Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 6
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela fetili....buna seara...ia ghiciti je sunt cu jiji..restul la pitrecere....la ultima tura de alaptat l-am lasat atat de fericit...cu ambele bunici...incat...l-a apucat o criza de plans neconsoabila..iar io n=-am auzit tel...le-a innebunit acu doarme..dar mi-e frica samai plec..a fost frumu..cumintel...dar ete ca...in momentul cand eram si io in verva..cica dansam...egoistul m-a chemat la datorie... sau poate s-a gandit ca ma infing in tort? hm...habar n-am nici de dormit nu pot ca tre sa ma duc dupa consoarta si bunic..etc..ce sa zic....di vis a..nopti albe...am avut un junghi..sau ceva..gen...durere in stanga coaste..de am zis ca mor..si ma cam ia.... ce sa va zic..evident n-am intrat pe net si n-am mai citit nik vas pup, daca inca nu plec mai citesc ce s-a mai intamplat Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR....,7.5, LA NAIBA, nu-i de bine..... |
SA VA FIE DE BINE, DECE SI JIJI!
XELA ARE AZI? PETRECERE FRUMOASA (DACA E)!!!
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)
lorex spune:
citat din mesajul lui al3csa Si daca tot va laudati voi acolo cu silueta voastra dinainte de sarcina .. Na ca am pus si eu niste poze . |
mmmmmmmm....
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
multumesc mult pt grija! Sa stii ca am citit atunci prospectul de la tine, si citisem si prospectul din cutie, dar m-am uitat doar la paragraful cu Sarcina si alaptarea unde scria ca trb consultat medicul, iar eu, in desteptaciunea mea, m-am gandit ca daca era ceva scris ca e contraindicat in sarcina si alaptare.Asa ca disperata cum sunt de cand s-a nascut Iuria, sa nu raceasca, iar acum sa nu ia de la mine microbul, m-am gandit ca e mai important sa ma vindec eu decat efectul pe care ar putea sa-l aiba nurofenul asupra laptelui. parca mi-am pierdut mintile, ca de obicei sunt f atenta cand e vb de sanatate si apoi nici la pastile nu apelez usor! off..i'm such an idiot! _ www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010) |
nurofenul simplu e ok...iar astea 2 zile eu zic ca nu e nimic grav...pupam bobitza si mamica
distractie placuta azi!
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
lorex spune:
citat din mesajul lui alexutzzza lorex io stiam ceva de Radu si Ana, nu de Alex...ca deja cam multi la coada la Ema si ne suparam! de Yannis |
_
cris.dogarel spune:
citat din mesajul lui al3csa Si daca tot va laudati voi acolo cu silueta voastra dinainte de sarcina .. Na ca am pus si eu niste poze . A si sa va mai zic ceva .. I-a facut si tati baita azi si ieri .. si vrea incontinuu .. nu ma mai lasa pe mine .. cica ii place .. Nu ma deranjeaza chiar deloc .. Sunt tare mandra de el .. isi da toata silinta .. ma ajuta enorm .. Ii multumesc lui DD ca am asa un sot .. nu regret nici o clipa ca l-am ales . de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR) 23.01.2010 DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! Poze Povestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis |
vaaaleu. io nu ma mai laud cu nik. nu am aratat si nu o sa arat niciodata asa
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze
povestea noastra
lorex spune:
citat din mesajul lui cristies Am racit si eu azi... imi curge nasul, ma doare in gat si am o durere in spate... am luat capsule de la fares de raceala si gripa, am pus in candela ulei esential pentru raceala si gripa, ceai imunitea cu miere si lamaie si sper sa treaca pana maine. |
ce? cum? ce capsule de la fares? si acu' zici?
_
cris.dogarel spune:
citat din mesajul lui Ruxita eu nu sunt in schimbul 3, sunt accidental la ora asta la calc (ne uitam la cronica de 10 ani), Cai a adormit de pe la 10 si ceva - azi i-am facut baie ceva mai mult, obisnuiam sa-i fac baie mai putin de 5 min, puneam cadita in cada mare si-mi era complicat sa-l tin de cap si sa-l si spal in acelasi timp aplecata, acum am pus cadita jos in dormitor si asa am putut sa-l spal pe indelete vreo 20 de min, i-a placut f. tare, ii place tot timpul - da din picioruse, din maini, abia astept sa ne jucam cu jucariile, sa stea in funduletz, etc. (ma oftic ca inca nu manifesta cine stie ce interes pentru jucarii, stie sa apuce dar nu-l intereseaza). Astazi mi-am inceput cariera de free-lancer, mi-e teama ca nu voi face fata, ca nu voi onora deadlinurile, ca imi voi neglija cu aceasta ocazie copilul... sper sa le reusesc pe toate. Cu un sot ca al meu si cu fiica-mea cred ca o sa ma descurc. Va pupicesc pe toate (ne vom "vedea" mai rar). Caius (21.01.2010) www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">Filmulete |
BAFTAmulta, sa iasa toate frumos si echilibrat! Sa intri totusi sa ne mai zici de tine, de Caius, de fata. Vii la intalneala?
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze
povestea noastra
lorex spune:
citat din mesajul lui Ruxita eu nu sunt in schimbul 3, sunt accidental la ora asta la calc (ne uitam la cronica de 10 ani), Cai a adormit de pe la 10 si ceva - azi i-am facut baie ceva mai mult, obisnuiam sa-i fac baie mai putin de 5 min, puneam cadita in cada mare si-mi era complicat sa-l tin de cap si sa-l si spal in acelasi timp aplecata, acum am pus cadita jos in dormitor si asa am putut sa-l spal pe indelete vreo 20 de min, i-a placut f. tare, ii place tot timpul - da din picioruse, din maini, abia astept sa ne jucam cu jucariile, sa stea in funduletz, etc. (ma oftic ca inca nu manifesta cine stie ce interes pentru jucarii, stie sa apuce dar nu-l intereseaza). Astazi mi-am inceput cariera de free-lancer, mi-e teama ca nu voi face fata, ca nu voi onora deadlinurile, ca imi voi neglija cu aceasta ocazie copilul... sper sa le reusesc pe toate. Cu un sot ca al meu si cu fiica-mea cred ca o sa ma descurc. Va pupicesc pe toate (ne vom "vedea" mai rar). Caius (21.01.2010) www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">Filmulete |
BAFTA! Si sa nu ne parasesti prea mult!
Abia ai aparut, ne-am cerut prietenia si acu pleci?
_
myky791 spune:
revenisi.
deci, am vazut pozici de la botez de lorex, cristies. sa va traiasca puiutii crestinati! si mamicile am vazut pe masura de frumoase!
vineri mia venit decizia pentru indemnizatie, acu astept luna mai ca atunci o sa incep sa iau. nasol!
fetelor ajutatima si pe mn. am intrat pe contul comun dar nu stiu unde sa caut cartea irinei petrea. nu stiu cum sa fac! cum sa caut!
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
lorex spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti neata fetele multumim de cafea ale1212 fiimiu a repetat somnul de acum 2 nopti ... cred ca-i pe drumul cel bun...de la 22 la 6 |
manca-l-ar mama de ginerica!
al3csa super sexy mami!..pai da,tu ne-ai spus ca ai o soacra super...iti da mana sa fii rea cu nora,ca nu ai cunoscut senzatia ...te papa lorex cu fulgi cu tot cand citeste asta......nu-ti mai da flacara violet... |
normal...hmm...bine ca ai spus (cu alecsa vorbesc)
ai comis-o
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
[/quote]
iar editez...neatentia mea o editez
_