Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 7
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Nik0le
miremia Si la mine e exact aceeasi situatie, daca nu ar fi fost intamplarea asta, n-as fi putut sa pun nimic deoparte. E prima oara cand se intampla si, desigur, primul bibe la congelator. In rest, doar o satur si atat. Zic ca e bine si asa. Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) Now, bring me that horizon! |
dap
e bine si asa...........decat nimic ca si mine.........
sper totusi ca la fetita sa fie altfel si sa am laptic pentru ea...
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
mariucasara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danasor Nikole , Miremia multumim, Eu pledez cu fervoare pentru drepturile copilului, sincer nu mi se pare normal sa sufere, e totusi un soc impactul cu apa rece, si cel mai mult ma enerveaza raspunsul asta " toti copii trec prin asa ceva" , in plus dupa ce ii baga in apa ii mai si tin un timp uzi pana ii imbraca din nou... pui mic |
La biserica unde am botezat-o pe Sara asa s-a facut fara sa cer eu ceva. Biserica a fost incalzita, apa din cristelnita a potrivit-o preotul si ne-a chemat sa verificam. Nu a bagat-o cu capul in apa, doar a stropit-o.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
unboticutz spune:
danasor, ce petrecere de vis! eu asa mi-am dorit nunta dar n-a fost sa fie..
fetele care au crestinat pufuletii, ziceti-mi si mie ce am de facut. sunt total pe dinafara si e posibil sa facem botezul intr0o saptamana.
mami de strengarel dulce Rares Mihai
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...
Beatrice1982 spune:
unboticutz, eu nu prea ma pricep la botezuri ortodoxe, deci...............nu stiu
desi dupa cate am citit si am citit despre botezul pufuletilor .............stiu deja....dar sa iti spuna fetele mai bine....................
Poze
miremia spune:
Bea clar ne place.
Uite ce noroc pe Mara mea....o sa se plimbe prin minunatiile alea de ni le tot arati tu pe acolo.
Cred ca a simtit ca i-am gasit flacau frumos...a facut ochi si a inceput gandaceala.
Mirela fericita de Mara Ioana
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariucasara
La biserica unde am botezat-o pe Sara asa s-a facut fara sa cer eu ceva. Biserica a fost incalzita, apa din cristelnita a potrivit-o preotul si ne-a chemat sa verificam. Nu a bagat-o cu capul in apa, doar a stropit-o. Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
de treaba preot!!!!!!!
Poze
cristies spune:
citat din mesajul lui unboticutz danasor, ce petrecere de vis! eu asa mi-am dorit nunta dar n-a fost sa fie.. fetele care au crestinat pufuletii, ziceti-mi si mie ce am de facut. sunt total pe dinafara si e posibil sa facem botezul intr0o saptamana. mami de strengarel dulce Rares Mihai www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma... |
Pai ce/cum ai de gand sa faci?
Eu m-am ocupat personal de: comandarea tortului, marturii, carduri si decoratiuni (adica am vorbit cu decoratoarea ce as vrea).
Am mai cumparat impreuna cu sotul fructele/bauturile/ alune/ s.a. - si a mai facut mama prajituri sa-mi impresioneze colegele.
Am mai cumparat si cadou la nasi si cam asta a fost.
(Discutia cu preotul a purtat-o bunicul meu care i-a dat si apa calda, asa ca n-a fost traumatizat deloc dar tot a zbierat).
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
Yasmine spune:
citat din mesajul lui catalutza81 HELP FETELE!!!!!!!!!!!!! Irina a facut caca verde si cu niste firisoare negre prin el... am dus corpo si coprocitograma la Synevo vineri ne da rezultatul. Pediatra a zis ca mai mult ca sigur nu e nimic da sa il duc totusi...si ce credeti, mi s-a parut mai calda ca de obicei si ii iau temp...avea 37,4 apoi la vreo ora 37,1...ea are de obicei cam un 36,5-36,7 in mod normal cand e calma....acum chiar sunt panicata, nu stiu ce sa fac, sa mai sun pediatra o data? O sa im zica ce stiu si io ca 37 nu e febra, da copilu' nu a avut asa peste 37 decat cat a facut vaccinul..... Catalutza mami de Irina |
Febra se considera de la 39 in sus la noi nascuti.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia
unboticutz spune:
citat din mesajul lui cristies Pai ce/cum ai de gand sa faci? Eu m-am ocupat personal de: comandarea tortului, marturii, carduri si decoratiuni (adica am vorbit cu decoratoarea ce as vrea). Am mai cumparat impreuna cu sotul fructele/bauturile/ alune/ s.a. - si a mai facut mama prajituri sa-mi impresioneze colegele. Am mai cumparat si cadou la nasi si cam asta a fost. (Discutia cu preotul a purtat-o bunicul meu care i-a dat si apa calda, asa ca n-a fost traumatizat deloc dar tot a zbierat). |
merci, Cristina! eu as vrea sa dam o masa dupa slujba sa cinstim participantii si cam atat. mi-am notat de tort, cred ca il putem comanda asa de repede, nu-i problema. o sa intreb la restaurant de fructe, bauturi si crantzanele. marturii si decoratiuni nu cred ca servim ca nu e vreme. cadoul pt nasi trebuie sa fie consistent sau simbolic?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...
unboticutz spune:
se poate fara muzica/dj doar cu muzica ambientala de restaurant? oricum o sa fie duminica si n-o sa dureze mult. ati mai auzit de asa ceva? nu vrem nici tzol festiv..