Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 19
cris.dogarel spune:
RATUSCA, HAIRCUT sa va traisca bebeii botezati si sa se faca asa cum zic babele: mai cumintzi. desi erau deja. Ratusca poti sa nu ii mai faci restul de doze. ce am retinut si imi rasuna in cap din interviu: US thought they were going to save the world from these diseases and what they did is the opposite....". plus aia cu o industrie de sute de miliarde de dolari, care prefera sa produca vaccinuri decat medicamente, din ce in ce mai mult. buba e ca au efecte nasoale fiind combinate cu virusi de animale. unele forme de cancer de la generatia care a fost vaccinata in anii 50-60 anti-polio sunt legate clar de acel vaccin, care a fost "defect", chestie recunoscuta de autoritatzi. si muuulte altele..
BEA, ce frumos descrii tu acolo programul de craceala/masuratori si ...juma de tava de cremshnit, plus paine de 2 ori pe zi.
ANA G ai baiat mare, ce sa mai
io nu vreau sa imi vina ciclul. am poimaine 1 an de cand nu am mai avut. ce bine!(ma rog, stiu ca trebe...dar nu deocamdata, nu?)
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze
povestea noastra
cristies spune:
Haircut, bine ai revenit!!! Sa va fie de bine botezul! Si noi asteptam poze.
Bea, bine ca nu e grav cu guguloaiele!
Despre aparatul cu aburi, nu am inteles ce ai zis de mixat... Ca nu ai cu ce sa le mixezi sau ca dureaza mai mult...
Oricum se pot mixa si cu furculita (sau ala de facut piure) dar tu ai aparat Brown. Oricum se pot fierbe la aburi si pe aragaz dar e mult mai complicat din punctul meu de vedere.
Acum eu mai am o intrebare, am vrut sa intreb mai demult dar era cam tensionata discutia atunci, asa ca intreb acum: Daca incepi diversificarea in aprilie, cand merii (din Romania zic) sunt infloriti, cum aveti mere netratate? Zau daca nu la faza asta sunt cu capul... A zis cineva ca mere din gradina bunicii... la bunica-mea nu sunt mere decat vara spre toamna...
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ana_g
fi-miu are "pata mongoloida" pe fund. aia apare ca cei cu stramosi din zona asiei. ungurii vin din asia, stra-strabunicul sotului e ungur...so.. mama lui STEFAN |
na asta nu stiam....................
noi suntem toti unguri, ivan nu are asa ceva......................................
si o sa ii ramana acolo, nu???????
si in ce zona e?????????
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Haircut, bine ai revenit!!! Sa va fie de bine botezul! Si noi asteptam poze. Bea, bine ca nu e grav cu guguloaiele! Despre aparatul cu aburi, nu am inteles ce ai zis de mixat... Ca nu ai cu ce sa le mixezi sau ca dureaza mai mult... Oricum se pot mixa si cu furculita (sau ala de facut piure) dar tu ai aparat Brown. Oricum se pot fierbe la aburi si pe aragaz dar e mult mai complicat din punctul meu de vedere. Acum eu mai am o intrebare, am vrut sa intreb mai demult dar era cam tensionata discutia atunci, asa ca intreb acum: Daca incepi diversificarea in aprilie, cand merii (din Romania zic) sunt infloriti, cum aveti mere netratate? Zau daca nu la faza asta sunt cu capul... A zis cineva ca mere din gradina bunicii... la bunica-mea nu sunt mere decat vara spre toamna... _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
a zis tanti, ca daca le fierb pe aburi, nu am zeama de aia cu ce sa il mixez, si ca asa fara zeama iese tare, stii?
asa a zis ea................
practic, daca te gandesti cum faci si cartofii piure, le scurgi de zeama aia in carea u fiert, el saracu nu il poate manca asa, ii trebuie diluat un pic, ca el nu stie decat inghiti, mai moflaie el acolo, dar in primele luni la diversificare se prefera a fi lichide alimentele.................
iar cu merele.............tre sa caut si eu acum pe cineva care are mere de vanzare din livada de pe aici de pe la noi................
cum zic si ......nu mai stiu cine a zis,.merele frumoase nu sunt bune, ca sunt tratate, alea-s bune care-s zbarcie, si urate ca alea nu au fost tratate veac............
chit ca noi nu prea avem mere pe aici ca nu se fac, dar o sa caut am auzit ca ESTE LA PIATA de vanzare de la gradina si am sa incerc sa le pastrez cumva sa stea pana prin iunie................
Poze
ana_g spune:
bea, pata cu pricina nu e obligatoriu sa apara. el o are pe fundulet, aproape de noada. cica trece in timp. cica apare la cei cu pielea mai inchisa la culoare. al meu e alb ca laptele
mama lui STEFAN
cris.dogarel spune:
citat din mesajul lui cristies Haircut, bine ai revenit!!! Sa va fie de bine botezul! Si noi asteptam poze. Bea, bine ca nu e grav cu guguloaiele! Despre aparatul cu aburi, nu am inteles ce ai zis de mixat... Ca nu ai cu ce sa le mixezi sau ca dureaza mai mult... Oricum se pot mixa si cu furculita (sau ala de facut piure) dar tu ai aparat Brown. Oricum se pot fierbe la aburi si pe aragaz dar e mult mai complicat din punctul meu de vedere. Acum eu mai am o intrebare, am vrut sa intreb mai demult dar era cam tensionata discutia atunci, asa ca intreb acum: Daca incepi diversificarea in aprilie, cand merii (din Romania zic) sunt infloriti, cum aveti mere netratate? Zau daca nu la faza asta sunt cu capul... A zis cineva ca mere din gradina bunicii... la bunica-mea nu sunt mere decat vara spre toamna... _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
eu inca am de la socri, super bio, dar sunt pe trecute. daca le tin in beci, cu umiditate k lumea, nici nu se "rideaza" asa de tare. se strica multe, dar rezista, teoretic, pana la alea varatice.
BEA cred ca zicea de apa pentru mixat ca nu e daca fierbi la abur. eu folosesc mult abur si fac piureu de cartof, de morcov, etc cu putin lapte, juma de cana. daca vom folosi LM si mai bine. daca nu si apa fiarta separat merge.
poze
povestea noastra
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui ana_g bea, pata cu pricina nu e obligatoriu sa apara. el o are pe fundulet, aproape de noada. cica trece in timp. cica apare la cei cu pielea mai inchisa la culoare. al meu e alb ca laptele mama lui STEFAN |
alb?
na ce ti-i si cu "zisele" astea..........
Poze
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris.dogarel
eu inca am de la socri, super bio, dar sunt pe trecute. daca le tin in beci, cu umiditate k lumea, nici nu se "rideaza" asa de tare. se strica multe, dar rezista, teoretic, pana la alea varatice. BEA cred ca zicea de apa pentru mixat ca nu e daca fierbi la abur. eu folosesc mult abur si fac piureu de cartof, de morcov, etc cu putin lapte, juma de cana. daca vom folosi LM si mai bine. daca nu si apa fiarta separat merge. Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
mhm.......dap ai dreptate e bun si apa fiarta...............dar, eu inca nu am buget de chestie de aia, so vom vedea noi ce vom face si cum vom face..........
atata am ras aseara a mancat sotul mar, asa s-a uitat Ivan la el, de zici ca nu stiu ce facea, i-a taiat o bucatica si i-a pus-o la gura......a inceput sa il linga intr-o veselie................dupa ce i-a luat-o de la gurita si-a lins buzele...era mortal!!!!!!!!!!!
apoi a facut experimente, i-a bagat-o inca odata in gura, i-a scos-o, a treia oara cand sa ii apropie de gurtiza si-a deschis larggggg gurita, ca deh venea marul.....................
mai sa-l mamanc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cred ca va fi un papacios si jumatate!!
Poze
cris.dogarel spune:
si ema are pata mongoloida pe o buka. habar nu am de stramosi asiatici..
noi am avut un scaun cu mucus aseara,verde. de atunci nik. o fi de la branza cu mucegai papata de mine?sau?
CRIS Mario, si noi am iesit la 10.30 fix, la datorie. doar ca noi trebe sa miscam carutul in continuu, asa ca a facut "tanti" curat si calcat. iar io cardio. apropos de ciudatzenii la somn:ema se trezeste afara daca ma opresc. insa dupa 1 ora jumate-2 intru cu totul in casa si mai doarme 30-40 minute in carut, neleganata. . e grele
poze
povestea noastra