Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 21
mariucasara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Beatrice1982 cine stie.ma ajuta si pe mine????????? m-am epilat, si acum imi cresc pe picior o gramada de fire sub piele si ma manca de mor, si ce sa ma fac cu ele????????????????????? sau daca or sa creasca si ma fac iar, ce sa fac sa nu creasca iar asa?????????????????????? multumesc anticipat!!!!!!!!!! Bea de Ivan, iubirea noastra! Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Poze |
Si eu am pb asta. Cam o data pe luna ma frec pe picioare cu malai inmuiat in ulei de masline. Poti sa faci operatiunea asta de 2 ori pe luna, o data cand incep firele sa creasca si a 2-a oara inainte de epilat.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
Beatrice1982 spune:
si nu pui sare in ea?
sau scoti zeama inainte sa condimentezi?
sau cum faci?
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
mariucasara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Beatrice1982 si nu pui sare in ea? sau scoti zeama inainte sa condimentezi? sau cum faci? Bea de Ivan, iubirea noastra! Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Poze |
Nu pun nimic din ce nu ii dau lui bebe pana nu scot pentru el, apoi gatesc ca de obicei.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
Nik0le spune:
Capitol nou aici.
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
Now, bring me that horizon!
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariucasara
Si eu am pb asta. Cam o data pe luna ma frec pe picioare cu malai inmuiat in ulei de masline. Poti sa faci operatiunea asta de 2 ori pe luna, o data cand incep firele sa creasca si a 2-a oara inainte de epilat. Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
multam fain!!!!!!!!!!!!!!!si functioneste??????????????????
Poze
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariucasara
Nu pun nimic din ce nu ii dau lui bebe pana nu scot pentru el, apoi gatesc ca de obicei. Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
aha.......ok sefa, am inteles!!!!!!!!!!!!!!!!!sa traiti!!!!!!!!
Poze