Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neata fetele
multumim de cafea ale1212
fiimiu a repetat somnul de acum 2 nopti ... cred ca-i pe drumul cel bun...de la 22 la 6

decenuela,nu ma mir ca a plans luca...de ce nu l-ai dus si pe el la petrecere?se poate asa?voi dansati si el nu?

cristies aprox era:un barbat,un cuvant...e o vorba la ei asta...a fi un om de cuvant
btw...si germana mea e mai mult decat aproximativa

al3csa super sexy mami!..pai da,tu ne-ai spus ca ai o soacra super...iti da mana sa fii rea cu nora,ca nu ai cunoscut senzatia ...te papa lorex cu fulgi cu tot cand citeste asta......nu-ti mai da flacara violet...

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

eu nu sunt in schimbul 3, sunt accidental la ora asta la calc (ne uitam la cronica de 10 ani), Cai a adormit de pe la 10 si ceva - azi i-am facut baie ceva mai mult, obisnuiam sa-i fac baie mai putin de 5 min, puneam cadita in cada mare si-mi era complicat sa-l tin de cap si sa-l si spal in acelasi timp aplecata, acum am pus cadita jos in dormitor si asa am putut sa-l spal pe indelete vreo 20 de min, i-a placut f. tare, ii place tot timpul - da din picioruse, din maini, abia astept sa ne jucam cu jucariile, sa stea in funduletz, etc. (ma oftic ca inca nu manifesta cine stie ce interes pentru jucarii, stie sa apuce dar nu-l intereseaza).
Astazi mi-am inceput cariera de free-lancer, mi-e teama ca nu voi face fata, ca nu voi onora deadlinurile, ca imi voi neglija cu aceasta ocazie copilul... sper sa le reusesc pe toate. Cu un sot ca al meu si cu fiica-mea cred ca o sa ma descurc.
Va pupicesc pe toate (ne vom "vedea" mai rar).

Caius (21.01.2010)
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">Filmulete

bafta sa ai!
sa ne mai spui despre voi,sa nu ne abandonezi

asa creste Alex

Mergi la inceput

la multe lunitze

loredana gabriela de pretty baby

miruna elena de dastefa

miruna ioana de floricel

sara ioana de claudetz

andrei casian de rlc_sandor

matei de mralu

multa sanatate tuturor,cu un plus pt miruna elena

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

buna dimi! ce mai alergatura sa va prind!
multa santatate mirunei si vreau sa stiu se pun banuti in cont, cum unde? contribui si eu! revin ca mai din cap trecut de recuperat

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui myky791

buna dimi! ce mai alergatura sa va prind!
multa santatate mirunei si vreau sa stiu se pun banuti in cont, cum unde? contribui si eu! revin ca mai din cap trecut de recuperat

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

pe mailul comun gasesti informatiile

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

lorex....am raspuns si prima data cand ai intrebat si ti-am trimis si prospect...nurofen raceala si gripa contine pseudoefedrina...mai bine nu lua...indicat la bebei este nurofen simplu,,de care poti lua si tu...
http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=2012

asa creste Alex

multumesc mult pt grija!
Sa stii ca am citit atunci prospectul de la tine, si citisem si prospectul din cutie, dar m-am uitat doar la paragraful cu Sarcina si alaptarea unde scria ca trb consultat medicul, iar eu, in desteptaciunea mea, m-am gandit ca daca era ceva, scria ca e contraindicat in sarcina si alaptare.Asa ca disperata cum sunt de cand s-a nascut Iuria, sa nu raceasca, iar acum sa nu ia de la mine microbul, m-am gandit ca e mai important sa ma vindec eu decat efectul pe care ar putea sa-l aiba nurofenul asupra laptelui.
parca mi-am pierdut mintile, ca de obicei sunt f atenta cand e vb de sanatate si apoi nici la pastile nu apelez usor!
off..i'm such an idiot!

editez greseli de scris
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)

Mergi la inceput

decenuela sa va traiasca jiji crestinat!...drum bun sa aveti spre casa!...ca-s si nu le-am scris in primul mesaj si nu-l mai editez...am scris altul

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Buna seara!
Alicredo imi pare rau ca v-au fost stricate planurile.
Andre_lina super bunicul, sa va traiasca!
Lorex sa-i fie de bine bobitei!
cris.d am inteles eu bine sau la kika au si hainute? (recunosc am citit pe fuga).
Noi weekendul asta stam la verisori....e dragut cu casa plina de copii.
Va pup, sa aveti o seara placuta!

Mirela fericita de Mara Ioana

da, nu multe, dar au ceva si-s bune.

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Lorex sa-i fie de bine bobitei!

Mirela fericita de Mara Ioana

multumesc

_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

daca si la noi era obiceiul ca la voi,lorex ...mergeam in lume de la musafiri atatea zile......bravo tie ca rezisti!cum zice cristies mama vrenicuta!

asa creste Alex

ee..ce sa ma dau mare, m-a ajutat soacra-mea.Ea a facut platourile si pt biserica si pt ieri la scosul din mir! in plus ieri a facut si 2 feluri de prajituri si clatite cu ficatzei! e harnica tare!enervant de harnica!
in schimb eu nu prea m-am putut bucura de oaspeti ca am stat mai mult cuuu......singura, in alta camera...nu-i place deloc agitatia si musafirii...

mi-e o teama ca si diseara la petrecere o sa fie la fel, asta daca nu ma enervez si-i bag un bibe plin cu LP ca adoarme sau se inmoaie de la el de zici ca am drogat-o!

si ma mai ingrijoreaza starea mea de raceala, ca am o rochie cu bretelutze si, colac peste pupaza nici nu mi-a trecut raceala de la blamatul ala de nurofen, asa ca diseara va fi o ocazie numai buna sa o intetzesc! as fi vrut sa ma bucur de petrecere ca ne vin toti prietenii, insa cred ca o sa stau sa-mi suflu nasul pe la baie

_

Mergi la inceput