Copilasi de Iulie - August 2004 (46)
Raspunsuri - Pagina 7
BLUE ANGEL spune:
Cori , Coco are 1 an si 10 luni ..nu papa bomboane si nici nu stie deocamdata ce-i aia cioco ..doar asa a mai gustat de Luca ..dar nu i s-a deschis apetitul ..in schimb ii plac cum fasaie
Monica , buna idee ..o sa-i iau alta periutza si i-o dau mai inatai sa se joace ,si incercam asta pe uscat ...multumesc de idee .
tinem pumnii pentru concurs !
Cori , e clar suferim de aceeasi boala ..cred ca am "vazut" toata Europa zilele astea
Dana , bine ai revenit ..chiar am primit ieri o actualizare pe linkedin ...
tot la Carmen mergeti ? ti-ar fi spus ea daca era ceva rau ..eu cred ca-i doar o anemie ...dar asa , raceste des ?
si la mine Coco este mai plapand decat a fost Luca ...am haine care lui Luca ii veneau bine si lui ii sunt largi ...
sanatate multa va dorim si bafta la job !!!!si eu vreau la Cluj ...sau Timsoara ..sau Brasov ...am si avut ceva tentative ...dar ne-am incurcat tot in Buc
Andries spune:
Cred ca va amintiti ca si Mircea a fost mic si prapadit, ei bine de la 2 ani si vreo luna lucrurile s-au schimbat spectaculos, a ajuns la 11,5 kg in loc de 9,5 kg, 86 cm, deja i-au ramas o serie de pantaloni scurti!! Si asta fara sa ii fac nimic in plus decat sa ii dau mancare cat de des a cerut el!! Si a mai stat pe la munte, dar nu exagerat de mult.
Deci nu disperati, nu disperati, sigur isi revine copilul!!
Andries
corianai spune:
Simona gata nu mai dau sfaturi pt frtiorii mai mici ca se vede treaba ca sunt depasita rau deh, capritele mele sunt mari, si memoria nu a fost niciodata punctul meu forte
Andries tare dragut Mircea si are dreptate cu pusul la colt
Edit ca mi-a venit o idee,
Simona ce ar fi sa facem un schimb de esperienta, eu iti spun tie pi undi casc eu okii dupa umbrelute de soare, tu mie... poate ne inspiram reciproc
carmenp spune:
cristal, bafta multa, io n`am reusit performanta sa le gasesc un profesor de pian care sa vina in particuler asa ca ionu` ramine cu ce face la centru. in schimb am schimbat macazu` cu ilinca de pe dansuri pe balet
olivia, imi pare rau
recunosc ca n`am probleme cu cinii aciuati pe la bloc in schimb pe vremuri ma agata de pantaloni unu aparut brusc de supt o masina si de atunci am prins frica
corina, bine ca te`ai hotarit
roller025 spune:
Revenit de la cumparaturi.
Simona, tot la Carmen merg. In princpiu n-o ingrijoreaza greutatea - multumesc Andries, asta sper si eu :) - dar inaltimea e cam de copii de pana un an. Asta cu fierul mic am vazut-o eu pe analizele de la CMU (mey, nasol cu tehnologia, iti dau muulte batai de cap). Se pot vizualiza online si, bineinteles, ca te apuca gugalitul dupa interpretari.
Monica, bafta Mariei! Va tinem voua pumnii sa aveti emotii mai putine
Daria, sanatate Giulikai!
Ma'c ca'ncarc turul 2 de poze
szivarvany spune:
Vazut doi baieti fericiti si zambareti Sa-ti traiasca Roller, sunt frumosi-foc
Cristal, pumni si labute stranse si de la noi
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
roller025 spune:
http://family.webshots.com/album/577407484DgTmbH
iaca si turul 2
ma'c sa-mi ridic feciorul de la gradi.
mey, io nu mai intru pe aici ca de la job nici nu mai poci si nici n-as mai avea timp, iar acasa nu apuc decat in zile libere (cum ar fi asta).
roberta04 spune:
Hello! V-am scris dimineata si..a picat curentul
Simona, eu l-am lasat pe Matei de la un an si ceva sa isi aleaga singur periuta si... a functionat.
Olivia - inca o data pentru Luca. Pe Matei l-a muscat in toamna un pechinez in piata si am chemat politia.
Daria, si eu sper sa ii pot trasa niste linii de la care sa nu se abata. Mie imi place tare mult cum si-au educat copii niste prieteni de-ai nostri ("copiii" au acum 20 de ani). Au avut cateva reguli de la care nu au avut voie sa se abata - se refereau la diverse precum anturaj, droguri, adevar, scoala etc, in rest, o viata libera. Cand fata lor a implinit 18 ani, tatal i-a spus:"Pana acum, ti-am spus ce sa faci, acum iti pot spune ce e bine si ce e rau din punctul meu de vedere, tu iti alegi calea". Iar fata e model prin toata lumea dar super-cuminte, prietena cu parintii, te poti baza pe ea.
M-am intins...
Fug la vizionat pozele Danei si la munca...
szivarvany spune:
vazut doi baieti cuminti la sesiune foto
Roberta, ce frumos ar fi sa fim cu copiii pe aceasi lungime de unda.
Giulia ink nu m-a mintit niciodata, pe verificate. Mereu ii spun ca adevarul conteaza pt mine cel mai mult despre orice ar fi vorba si pana acum nu am avut niciun incident, spre deosebire de ce vad la unii colegi de joaca .
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
leeloo2004 spune:
Dana - pupam trupa de baieti!!! Mai si mie pediatra imi tot spune de ariciul ca ar fi rahitic...mie mi se pare doar ca e cam mic de inaltime - are la aproape 2 ani cam 82 cm - Stefan (care oricum nu e vreun urias - el de anul trceut tot 110 cm are...) avea la 2 ani 86 cm...dar ariciul e mai gras, are aproape 12 kg - Stefan la aproape 6 ani are 17 kg...dar eu am hotarit sa-i las in pace...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.