria sanatoasa si norocoasa, ca-n rest are tot. Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
E, nu sta chiar singurel in fundulet, e sprijinit temeinic de spatarul canapelei, dar macar acum nu se mai scurge ca la o luna . Mi-e frica sa il las mai mult de cateva secunde, sa nu se intample ceva la coloana, asa ca nu stiu cat ar putea sta.
Vreau sa ma apuc de gimnastica aceea descrisa in Mama si Copilul si sa il pun mai mult pe burtica, sa mai lucreze la muschi, ca la baita asa se infoie, isi umfla pieptul si duce manutele sus, exact ca un musculos din aia de-i vezi unsi pe la televizor! E o figura de te termini de ras. A, si by the way, e available fetelor!
al3csa spune:
citat din mesajul lui cristies Neata fetele!!! RAtusca_mica si Al3csa, cum va plang voua copii doar de foame? Al meu are niste plansuri de nimic de cade cerul pe mine.... _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Da pai am fost la o prietena care a nascut in martie si m-am speriat cand am auzit cum plange aia mica. Am fost asa de fericita cand am ajuns acasa si era liniste. Si chiar daca plange nu urla asa tare . Problema noastra e scremutul .. scoate niste sunete de te infiori.Doamnee de abia astept sa treaca colicii sa poata sa doarma si el linistit. Si noi
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
ratusca_mica spune:
Si buna dimineata de la o bucuresteanca nepoliticoasa . multumim Cris.d de cafea, eu m-am dat lately la ceai negru cu miere si lamaie, e un vis!!!
al3csa spune:
A fetelor de mult vroiam sa va intreb .. Bebeii vostrii au inceput sa-si tina capul?
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
cris_mario spune:
neata si de la noi
eu nu am mai intrat ieri ptr ca a venit cumnatul meu sa ne ia(pe mine,bebica,Mario) la ei in vizita,de parca nu am stat tot week in vizite ...aveam la treaba care s-a amanat pe azi
ati scris ceva,deci ma apuc de recuperat
aaa si am uitat...mario e racit...iar pe mine ma doare in gat de abia vorbesc
haircut sa va fie de bien botezul
cris.d aveam acelasi program de iesit afara ... e grele rau,ai mare dreptate
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
Nik0le spune:
Neatza!
Miruna , dastefa
baly, bine ai revenit!
xela, da, am fost personal si la Isa si acum. Ce m-a surprins un pic a fost ca n-a interesat-o pe tantia aia nici copia dupa certif de casatorie, nici copia dupa CI-ul sotului... deci practic nu mi le-a inclus in dosar. N-am idee daca ar putea si sotul sa depuna. La coada era si un barbat singur, dar m-am gandit ca poate vrea el sa intre in concediu paternal... Io n-am avut si copie dupa decizie, nu mi-a cerut. M-am bucurat sa te citesc atat de fericita, asa e, ar trebui sa fim mai constiente de cat de norocoase suntem.
danasor, si Irina mea a luat prost in greutate dupa vaccin. Pe mine ma bate gandul sa sar peste controlul de 3 luni, ca precis nu ia cat scrie la carte si nu intentionez sa plec urechea la sfaturi gen: "da-i completare cu LP". O s-o cantaresc acasa si gata. Ma mai duc la vaccinul de 4 luni.
loreeex, super pozele, ti-am admirat familia frumoasa! Iar tu si fii-ta sunteti... sunteti... nici nu gasesc cuvantul... MINUNATE!
alexutzzza, ne luam de mana azi? Desi, sper ca tie ti-a trecut si eu nu-s decat urmatoarea. Sunt nitel meteodependenta, nitel mai mult, fir-ar.
cris.d, multumim pt cafea.
cristies, mamidepuiuti mamidepuiuti, drum bun si Alex cumintel iti doresc!
al3csa, da, a mea isi tine capul cat de cat, eu zic ca binisor pt varsta ei.
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
Now, bring me that horizon!
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui al3csa A fetelor de mult vroiam sa va intreb .. Bebeii vostrii au inceput sa-si tina capul? de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! Poze Povestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis |
da, insa nu are control 100% asupra gatului, asa ca tot executa figuri de box si ii da lui mami capete in gura gramada! dar se impinge in piciorute ca sa se ridice mai sus, sa vada una alta, exact ca o suricata de pe National Geografic!