Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

RATUSCA stiu ca era o fata la fulgusori care a patzit asa cu bebe;avea otita si doare rau la inghitzit. eu as merge la dr sau macar telefon,

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Noi am lipsit din cauza botezului de acum o saptamana. L-am facut la o pensiune din Vatra Dornei si a fost de vis, Anastasia a fost bebelusul model
Am plecat de vineri (9 aprilie) din Iasi cu emotii cat casa, Vatra Dornei e cam la 250 km , am condus eu dupa o pauza cam mare de la drumuri lungi, si am cam gresit drumul inconjurand cu vreo 80 km, Ayanna am ajuns si pe plaiurile tale; oricum dupa un drum de 5 ore in care am oprit de 2 ori pt masa, dar nu m-am dat jos din masina, am ajuns cu bine la pensiune. Pensiunea e super, are si spa cu piscina interioara, jacuzzi i-am rasfatat din plin pe invitati. Am avut invitati din Focsani, Roman, Suceava, Iasi, Botosani si acasa nu prea ar fi fost loc pentru toti, mai ales ca o pereche de nasi e din Botosani si una din Focsani
Botezul l-am facut sambata dupa-amiaza la o bisericutza de lemn din apropiere f frumoasa, si am rugat preotul sa fie cald, apa calda i sa nu o bage cu capul in apa fiindca are parul des si lungutz, a cam strambat din nas dar a facut cum i-am cerut, ca la toti copiii chinuiti din tara asta totul a fost bine si frumos pana la apa cand au inceput respectiv urletele sub privirile satisfacatoare si zambitoare ale invitatilor
Dupa botez am avut petrecerea la restaurantul pensiunii , a fost foarte dragutz: mancare buna, bauturi am baut si eu o bere FA rece, buna tare, s-a si dansat un pic, plus ca am avut liber 4 ore de dezmatz de la domnisorica mea. Poate pentru unii chestiile aste nu par mare lucru dar pentru cine e "arestat la domiciliu" intelege chestia cu socializarea
Duminica i-au facut nashele baitza dupa care am si dat colacii sa-mi iau fata inapoi
Luni ne-am intors acasa de data asta pe drumul bun , si de la Vatra Dornei a dormit intins pana la vreo 10 km de Iasi.
In tot timpul asta Anastasia s-a purtat ireprosabil, dormit, mancat, zambit la toata lumea, nu mi-a venit nici mie sa cred ce copil cuminte am , cred ca ne-a simtit fericiti , eu iubesc muntele la nebunie indiferent de vreme, chiar si cand ploua
cam asta am facut si de o saptamana incerc sa va prin din urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

La multe lunite Daria, Stefan si Madalina!

ayanna, multumim pentru tratatia simetrica, sa-ti traiasca fata!

miremia, cine face capitole noi stie... Ce harnicuta esti! Si ce bine ca doarme bebelina, a mea a avut doua somnicuri de pana intr-o jumatate de ora pana acum... Si nu da semne ca s-ar culca, din contra, maraie.

danyelana, ce mai faci? Cum merge kinetoterapia, mai povesteste-ne ce exercitii faci!

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Now, bring me that horizon!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

La multe lunite Daria, Stefan si Madalina!

Lorex , scumpa nu am fugit de tine , abia astept si eu sa se faca cald sa iesim prin parc, numai ca noi stam destul de departe aproape de releu in Bucium, dar ajungem la intalneala, ce doar bucurestencele sa se intalneasca ?
aoleuuuu acum am vazut la stiri de un copac ce s-a prabusit in parc, of of of, nicaieri nu esti sigur..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui unboticutz

da, eu intrebam. Raru e super incantat de apa, se balaceste cu mare placere dar face balta in jur. ce harnica esti! eu de cand a adormit raru stau pe net si mananc am de calcat si de intins rufe si nu imi vine sa ma apuc.

mami de strengarel dulce Rares Mihai
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

Asa face si a mea cand face baie in albiuta. Da din toate membrele de face baltute baltute peste tot. Si parca nici nu mai incape asa bine, daca se intinde e cat albia.

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

danasor, ce frumos ati petrecut! Sa-ti traiasca micuta crestina! Te inteleg perfect si cu socializarea si cu "cerintele speciale" catre preot, si eu vreau sa fac la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Buna ziua dragele mele...

Azi facem cinste, avem 3 luniteeeee!!!!

TORT

As fi vrut sa scriu mai multe, dar noi marcam cele 3 lunite cu o criza maaaare de colici...sper sa fie ultima (n-am avut decat trei si toate in primele 2 luni, asa ca nu mi-o explic pe cea de azi..., dar na...tre' sa ne descurcam si cu asta)...

Deocamdata fac ture prin casa si cand "happy birthsday" pe ritmuri de nani-nani...

Va

PS. Xela uite reactia lu' fii-mea cand l-a vazut pe smecherasul de Cristian...

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

my pictures

LA MULTE LUNITZE!!

Ei da, asa mai zic si eu . GATA, e a noastra Daria ca tare frumusica e.
Ma apuc sa strang bani de casa, iar voi pentru mobila, OK ?

Cine face torturile alea??? Spune drept cat ai mancat din el de are Daria probleme la burtica azi ?

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Danasor ce frumos povestesti, e de vis. Sa-ti traiasca micuta crestina!
Nikole n-am avut nici eu prea mare noroc, s-a tot trezit.
Ieri am fost la plimbare in Cismigiu. Tare frumos, vazut lebede negre, oameni care stateau intinsi pe iarba, barcute pe lac. Poate un pic prea aglomerat pt gustul meu, dar este un parc foarte frumi. Abia astept marea intalneala, sper sa prindem vreme frumoasa.

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Raportez noapte dormita cap-coada. De fii-mea. De la 20:30 la 06:35. Io m-am trezit pe la 5 fara 10 sa vad ce face si m-am culcat la loc. Oricum, nu cred ca o sa se mai repete prea curand. Dimineata s-a saturat cu un singur pietroi, pardon san, iar din celalalt am scos fara efort 100 ml care stau frumos la congelator. In caz ca va intrebati ce face acum, urla. Leganata pe picioarele mele, pe acorduri de baby mozart... inutil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

RATUSCA stiu ca era o fata la fulgusori care a patzit asa cu bebe;avea otita si doare rau la inghitzit. eu as merge la dr sau macar telefon,

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze

povestea noastra

pai am fost si am facut si tratament - Otocalm picaturi in urechi 3 zile...maine sun din nou in functie de cum se prezinta strumful pana dimineata

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

Mergi la inceput