Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 6
danasor spune:
Cristies, Xela,Ruxita, Ratusca_mica, Lucia, Decenuela, Lorex, daca am uitat pe cineva scuzati-ma, sa va traiasca micii crestini, e intradevar un eveniment cu totul deosebit
Bea am vazut pozele, sunt minunate si Ivan un dulce
mai voiam sa raspund la mai multe mesaje dar am uitat tot
miremia spune:
Fetelor, ma uitam la pozele Dariei si m-am minunat. Cat ne-au crescut pufuletii!!! .
Si daca tot v-ati incuscrit, asteptam si noi petitori la Mara. Mai e vreun flacau liber?
Mirela fericita de Mara Ioana
mariucasara spune:
Ratusca daca puiul tau are otita sa stii ca il doare tare cand inghite si suge. Otocalmul nu merge in toate cazurile. Cand puiul tau e linistit si bine-dispus apasa-l inaintea urechii(cam unde se unesc maxilarele) daca tzipa inseamna ca inflamatia e tot acolo si trebuie tratata cu altceva. Eu fac otita de 2 ori pe an, sunt ditamai capra si tot nu am chef de nimic pana nu se vindeca de tot.
danasor sa va traiasca micuta crestina!
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
Beatrice1982 spune:
danasor ce botez frumos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!si mie mi-ar fi placut asa botez.............
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
miremia spune:
Nikole felicitari pt productia de la congelator!
Mi-e asa dor de vremurile in care aruncam laptele Am si acum destul cat sa o hranesc, dar nu destul cat sa fac si provizii. Poate cand o sa doarma matza toata noaptea o sa mai am si eu sansa sa ma mulg pt provizii.
Mirela fericita de Mara Ioana
danasor spune:
Nikole , Miremia multumim,
Eu pledez cu fervoare pentru drepturile copilului, sincer nu mi se pare normal sa sufere, e totusi un soc impactul cu apa rece, si cel mai mult ma enerveaza raspunsul asta " toti copii trec prin asa ceva" , in plus dupa ce ii baga in apa ii mai si tin un timp uzi pana ii imbraca din nou...
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Fetelor, ma uitam la pozele Dariei si m-am minunat. Cat ne-au crescut pufuletii!!! . Si daca tot v-ati incuscrit, asteptam si noi petitori la Mara. Mai e vreun flacau liber? Mirela fericita de Mara Ioana |
da..........Ivan e liber?
va place????????????????
Poze
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui danasor Bea am vazut pozele, sunt minunate si Ivan un dulce mai voiam sa raspund la mai multe mesaje dar am uitat tot pui mic |
ma bucur ca iti plac....si iti place si Ivanelul dulcic!!!!!!!!
Poze
Nik0le spune:
citat din mesajul lui miremia Nikole felicitari pt productia de la congelator! Mi-e asa dor de vremurile in care aruncam laptele Am si acum destul cat sa o hranesc, dar nu destul cat sa fac si provizii. Poate cand o sa doarma matza toata noaptea o sa mai am si eu sansa sa ma mulg pt provizii. Mirela fericita de Mara Ioana |
miremia
Si la mine e exact aceeasi situatie, daca nu ar fi fost intamplarea asta, n-as fi putut sa pun nimic deoparte. E prima oara cand se intampla si, desigur, primul bibe la congelator. In rest, doar o satur si atat. Zic ca e bine si asa.
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
Now, bring me that horizon!
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui danasor Nikole , Miremia multumim, Eu pledez cu fervoare pentru drepturile copilului, sincer nu mi se pare normal sa sufere, e totusi un soc impactul cu apa rece, si cel mai mult ma enerveaza raspunsul asta " toti copii trec prin asa ceva" , in plus dupa ce ii baga in apa ii mai si tin un timp uzi pana ii imbraca din nou... pui mic |
apa rece?????????????????????????????????????????????????
[wow
vai de mine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
saracii copiiiiiiiiiiiiiii
Poze