Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 18
ana_g spune:
P.S. precizez ca stra-strabunicul din partea tatalui e ungur, eu n-am nici o treaba, eu-s moldoveanca
mama lui STEFAN
Beatrice1982 spune:
deci...............sambata yoooooooouuuuuuuuu mama loca, am descoperit niste guguloaie laIvan in cap..........ce e, ce e??????????
sun sa ne programam la dr.............
mergem in baia mare la 10 juma eram progr, am intrat la 11 juma........
am bagat la inaintare ca am venit la un control general de 3 luni, apoi am zis numai ce si cum
in fine.....dezbracattttttttt ras la drita cand i-a pus treaba aia sa il asculte, si masurat, are 61 cm, 6080(deci in concordanta cu al nostru cantar de acasa)) asa.........si a zisca sunt ceva ganglioni si o sa ii treaca
a zis fata de greutatea cu care s-a nascut nu a crescut mult, dar e in grafic........................
sa ii dau sa pape si sa ii incep deiversificare la 4 kuni jumate, 5 si sa ii dau mar, dar nu de la supermarket si cu orez de la nestle, in parti egale si apoi daca vad ca se "umfla" at sa pun mai mult mar, apoi sa incep cu supa de legume si gulie sa pun si patrunjel si astea sa le mixez si sa ii dau...............
dar sa nu pun multe legume odata ca dupa aia daca face alergie sa nu stiu de la ce
am intrebat daca e bunas treaba cu aburii.....a zis ca da, dar apoi nu am cu ce sa mixez legumele daca le fierb pe aburi................??????
si sa imi iau o oala de calit buna si in ai sa ii fac papa..................
in rest.......................tati se poarta bine, ma trimite la culcare si sta cu Ivan..............
apropo feteleeeeeeeeeeeee
cred ca am un baiat super indragostit de mama sa...cum nu ma vede cum incep[e concertul, mai mult, cand e la altcineva in brate , URLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
cum il iau si il linistesc cum tace...............
ati mai vazut voi de astea???????????????????
si raportam somn singur, nu mai vrea sa adoarma in brate......................ca norocul, la spatee meu............
si eu tre sa pun amr, dar nu stiu cat am....am inceput exercitii, abdomene, ivan se distreaza de minune cand ma vede ca ma intorc pe toate partile..................rade de numa si se uita ca nimeritu'.............
raportam deasemenea facut ca masina br brrrrrrrrrbrrrrrrrrrummmmmmmmmmmmmm
si balit ca sicainii turbati, ca urmare murdarit o gramada de babetici, am numarat ieri avem 21 bucatele, care ne ajung 3\2 zile...ii pun sa nu se ude, ca apoi e ud pe pept si nu il las asa, mai degraba spal si schimb babetici decat bluze......................
na asa.......si ce mai vroiam sa zic??????????
nici nu stiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
lucia2000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza xela sa asteptam poze? de la botez? cristies pai nu aveai carucior si scaun de masina? Ce ti-ai luat ca si io o sa imi iau curand un carucior mai usor... din ala f usor si mic, usor de strans...dar intai sa stea bebe in fund...desi daca mergem undeva ptr mai multe ore e bine sa am carutzul meu care se lasa la 180grade sa doarma bebe...nici nu stiu ce sa zic, dar asta pe cat e de bun, pe atat e de mare si chiar si strans e mare nu-mi incape in masina decat pe scaunul din fatza,nicidecum in portbagaj lucia si ai observat ceva reactii ale lui bebe vis a vis de lapticul tau, acum ca ti-a venit ciclu? mariucasara cum mai e cu LM? de Yannis |
Deocamdata nu am observat nici o reactie.
Poate doar ca e mai vesel si se joaca mai mult
Dar asta sigur nu e de la lapte.
Aaaa.
Am remarcat doar ca am mai mult lapte de cand mi-a venit ciclu.
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui ana_g P.S. precizez ca stra-strabunicul din partea tatalui e ungur, eu n-am nici o treaba, eu-s moldoveanca mama lui STEFAN |
care-i treaba cu "ungurimea" ca n-am inteles...........
Poze
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lucia2000
Deocamdata nu am observat nici o reactie. Poate doar ca e mai vesel si se joaca mai mult Dar asta sigur nu e de la lapte. Aaaa. Am remarcat doar ca am mai mult lapte de cand mi-a venit ciclu. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
na numai bine ca ai mai mult!!!!!!!!
nu stiu cum de ti-a venit.......sincer
Poze
Beatrice1982 spune:
cat despre diete si slabiri........tre sa ii zic la soara mea sa aduca azi cantarul sa am masor..si nu mai pap paine de azi, pap decat de doua ori pe zi si sa vedem ce iese
masaj anticelulitic pe burta si buci, si exercitii, abdomene si cam atat pot face eu pe aici ca nu am sala, mi-a luat sotul bicicleta da tre sa il vand ca nu il folosesc.............
Poze
haircut spune:
Salutare!!!!
Ne-am intors si noi acasa, cu o crestinuta in plus
Botezul a fost super ok, am facut la biserica din satul bunicilor nostri, unde ne-am si cununat, unde e un preot foarte de treaba si multa lume draga a fost cu noi Bebita a facut putina galagie pana a inceput preotul sa citeasca, apoi liniste si pace...vremea frumoasa, lumea vesela, copilul linistit...la restaurant lumea s-a distrat, eu mai putin, am facut naveta intre casa(bebe) si local, cred ca am fost si deochiata(nu-s tare convinsa nici eu cum sta treaba cu deochiul asta dar a trecut raul dupa un mic descantec) dar am reusit sa prind cateva dansuri cu tati si bebe, cateva hore si sarbe.....a fost frumos asteptam cu nerabdare pozele de la fotograf...
Ma bag si eu la recuperat
de Maia Ilinca (29.01.10)
Beatrice1982 spune:
masurat cu cm................
am 86 in talie.............
mai jos am vreo 98 pe burta, si la fund am 105de la 92 cat aveam....................si avea in jur de 70 in talie so...........si am piciorul, buca sua de 60 aveam 54......................
deci am de lucrat............
Poze
ana_g spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Beatrice1982
care-i treaba cu "ungurimea" ca n-am inteles........... Bea de Ivan, iubirea noastra! Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Poze |
fi-miu are "pata mongoloida" pe fund. aia apare ca cei cu stramosi din zona asiei. ungurii vin din asia, stra-strabunicul sotului e ungur...so..
mama lui STEFAN
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui haircut Salutare!!!! Ne-am intors si noi acasa, cu o crestinuta in plus Botezul a fost super ok, am facut la biserica din satul bunicilor nostri, unde ne-am si cununat, unde e un preot foarte de treaba si multa lume draga a fost cu noi Bebita a facut putina galagie pana a inceput preotul sa citeasca, apoi liniste si pace...vremea frumoasa, lumea vesela, copilul linistit...la restaurant lumea s-a distrat, eu mai putin, am facut naveta intre casa(bebe) si local, cred ca am fost si deochiata(nu-s tare convinsa nici eu cum sta treaba cu deochiul asta dar a trecut raul dupa un mic descantec) dar am reusit sa prind cateva dansuri cu tati si bebe, cateva hore si sarbe.....a fost frumos asteptam cu nerabdare pozele de la fotograf... Ma bag si eu la recuperat felicitari!!!!!!!!!!!!!!!! asteptam si noi cu nerabdare pozele de la fotograf............. de Maia Ilinca (29.01.10) |
Poze