HAI ROXY! BRAVO LAURA! Liliac de mai-iun 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriela_s

vivelahai ca m-am flescait si eu la ultima parte,cu nasterile,si nici eu nu sunt la prima nastere.mie imi vine sa plang de ciuda mai mult,ca la noi ,cel putin unde nasc eu,nu iti poti tine copilul in brate dupa ce nasti,ti-l arata doar cateva clipe,apoi il duc si il izoleaza.au dreptate si pe undeva,ca riscul de infectii e mare,la cate specimene se perinda prin sala de nasteri.infirmierele nu fac altceva decat sa schimbe cearceaful de pe masa si sa spele pe jos,eu atat am vazut ca au facut dupa cea care nascuse inaintea mea.Eu am reusit sa iau un streptococ din spital.

Apropos,uitati aici ce se intampla cu bebelusul dupa nastere,mai ales cine mai naste la Cantacuzino,ca acolo e filmat.Cum o fi sa te ia cineva de la mama din burta,unde e cald,intuneric si umezeala,sa te puna pe masa aia,sa iti bage lampa in ochi,sa te intoarca in toate partile.In loc de sanul mamei iti baga un aspirator pe gat...
Pe bune ca as naste acasa

www.sanatateatv.ro/emisiuni-medicale/pediatrie/examinarea-nou-nascutului" target="_blank">ce se intampla cu bebe dupa nastere

in aceeasi serie,din perlele fetitei mele "mami,la televizor cand l-au scos pe bebe de la mami a lui din burtica,mami a lui l-a mangaiat asa pe ureche.vreau sa ma mangai si tu pe ureche".o mai apuca din cand in cand,vrea sa fie bebe mic,se baga la pieptul meu si se face ca "bea laptic".

Mamica de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si 33+ cu nazdravana nr 2
Blog de mama si nu numai

cred ca tocmai din cauza asta m-a umflat si pe mine plansul, ca pe david l-am vazut abia a doua zi, trecusera aproape 24 de ore . am simtit ca parca il smulg de langa mine, parca eram talharita de cel mai de pret lucru...eu l-am vazut doar o clipita, de fapt i-am vazut doar posteriorul, ca asa a catadicsit moasa sa mi-l arate. m-am bucurat insa sa-l aud tipand, macar atat...
ce-am pierdut insa prin lipsa contactului direct, imediat dupa nastere, asta n-o sa aflu niciodata .

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 32+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui rosanne

Nu credeam ca o sa intample asa de repede, dar deseara ma internez ....

....SI MAINE SE NASTE DIANA....

O sa intre sora mea maine sa va spuna noutati despre noi.

Pana la urma, bblina nu a mai luat in greutate si a scazut si cantitatea de lichid amniotic.....

Roxy 37+ cu Diana [b]AMR mai putin de o zi

[b]Roxy , CURAJ si bafta multa! Eu am un feeling ca totul va fi bine maine!!!
Noi vom tine galeria pregatita de dimineata si o asteptam pe sora ta cu vesti!
Doamne-ajuta!

Corina 29s+ cu Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui theophillina

Corina, tu nu schimbi semnatura?! Hai si tu in clubul 30+.

Theodora 30+ Stelios

AMR 10 saptamani

Theodora, eu maine schimb semnatura - abia astept
Felicitari pt intrarea pe ultima suta de metri!

Corina 29s+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cordelia spune:

Felicitari fetelor care deja au adus pe lume boboceii!!!

nu am mai intrat de ceva vreme pe forum si uite deja au aparut bebelusii!! Va doresc sa va refaceti repede si maxime felicitari!

Succes maine pentru fetita Diana - am sa intru sa vad vestile!
noi maine avem 38 saptamani dar vad ca nu sunt semne sa apara bebe...mai avem de star:)

cu drag,
c

Cordelia 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

&day

Citat:

Pana la urma, bblina nu a mai luat in greutate si a scazut si cantitatea de lichid amniotic.....

Roxy 37+ cu Diana AMR mai putin de o zi

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

ce de bebelusi grabiti!!!

Pai la asa veste ce sa mai zic,simt ca se ingusteaza cercul.Valeu!

Nastere cat mai usoara ,sa vina repede Diana!!!Asteptam vestea cea mare!

Mamica de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si 33+ cu nazdravana nr 2
Blog de mama si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Citat:

Roxy 37+ cu Diana AMR mai putin de o zi

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Multa bafta si curaj !
Totul o sa fie ff bine.
Tu esti in sapt 38 si bblina ta este deja mare .
DD o sa va ocroteasca maine

Ruxi 34 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

gabriela_s, ce filmuletz horor ai pus tu acolo

Mi-au dat lacrimile... Oare asa e peste tot?
Eu ma gandesc sincer sa fac scandal inainte de nastere, sa-mi lase copilul macar cateva minute cu mine dupa ce il scot. Nu se poate sa fii tratat in halul asta imediat ce apari pe lume!!!

Iar pe asistenta aia cu inele mari si multe as snopi-o in bataie!!!
Eu de la una ca ea m-am ales la nastere cu o infectie fesiera f grava, am fost operata cand aveam 5 zile ca sa-mi scoata tot puroiul care se acumulase, de nu stiau ai mei daca voi supravietui.. Si am ramas cu niste cicatrici pe fund de zici c-am fost la razboi.
Offf, nu vreau sa va sperii, cazuri din astea sunt extrem de rare, insa m-a impresionat tare filmarea asta si-mi vine sa nasc acasa - vorba Gabrielei...

Corina 29s+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Bafta multa fetelor care merg la eco sapt asta : Mira,Rocsy, Nana, Sorana, Gabriela_s, Vero,...
sper ca bine am retinut
scuze pe cine am omis
va asteptam cu vesti bune

Ruxi 34 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Felicitari Laurita !!!!
Bun venit pe lume Ilinca Sabina!!!!!

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns murica spune:

BRAVO LAURA!
BINE AI VENIT PE LUME, SUFLETEL CURAT! SA FII SANATOASA, NOROCOASA SI PLINA DE BUCURII!

Dragele mele, ma bucur mult pentru Laura si abia astept sa fiu si eu ca ea. Pana atunci, va multumesc ca va ganditi la mine si la nasterea mea care se apropie.
Rosanne, nu ma supar ca mi-ai luat-o inainte Cand am vazut AMR mai putin de o zi nu intelegeam despre ce vorbesti, dar am vazut apoi mesajul. Sa va dea Dumnezeu curaj, putere, sa va apere Maica Domnului pe amandoua, iar bebitza sa vina pe lume cu multa bucurie in viata voastra. Si pe mine ma cheama Diana si imi place in mod deosebit acest nume.
HAI ROXY! HAI ROXY!
Nana, multumesc de intrebarea legata de sanatate, stomacul meu sta in frau cu Zantac. Ii spuneam si doctoritei mele, daca nu era Zantacul, eu muream sarcina asta. Dar crede-ma, durerile mele sunt mici, mici in comparatie cu ce suferinte ai tu. Eu doar am o senzatie continua de greata ca un ghem in gat si usturimi la stomac ce trec imediat ce iau un Zantac pe zi. Bine, eu sunt o mare simandicoasa si o fricoasa cand e vorba de durere. Iar de dormit, dorm de sparg noaptea, si eu, si bebitza, ca doua purceluse (mai si sforai, dupa cum spune sotul ) eu, care eram o finuta, dar cele 20 de kg depuse pe mine isi spun cuvantul. Sunt umflata ca o balena cu apa, ma doare pielea pe maini si pe picioare, dar nu mai e mult pana joi. Oricum, de miercuri la 4 ma interneaza ca sa ma pregateasca pentru nastere, sa ma gadile si cine stie ce sa imi mai faca (asa e aici...). Daca am net disponibil in spital, intru si va povestesc, daca nu, voi trimite un mesaj de informare dupa nastere uneia dintre voi...
Pupici si sunt cu ochii pe forum, mai ales ca de azi sunt in concediu si ma plictisesc.

Murica 38+ si Evelyne-Maria

Mergi la inceput