HAI ROXY! BRAVO LAURA! Liliac de mai-iun 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

Nu v-am spus surpriza din aceasta dimineata,bebelina mea s-a mutat pe mijloc,cu capul in jos si piciorusele sus,asa o simt acum.Nu imi mai apasa pe ligamentele de la sold ,acum o simt intre picioare-scuze de exprimarediseara la eco sa vedem daca e chiar asa,dar eu asa o simt,drept dovada ca si durerea de pe dreapta a disparut.

corinaasa sunt mai toate asistentele,ma speriam cand le vedeam cu zorzoanele pe ele.dar mie mi-au dat sfaturi de genul sa imi strang parul cand sunt in preajma copilului,sa imi tai unghiile,sa nu port lanturi,sa nu ma dau cu parfum...

Mamica de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si 33+ cu nazdravana nr 2
Blog de mama si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns murica spune:

A, am uitat in mesajul precedent sa te felicit, draga Nana, pentru ca esti o gravidutza superba, frumusica foc, iar pozele super aratoase.
Eu am burtica mare in comparatie cu inaltimea. Dar sa stiti, fetelor, rotunjimea de la fata da mult farmec si tinerete femeilor. Eu aveam 48 de kg inainte de sarcina, ochii cufundati in orbite, slabuta si paream mai matura ca acum, grasunoaie si rotunjoara cu 70 de kg

Murica 38+ si Evelyne-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

HAI ROXY! HAI ROXY!

Uf ce emotii!!! Se umple de flori de liliac pe aici!
Murica, ce putin mai ai si tu! Incepem sa intram toate pe ultima suta de metri...

Ana 32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

gabriela, acum am reusit sa vad si eu filmuletul, pe mine ma sperie ca aia e procedura facuta "ca la carte", ca doar e filmata...imi imaginez cum se procedeaza in cele mai multe din cazuri, fara camere de luat vederi .

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 32+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

RoxyScoatem motatele de-acum si pentru tine, de incalzire!!
Sa vina cu bine pe lume bebelina Diana, o asteptam cu drag si tu sa ai o refacere cat mai usoara!

Ce de vesti, vad ca avem numai fetite si numai cezariene, cum se intreaba si Mira, sa fiu eu oare prima cu nastere naturala si cu prima putza de la odisee? Hmm, mai vedem, pana una-alta maine merg la dr sa vedem ce spune..

Theo, ce frumos trebe sa fie primavara pe la voi..

Vivela, te inteleg atat de bine, si eu am nascut la Giulesti si am simtit cum e sa fii "talharita" de bebe (ce bine spus), si cum e sa-l vezi numai juma de ora (din 3 in 3 ore) in care daca nu te descurci cu alaptatul (cazul meu) mai ai o sansa peste alte 3 ore, cand nu te ajuta nimeni nici macar c-o vorba buna, cand nu-ti spune nimeni nimic de copilul tau si afli dupa "interventii" si de-abia dupa 2 zile ca bb-le tau iubit are fractura de clavicula si nimeni nu a "observat", ce sa mai zic de tratat..Nu vreau sa supar/sperii pe nimeni de-asta ma opresc aici, este doar experienta mea neplacuta si tare mi-e teama sa nu se repete, daca ajung sa nasc tot aici..

Eu una nu-s in cea mai buna forma, diseara merg la orl, cred ca am facut o infectie in gat si sper sa am timp s-o pot trata pana vine Tudor.

Matei e foarte nefericit la gradi, azi a fost cel mai rau (dupa o sapt de pauza din cauza de raceala), mi-a mai si spus educatoarea ca statea izolat si ii venea sa planga si se incuraja singur :"matei nu pange, e cuminte, n-o supala pe mama" mi s-a rupt sufletul, nu vreau sa-l stiu nefericit, e un copil atat de bun si de sensibil.. am facut si eu greseala o data dimineata cand pleca la gradi si i-am zis sa fie cuminte, sa n-o supere pe miss andreea, si de atunci tot repeta ca el o sa fie cuminte la gradi, n-o supara pe miss andreea, nu-i supara pe copii. Acum i-o mai fi zis toanta de educatoare ca sa nu mai planga sa n-o supere pe mama, si bietul copil asta incearca, desi e clar nefericit...Eu nu vreau sa incerce sa nu planga, daca e suparat, atunci sa planga, dar cum sa-l ajut?
Uff, oare ce sa fac, cum e mai bine, poate nu e gradinita potrivita??
Ma opresc aici dragelor, nu vreau sa va intristez si nici sa va innebunesc cu problemele mele off-topic, voi mereu m-ati incurajat, doar ca se pare ca am aceleasi framantari su nu reusesc decat sa ma plang..
Nu mai zic ca avea si febra 38 acum cand l-am adus acasa, desi de 2 zile n-a mai facut, doar muci..

..As vrea sa mai stea Tudor un pic, sa nu ne gaseasca asa..

Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 37+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui rosanne

Nu credeam ca o sa intample asa de repede, dar deseara ma internez ....

....SI MAINE SE NASTE DIANA....

O sa intre sora mea maine sa va spuna noutati despre noi.

Pana la urma, bblina nu a mai luat in greutate si a scazut si cantitatea de lichid amniotic.....

Roxy 37+ cu Diana AMR mai putin de o zi

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Hai Roxy!!!

Draga de tine, ce emotii trebuie sa ai!!! Sa dea Dumnezeu sa ai o nastere usoara pe care nici sa n-o simti, si o bebelina maaare si sanatoasa!

Haide papusica Diana, te asteptam cu drag!!!

Mai fetelor, nu mai apuca motatele astea sa se odihneasca deloc!!!

Cristina, fericita 32+ cu Patricia

AMR 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Sorana, uite un de incurajare, stiu foarte bine prin ce treci cu Matei, simti ca-ti explodeaza sufletul in mii de bucati... o sa tot fie faze de genul asta daca vei continua cu gradinita. ei sunt mici, inca n-au experienta avalansei de sentimente care ii cuprind, reactioneaza fara sa aiba un control. exista, in ciuda "cruzimii", o parte buna, copilul invata sa faca fata societatii, invata ca asta e lumea, ca trebuie sa gestioneze cumva situatiile asa cum vin. e utopic sa credem ca vor trai mereu in cele mai placute medii, insa e greu pentru noi sa acceptam, pentru copiii nostrii, ca asa e.

sanatate multa la amandoi .

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 32+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Sorana, si de la mine un de incurajare. Nu pot decat sa ma gandesc cat de greu mi-ar fi si mie in situatia ta, mai ales ca am impresia ca baietii nostri pestisori se aseamana foarte mult. Te admir pentru taria de caracter si iti doresc din suflet sa gasesti modalitatea corecta si cea mai putin dureroasa pentru voi, ca familie, sa gestionati situatia asta.

Anca 32+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Sorana, imi pare rau ca esi suparata...

Din pacate nu pot sa dau sfaturi in acest domeniu, insa tin pumnii stransi sa te linistesti, sa se rezolve intr-un fel sau altul problemele, sa va insatositi cat mai repejor toti si sa il intampinati pe bebe2 cu drag si bucurie, fara alte griji!

Curaj!

Corina 29s+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

HAI ROXY! Sa vina Diana cu bine pe lume si sa va umple lumea de fericire! Nastere usoara!

Anca 32+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca

Mergi la inceput