Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 20
cristies spune:
Am inteles cu merele... oarecum. Bunicii mei n-au pus niciodata la beci mere (probabil ca nici n-au avut cantitati asa de mari).
Ma gandesc totusi ca pretul merelor ar fi cu totul altul daca negustorilor li s-ar strica pe capete.
Eu la lapte ma gandeam sa fluidizez piureurile. Praf banuiesc, ca productie impresionanta nu stiu sa fac.
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
alicredo spune:
fetele ...la botez trebuie neaparat certif de nastere/
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alicredo fetele ...la botez trebuie neaparat certif de nastere/ din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel ! te iubim puiule....!!! |
Noi am dus o copie si a fost ok.
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui danasor Buna ziua ! Mamidepuiuti esti o scumpa,referitor la articolul din supereva pui mic |
ce mai faceti????????????????????????
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
Beatrice1982 spune:
cine stie.ma ajuta si pe mine?????????
m-am epilat, si acum imi cresc pe picior o gramada de fire sub piele si ma manca de mor, si ce sa ma fac cu ele?????????????????????
sau daca or sa creasca si ma fac iar, ce sa fac sa nu creasca iar asa??????????????????????
multumesc anticipat!!!!!!!!!!
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
danasor spune:
citat din mesajul lui cristies Neata si multum de Mamidepuiuti! Cris.dogarel... asa o simt si eu pe mama DAR cu bibe (arma secreta ) nu mai plange Gargaritzul. Si am mai descoperit o chestie. Daca nu-i place anturajul (adica nu suntem eu sau tati in jur) se de n-ai treaba cu el... (motiv sa-mi zica toata lumea ca nu stiu sa adorm un copil) Anyway, ca m-am intins spunand nimic, eu pledez pentru lasarea copilului sub supravegherea cuiva (in aceasta situatie only). Am uitat sa va spun ca ne-am luat caruciorul si scaunul de masina... Sunt entuziasata de carut. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
am vazut si scaunelul si carutul , de asta intrebai de brandul jeep? poti sa-l pui in ele? mi se par ca sunt pentru un pic mai mare, numai bune pt la vara, sa va plimbati sanatosi
mamidepuiuti spune:
haircut sa va traiasca micuta crestina! asteptam sa vedem pozele
si radu are pata mongoloida in zona lombara...avea doua,a ramas cu una ...cred ca asta va fi 4ever
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
mariucasara spune:
citat din mesajul lui cristies Am inteles cu merele... oarecum. Bunicii mei n-au pus niciodata la beci mere (probabil ca nici n-au avut cantitati asa de mari). Ma gandesc totusi ca pretul merelor ar fi cu totul altul daca negustorilor li s-ar strica pe capete. Eu la lapte ma gandeam sa fluidizez piureurile. Praf banuiesc, ca productie impresionanta nu stiu sa fac. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Nu se strica asa usor la beci, si oricum vanzatorii preferea sa le arunce decat sa scada pretul.
Pentru piureuri eu voi folosi zeama de la supa. Adica fierb o jumatate de morcov, o jumatate de pastranac, o radacina de patrunjel, etc, legumele le folosesc ptr ciorba sau supa ptr noi, si cu zeama omogenizez piureurile lui bebe.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
Nik0le spune:
Mesteresc capitol nou.
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
Now, bring me that horizon!
alicredo spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Noi am dus o copie si a fost ok. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
faza e ca nu cred ca o sa avem certificatul pana atunci...si fara nu-l boteaza? sau merge cu spaga? a mai patit cineva asa?
aseara mi-a spus o prietena ca nu mi-l boteaza fara certificat ca trebuie sa treaca popa in nu stiu ce registru si de aia ii trebuie.
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!