HAI ROXY! BRAVO LAURA! Liliac de mai-iun 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 11
Onana spune:
ai perfecta dreptate, si eu m-am gandit la asta, dar oare nu-i prea mic, la doar 2 ani, pt asta? Oare nu era mai bine sa incerc sa-i ai ofer inca 1 an de viata dulce si protectie maxima cu noi si cu bunicii, si de la 3 ani sa-l "arunc" in viata adevarata?
Asta ma tot intreb, daca nu cumva m-am grabit, cnd de fapt puteam gasi o solutie sa mai aman..Mai ales ca de la 3 ani cred ca apreciaza altfel socializarea cu cei de-o seama, decat acum...Ei, dileme, dileme..
Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 37+ Tudor
arturicii spune:
Sorana, cum ti-am mai zis, te inteleg asa de bine.... Imi pare rau, asa de rau, ca ati inceput cu racelile; fiecare stat acasa o sa va dea inapoi progresul-fie el si mititel. Nu pot decat sa iti spun ca doar cu perseverenta o sa reusiti; chiar daca ma repet, stiu cat e de greu....
Si mai cunosc bine si sentimentul ca ai vrea sa il tii acasa insa cu cat va creste o sa fie si mai greu, mai ales daca e f atasat de tine (cum sunt baietii mei de mine).
Nana, imi pare rau de necazul cu stomacul; eu cred ca dupa nastere ar trebui sa iti fie prioritara vindecarea ta chiar cu riscul de a renunta la alaptat;
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
pisi-pis spune:
Sorana, saracutul Matei, tare grea a fost adaptarea la gradinita , cred ca ti-e tare greu si tie...
Gabriela, am vazut filmuletul in pauza de masa si mai sa ma ia plansul aici in laborator. Mie sincer nu mi s-a parut ca s-au purtat urat cu el, ci ca fac totul foarte foarte repede, practic au facut o multime de lucruri in mai putin de 10 minute. Banuiesc ca e totusi mai bine penttru copil sa termine cat mai repede toata procedura asta, ca sa nu intre in hipotermie. Dar asta nu inseamna ca nu m-a impresionat suferinta bietului micut, saracutzul, cum mai suspina. Dar ce nu inteleg e de ce dupa examinare nu il aduc la mama. As intelege daca il aduc numai dupa ce mama elimina placenta, care cica dureaza vreo 30 min, dar dupa, de ce nu??
Si bine-inteles, imi venea sa o pocnesc pe asistenta aia plina de inele!!!! Chiar nu inteleg, are voie sa intre asa in sala de nasteri???? Ca nici eu la job, lucrand intr-un laborator n-am voie cu inele, cel mult verigheta si un inel, pe care tb sa le dau jos cand efectuez anumite proceduri. Zau ca nu inteleg...
Si daca tot suntem la asta, aveti linkuri cu nastere vaginala?
Ana 32+ cu
nikolett2445 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rosanne Nu credeam ca o sa intample asa de repede, dar deseara ma internez .... ....SI MAINE SE NASTE DIANA.... O sa intre sora mea maine sa va spuna noutati despre noi. Pana la urma, bblina nu a mai luat in greutate si a scazut si cantitatea de lichid amniotic..... Roxy 37+ cu Diana AMR mai putin de o zi www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru |
o sa fie bine,va tinem pumni,sa se nasca bebelina sanatoasa si sa te recuperezi repede
fetita mamei
NIKOL35+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)
AMR 4 saptamani
bubu30 spune:
Vai Sorana ce dragut e el cum spune si se autoincurajeaza , ce scump e si doamne ce greu cred ca iti e ca mama sa il stii atat de suparat
m-a lovit cand am citit
eu sper sa se rezolve si sa se obisnuiasca ca altfel nu cred ca o sa te lase inima sa il mai lasi mult acolo
Ruxi 34 + cu
AMR ... cine stie ?
NicoletaB spune:
Roxy-nastere usoara! Curaj, mai ai putin si scapi!
Sorana- mi-a inmuiat inima Mateias al tau! Grele decizii intr-adevar!
30+
theophillina spune:
HAI ROXY!!!
Iti urez o nastere usoara, Dumnezeu sa fie cu tine si cu bebelusa ta Diana! De-abia asteptam vesti de la voi maine. Curaj si multi pupici!
Theodora 30+ Stelios
AMR 10 saptamani
mamanati spune:
Felicitari LAURITA!!! Bine ai venit pe lume Ilinca! Mami, recuperare rapida si multa sanatate la amandoua!
Hai ROXY!!![
Multa bafta pentru maine!!! Nastere usoara! Bebe Diana te asteptam cu drag!
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 31+
dana81 spune:
Nana foarte frumoase pozele, ai o burtica tare frumoasa si tu esti luminoasa si radiezi
ROXY
Fetele astea ale noastre s-au pus pe "venit", dragele de ele.Eu azi am schimbat prefixul, mai e atat de putin...
Sorana te inteleg foarte bine, eu cred ca am luat decizia de bb2 asa repede tocmai a mai sta cu Clara 2 ani, nu ma pot obisnui nici cu gandul ca va trebui sa-mi "impart" dragostea, si plang de fiecare data cand ma gandesc la ce va face ea fara mine cat voi sta in spital.Nu am fost despartite niciodata mai mult de cateva ore, offff
30+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08
Vivela spune:
sorana, doar tu si cu el puteti sa decideti daca e mai bine sa-l tii acasa sau sa continui cu gradinita. eu n-am avut de ales, probabil ca daca aveam, mai amanam putin momentul, am trait multe deziluzii si multe frustrari de genul asta. apoi am vazut beneficiile si am trecut peste unele neplaceri...si tot asa.
vei avea de castigat si de pierdut orice decizie ai lua, dar sa stii ca nimeni nu poate decide in locul vostru, nimeni nu stie ce e in sufletul si in inima voastra. tu iti cunosti cel mai bine copilul, tu stii ce situatie aveti, pe cine te bazezi si pe cine nu cand ai nevoie de ajutor, tu esti cea mai in masura sa-i raspunzi nevoilor copilului tau - inclusiv cele de socializare.
si eu sunt in mare dilema cu gradinita...si doar ne apropiem de finalul celui de-al doilea an de colectivitate...tot nu-s convinsa ca sistemul nostru educativ raspunde nevoilor lui.
suntem un pic off-topic cu gradinitele, sper ca fetele sa nu se supere ca vorbim de un subiect care pare atat de indepartat pentru ele....
daca vrei, putem discuta pe mess mai multe, id-ul meu e ygabitza.
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 32+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba