Copilasi de Iulie - August 2004 (46)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andries
Pe asa zisii prieteni ai animalelor fara stapan, eu i-as obliga sa ii tina acasa la ei... de ex si la mine la bloc exista o haita de caini hraniti de o baba nebuna, sunt "cainii blocului" vecin. Daca vrei sa "rezolvi" ai grija cum o faci, sa nu te trezesti cu reclamatie, cauciucuri sparte, geamuri sparte sau mai stiu eu ce.

Tocma vroiam sa zic si eu acelasi lucru ...

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Citat:
citat din mesajul lui alice2004

Citat:
citat din mesajul lui Andries
Pe asa zisii prieteni ai animalelor fara stapan, eu i-as obliga sa ii tina acasa la ei... de ex si la mine la bloc exista o haita de caini hraniti de o baba nebuna, sunt "cainii blocului" vecin. Daca vrei sa "rezolvi" ai grija cum o faci, sa nu te trezesti cu reclamatie, cauciucuri sparte, geamuri sparte sau mai stiu eu ce.

Tocma vroiam sa zic si eu acelasi lucru ...

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

din pacate sunt atat de multi oameni iresponsabili care hranesc aceste animale, eu pot sa inteleg ca le este mila de animal, dar trebuie sa se incadreze in regulile unui trai urban civilizat!!!

am avut aceasta problema oriunde am locuit in Bucuresti, inclusiv sotul meu a fost muscat de picior si a stat vreo ora cocotat pe o masina intr-o parcare pentru ca era o mare haita in jurul respectivei masini .... eu personal mergeam cu sprayul paralizant in buzunar, nu de frica hotilor cat pentru caini!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Eu mereu am fost de parere ca animalele nu au nici o vina, nu fac decit sa urmeze niste instincte ! Principalii vinovati sint posesorii de doar doua picioare care nu fac nimic sa rezolve problema, pentru ca realmente este o problema cu cinii comunitari !

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

o prezentare cat de cat a problemei:

http://oideebuna.blogspot.com/2010/02/cainii-straziicat-de-grava-este.html

desi nu am inteles solutia propusa...cazare 30 de zile si eutanasiere dupa 30 de zile?

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Buna dimineata dragelor !!!
si noi avem problema asta cu cainii ..sau mai degraba cu oamenii care se cred iubitori de caini ...chiar ii povesteam Oliviei ce de discutii si show-uri am avut noi cu acesti vecini ...toti le dau de mancare ..dar in fata casei altuia ..niciunul nu-l ia in curte ...la bloc sa zicem ca nu ai unde sa-l tii ..dar aici chiar ar putea sa-l ia sa-l ingrijeasca ...

Andries , eu zic cu mancarea sa incerci sa o lasi mai moale ..si eu m-am stresat la un moment dat ..apoi am schimbat atitudinea ..i-am zis asta-i mancarea , vrei sa mananci bine , nu vrei pleci de la masa ...al meu are alta problema ... cum se aseaza la masa intreaba ce are la desert ..si mananca numai cu gandul la el ..nu ma multumeste asta..dar macar mananca ce-i pun in farfurie ...referitor la lista mancarurilor preferate ...este foarte scurta ...
cu imbracatul ... dimineata il imbrac eu ca este asa adormit ..iar eu una il inteleg ...

fetele , eu am alta problema ..cu coco ..nu suporta sa-l spal pe dinti ...mai, cum vede periutza face un scandal monstru ..i-am schimbat periuta ..avem deja o colectie ...nu vrea si pace ..i-am luat pasta aromata ..nimic ..inghite pasta si gata ...
stiti vreun schepsis pentru problemutza mea ???

am vazut pozici cu copii frumosi ...si vedete de televiziune ..deci mai sunt vedete pe aici ?

o sa incerc azi sa va pun si eu niste poze cu baietii mei tunsi ...

va pupam si va dorim o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Blue - dar nu vede la Luca cind se spala, de fapt nu ii speli pe dinti in acelasi timp? Ariciul meu e ca o maimuta, daca il vede pe frate-su, vrea si el... Eu am alta problema, Tudor nu vrea sa stea pe oala...are pur si simplu aversiune, plinge (habar nu am de ce), ba nu vrea sa-l lase nici pe Stefan sa faca (el face doar treaba mare, nu reusesc sa-l conving sa faca la WC...cred ca nu ii este comod), tot vrea sa ii ia oala...

Sunt de acord cu tot ce ziceti despre ciinii comunitari - si mie imi plac ciinii, dar ma tem de cei fara stapin. Bine, imi este mila de ei ca nu e vina lor ca au ajuns pe strazi, dar nu este o solutie sa ii lasi sa se prolifereze asa...Iar cei de la blocuri care vor sa-i hraneasca si sa-i tina, in opinia mea ar trebui macar sa investeasca sa le faca un padoc ceva ca sa stea ingraditi, nu liberi sa muste in stinga si in dreapta...macar atit sa faca daca ii tot apara atit si ii ingrijesc...

Fug ca trebuie sa intru intr-o sedinta, dar sper sa mai intru!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Multa sanatate lui Luca, imi pare tare-tare rau Kim ca treceti prin asa ceva.

Eu desi am luat catel, tot ingrozita sunt de caini in general.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Olivia
Il pupam pe Uka si speram ca e bine!

Eu am fost in audienta la primar privitor la problema cainilor...atunci nu mai suportam (acum 2 ani!!). M-am dus bou si m-am intors vaca, scuzati exprimarea plastica...
Acum a trecut de limita suportabilitatii...

Simona, urlete la greu, "sa ma spele mami!", o alergam cu periuta prin casa...dar la noi cateodata functioneaza spalatul in tandem, toata familia la baie sa frece dintisorii (si ne inghesuim toti in veceul de serviciu ca sa facem operatia asta )
Functioneaza si scheme ca "aaa, uite Maria ce dinti albi are pentru ca s-a spalat pe dinti, ai vazut ce o lauda doamna la gradinitza (!!)Pe Oana nu o sa o primeasca la gradinitza pentru ca nu s-a spalat!!"

Ioana, tinem pumnii stransi pentru vineri, sper ca esti bine!

Roxana, i-am admirat pe Eva si pe Patrick...intr-adevar, Eva e de pus pe coperta de revista!!! :))) Spor la mutat, impachetat/despachetat si alte activitati din astea...:)))

Am mai citit dar am uitat . Am o perioada nebuna! Peste 20 de zile plec o saptamana la greci, nu mai plec in Anglia...Am dosare de facut, articole de terminat...ihih
Sa avem o zi excelenta!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Salutam,
Olivia sper ca Luca e bine, mai spune-ne cum se simte.
Daria, cum stati cu raceala?
Simona cred ca ideea lui Gabi e foarte buna, spala-i in tandem si sigur o sa mearga... sau recompensa, asta e solutia mea pt orice problema si Eva stie al naibii de bine asa ca nu presteaza nimic gratis
Cristal spor la trebi! o saptamana in Grecia banuiesc ca nu te duci la plaja dar oricum trebe sa fie fain...
Io sunt in continuare in cautarea chefului de munca... se pare ca se ascunde de mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Corina, sar`na de intrebare, stam excelent, vi-am zis da ca-mi iubesc pediatra dupa prima zi de tratament Giulik a fost in forma maxima
Revin imediat ...
Blue, la noi a functionat sa ne spalam impreuna sau amenintarea cu ori eu ori tu - da`asta acum de e mare si nu vrea sa faca decat cxe vrea ea.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput