Copilasi de Iulie - August 2004 (46)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

multam de idei ..sunt incercate ... ei merg la baie impreuna ...se spala care in chiuveta lui ..iar cand vine partea cu spalatul pe dinti ..Luca isi freaca dintii si-i arata , face in toate felurile ...el rade dar cand ii bag periuta in gura urla ...il spal cu degetele
o sa-l las o perioada poate uita ..si mai incerc ..
ma gandesc ca l-o fi durut vreodata si acum e speriat ..habar nu am
recompensa ...nu cred ca tine ca este cam mic ptr asa ceva ...

cu olita ...sta dar nu face nimic ...eu insist insa

Monica spor la treaba !
Daria , sanatate multa Giuliei !
Cori , ai gasit chef ? da-mi si mie putin ca si eu sunt in aceeasi situatie ...
Roxi , esti bine ?
merg sa o sun pe Olivia sa vad daca a ajuns in Bucuresti !
pupam toata gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Da daca recompensa nu tine, nu poti sa-i zici ca nu mai poate manca dulciuri pt ca o sa i se strice dintii... vrea bomboane, trebuie sa accepte sa-l speli... merge?? io cred ca am cam uitat cum e cu cei mititei... poate trebe un refresh ca tot ma apropii de criza de 40
cu chefu e cam asa... cand vine primavara, hormonii tropaie si io nu mai poci sa gandesc decat la concedii, soare, mare ca urmare se duce de suflet munculita mea... si pana acum a tinut ca am avut vacanta in fiecare an 1 iunie-20 august, dar daca o fi sa intru in campu muncii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ma tot gandesc la Luca, ii doresc refacere rapida si multa, multa sanatate. Ce intamplare :(((

Blue, io mai am o vorba cu Giuli: nu te-am intrebat, te-am anuntat Stiu ca i-am zis mereu ca atunci cand va creste o sa-i scriu regulile de urmat ad-literam, unde nu ii cer parerea ci doar colaborarea Deja ma gandesc serios la pancarda de deasupra biroului poate i se fixeaza mai bine in cap

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Una peste alta m-am interesat in Bucuresti, avem cca 100-110 plagi muscate pe zi la infectioase. Ctanta cu 30 pe zi sta "modest".

Simona, pai exact asa cum zici, cei 6 patrupezi din fata casei mele sunt hraniti de o vecina care nu ii primeste la ea in curte, dar le da mancare ...fix la mine in curte (a profitat ca noi nu locuim acolo, casa nu era terminata, gard de jur imprejur nu aveam... si uite asa circ). Deci? solutia ... e tot aia

Andries

Mergi la inceput

Hehehe... pancarda deasupra biroului... o si vad: "Giulia face la mate o ora, Giulia face patul, Giulia aduna jucariile... etc" cum o stiu eu rebela pe Giulik nu crez ca are zile multe pancarda ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna ziua, buna ziua. Ma bucur ca va regasesc, desi nu in cele mai fericite circumstante...
Olivia, Imi pare tare rau de intamplare. Desi o sa-mi iau pumni in cap, va spun ca eu as impusca toti cainii fara stapan. De la faptul ca imi creeaza mie disconfort pana la faptul ca's imprevizibili si plini de tot felul de kestii, nu-i suport pe strazi. Well, asta e...

Am vazut pozutze de Oradea si Constanta. Superbi copii, nemaipomenite mamicile!

Cat despre mancat - Victor e in trend. Mananca singur, dar intr-un ritm mult mai lent decat Paul. Si mult mai fitos, dar e de inteles, majoitatea fitzelor venind de la gradinita. Spanacul e pe lista alimentelor interzise, rosiile insa sunt preferate. Salata verde - asa si asa. De regula sunt multumita de varietate, ma calca pe nervi durata exinsa a mesei . Problema cu Victor e gelozia. Mai ales in momentele de oboseala extrema (a mea sa a lui). Cand amandoi reactionam extrem de nervos si necontrolat. Ies niste scantei cumplite care sfarsesc cu palme la fundul lui si imbranceala lui Paul pe oriubde ar fi el. Si asta nu pot sa gestionez - din pacate. Si nu stiu cum sa fac.

Peste asta se aduna "problema" (reala sau inchipuita - adica a mea, de mama dusa cu pluta) cu Paul - dezvoltare inceata - fizica. Adica, la un anu jumate are 9 kile (cu +/- ca nu suporta controalele medicale) si 76 cm. Cam mic, pentru gustul meu si al dok. Asa ca l-am bagay la analize si au iesit cam naspa... la fier sub limita, la TGO mult peste, la VSH peste, limfocite si bazofile peste. Pentru mine e limba chineza, dar fierul mic stiu ca e anemie. POate si din cauza iernii lungi si a statului in casa... Poate's doar piticii mei pe creier - 'om vedea.
In plus lucrurile s-au cam "stricat" la munca - ne-a plecat shefa, cine vine - nu prea cred ca ne "pupam" la abordare... MI s-au decalat proiectele - unul din motive de planificare IT, unul din otive de business... Ma bate gandul sa ma mut la Cluj... ma omoara oboseala si multe altele, dar asta-i viata, poate fi mai rau.

Incarc cateva poze si mai revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Nuuu, Corina, deloc, io nu ma sifonez la de`astea light Nu-mi permit asa lux ca tapetez toata camera
Giulia
1. spalat pe dinti de 3 x / zi
2. inainte sa-ti schimbi directia de mers, ANUNTA-TI MAMA
3. aspira-ti / sufla-ti MUCII aia multi lipiciosi
4. vorbeste , copilule , daca vrei ceva

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Pe mine ma seaca la ficatzi cand vin vecinele din alte blocuri sa le dea sa manance in fatza blocului in care stau io...
In gand le iau cu ia-l cocoana si da-i de mancare in casa (dupa care o dau in texte din caragiale "vedea-l-as manusi"... manca-i-ai coada... si asa mai departe...)

Simona, daca ii iei o periuta din aia de bebelus mic (din aia rotunda cu aparatoare sa nu si-o bage pe gat) si-i dai sa se joace cu ea si apoi il lasi sa o bage in gura nu merge!?

Maine sa ne tineti pumnii, la 13 avem concursul...:)
Maria n-are nici o apasare, canta corect notele dar pierde nuantele si timpul ca pauzele le face pe toate cam de acelasi fel, unele sunt din doi timpi, altele sunt scurte...(cat inteleg eu...:) deh)
Asta seara ingrasha porcul cu John , ca in vacanta si dupa am lasat-o mai moale ca sa nu o stresam (sa nu spuna pe urma ca nu mai vrea la pian...)

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Danule, ma bucur sa te intalnesc pe aici pupa fratiorul Vic si pe fratiorul fratiorului nici eu nu pricep ce ai scris tu acolo, dar daca era ceva ciudat ti-ar fi tradus dr... probabil ca iarna lunga e de vina
Daria sorry uitasem de vesnicul tau razboi cu mucii
Sigur ca tinem pumnii, succes Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

http://family.webshots.com/photo/2618812990091498352meKWjc

prima tura de pozute
ma'c o tura dupa cumparaturi de mancare si mai revin

PS: Simone, la noi e la fel - Vic se spala singur pe dint - mare fan si mare distractie - Paul in schimb doar molfaie periuta, nu ma lasa sa il frec (deh, el e mare - face totul singurel) inghite pasta - si juma de tub, daca are...
Daria - lista cu "de facut"? la noi a supravietuit fix o saptamana, dupa care s-a rupt "din greseala" si "de Paul".

Mergi la inceput