De ce Istoria noastra?(2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Deh, Laura, stii bine ca arta nu e domeniul meu (decat poate arta de a nu scrie un roman :). Da' spun si eu asa, faptul ca e ponei si nu purcel, n-o fi insemnand: 1) ca nu e plagiat si 2) ca e un statement "e ponei si nu purcel" ?

Cred ca e la fel de plagiat precum parada vacilor din Chicago plagiaza taurul din Wall St.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Nici al meu, de aia merg la Roger Waters.
Daca voi ziceti ca intre un porc cu o svastika pe c si un ponei cu o svastika pe c, ambii dorind sa transmita acelasi mesaj, eu va cred.
Oricum intentia mea nu era sa trivializez discutia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Llaura, n-are legatura una cu alta.
www.rollingstone.com/news/story/20877304/a_pigs_tale_roger_waters_traces_the_history_of_rocks_most_famous_prop" target="_blank"> Porcu' de la Pink Floyd e "traditional".

Poneiul ICR vrea sa exprime cu totul altceva, cum ne-a luminat Beren prin paginile trecute.

Btw, porcu' de Pink Floyd a avut multe simboluri universale si mesaje diverse pe c, asta nu inseamna ca niciun artist nu le mai poate folosi vreodata, doar pentru ca la un moment dat le-a folosit PF asa cum le folosisera si altii inainte.

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

Mergi la inceput

Inaioana, ascult Pink Floyd de multi ani si nu aveam nevoie de o proba de educatie provenita din atat de generoasa wikipedie (e uimitor cum ne scoate ea din ceata de fiecare data pe unii dintre noi). Iti multumesc.
Repet cum vreti voi: un ponei roz cu svastika pe c nu are nici o legatura cu un porc roz cu svastika pe c mult, mult mai cunoscut. Este o creatie artistica profund originala si de nebanuite adancimi, demna de a fi trimisa peste ocean pe bani publici. E bine asa?

Mergi la inceput

"Hey, teacher! Leave those kids alone." Ni se cam aplica, asa e? Sa inlocuim kids cu artisti...

Mergi la inceput

I am so out of here.
Oricum interesul meu pt (inca) o conversatie monocorda in stil taliban este ff scazut pacat ca am siguranta prea scurta pt a ignora complet orice invitatie.

Mergi la inceput

Eu m-am inclus pe lista, daca remarci. Ideea e ca prefer sa cred intr-un mesaj mai divers si pozitiv, unde e loc si pt. Pink Floyd si pt. grafitti romanesti... ce-i rau in asta?

n-ai idee ce mult imi place 'the British invasion'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Revenind la istorie (da!??) astazi s'a mai dus o particica din ea odata cu moartea...ultimului altinez Meinhardt "She's really, most sincerely dead" Raabe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Llaura, imi cer scuze ca am oferit unui intelectual fin o mostra din educatia mea exclusiv wikipediana. Siguranta comparatiei tale cutremurator de exacte m-a edificat pe vecie.

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Llaura

Repet cum vreti voi: un ponei roz cu svastika pe c nu are nici o legatura cu un porc roz cu svastika pe c mult, mult mai cunoscut. Este o creatie artistica profund originala si de nebanuite adancimi, demna de a fi trimisa peste ocean pe bani publici. E bine asa?

Este f. bine asa,,de ce sa ne falim cu arta noastra AUTENTICA,cand putem arata ca suntem trendy(precum fitosii de pe Dorobanti!) si sa promovam kitsch-uri de import(fie si de la Pink Floyd cu adaptari)!

Mergi la inceput