Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

buna dimineata!

ne-am intors, nu am mai reusit sa intru dupa ce l-am adormit caci patul era dormeza pe arcuri si balansa teribil... nu va zic cum am dormit a doua noapte, abia asteptam sa se lumineze de ziua, sa plecam acasa!! NICAIERI NU E CA ACASA!

kaka la orizont, brb!

=============================================================================
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

cristies, daca a primit bibe din a doua zi de viata s-a lenevit purcelul...e mai simplu sa papi din bibe decat sa muncesti la asa ca papa direct de la sursa doar cand are el chef, adica maxim 2 mese pe zi. Nu ma plang, ca dureaza 10 min sa scot 120-150 ml, ma mulg cand incepe sa se foiasca si cand cere e gata bibe si nici nu tb incalzit. Numai de l-ar manca...

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

ce bine ca poti scoate atata la pompa! pai scoate nene, baga pompeala la greu chiar daca il arunci si ii dai apoi cand trece ciclu LM, tot din bibe, dar macar e LM

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

cristies, daca a primit bibe din a doua zi de viata s-a lenevit purcelul...e mai simplu sa papi din bibe decat sa muncesti la asa ca papa direct de la sursa doar cand are el chef, adica maxim 2 mese pe zi. Nu ma plang, ca dureaza 10 min sa scot 120-150 ml, ma mulg cand incepe sa se foiasca si cand cere e gata bibe si nici nu tb incalzit. Numai de l-ar manca...

ce bine ca poti scoate atata la pompa! pai scoate nene, baga pompeala la greu chiar daca il arunci si ii dai apoi cand trece ciclu LM, tot din bibe, dar macar e LM

de Yannis

Asa ma gandeam si eu. Nu-i la pompa e la mana. Cu pompa abia scot 20 ml si aia chinuiti.
Cristies . O sa incerc cand se trezeste sa ii pun o masura de lp si vreo 40 ml lm poate poate...

Mergi la inceput

Ratusca mica imi pare rau ca ai avut necazuri cu masina...stiu cum e cu drumurile pe la asigurari

cristies moama! da ala e scaun de copil in toata regula...si mie imi incape cam chircit in scoica...dar scrie pan la 13 kile...nu e pan la 13 kile??? io asa credeam ca pana la un an il tin acolo lejer...desi deja de acum incep sa am probleme in a-l pozitiona cat de cat confortabil.....treb sa iau altu dejaaaaa???

de Yannis

Mergi la inceput

si asa cum am promis, mi-am pus AMR la semnatura.....

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

bea sa-ti traiasca finuta

eu am fugit la plimbare,sa adoarma micuta k sa ma pot apuca de treaba

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

mersi mult!!!!!!!!!!
o cheama Silvia Anamaria

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Bea, sa-ti traiasca finuta!!!i De ce nu ne-ai spus sa-i facem galerie?

Si eu azi am demarat dieta (am mancat doua oua batute cu doua fire de ceapa verde de azi dimineata). Nu stiu ce mananc la pranz ...

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

pai nu e genul pufuletus dependentus ca si noi, nici macar nu are calculator, e genul care,..........fetitza va dormi pe sac de paie...............si va papa lapte de vaca, daca n-o sa aiba mami lapte...........soooooooooo

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Ratusca mica imi pare rau ca ai avut necazuri cu masina...stiu cum e cu drumurile pe la asigurari

cristies moama! da ala e scaun de copil in toata regula...si mie imi incape cam chircit in scoica...dar scrie pan la 13 kile...nu e pan la 13 kile??? io asa credeam ca pana la un an il tin acolo lejer...desi deja de acum incep sa am probleme in a-l pozitiona cat de cat confortabil.....treb sa iau altu dejaaaaa???

de Yannis

E pana la 13kg dar va ajunge sa nu mai poata sta din cauza lungimii. E recomandat totusi ca pana la 9 luni sa se fixeze in sens invers fata de directia de mers, iar eu una nu am reusit sa prind scaunelul decat cu fata in directia de mers. Sper sa incapa in scoica pana la 9 luni.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

buna dimineata!

ne-am intors, nu am mai reusit sa intru dupa ce l-am adormit caci patul era dormeza pe arcuri si balansa teribil... nu va zic cum am dormit a doua noapte, abia asteptam sa se lumineze de ziua, sa plecam acasa!! NICAIERI NU E CA ACASA!

kaka la orizont, brb!

=============================================================================
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot

mare dreptate ai!!!!!!!!!!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

PROOF OF LIFE, ca de mult nu am mai dat pe aici...v-am citit in goana calului, am retinut mai mult sau mai putin. am de zis si eu multe, dar cum sunt pe graba, voi folosi liniute si voi incerca sa fiu cat mai clara:

- am cumparat batista bebelusului si am folosit-o de vreo 2 ori, dar nu a fost productia pe cat ma asteptam. muci mai avem, dar probabil ca asa tre sa fie ei...oricum, nu a mai vomitat, asta e cel mai important. totusi ma enerveaza treaba cu aspiratorul, scoate un sunet groaznic, bine ca nu se sperie asta micu.
- am descoperit pe fundulet "pata mongoloida". stra-strabunicul e ungur 100%, asa ca...initial am crezut ca l-am tinut eu aiurea la baie de l-am invinetit
- apropo de baie, de vreo cateva zile incepe sa protesteze...
nu-mi dau seama unde gresesc...conditiile sunt aceleasi, nu e nimic schimbat. face ochii mari si disperati, de parca l-as taia...in fine, vom vedea...
- laptele are gust prost cand sunt pe ciclu?...eiii, nu stiam...de asta facea mutre?...
-...nu mai stiu....ieri a fost cam agitat, nu a dormit deloc, iar pe seara se vedea ca e obosit, dar nu ii vine somnu..avea ochii rosii...pana la urma a adormit cu greu, dar s-a tot foit, scremut, marait..a si plans in somn...of...pe la 5 nu am mai rezistat la inca o tura de scheunat si l-am luat din pat, l-am schimbat, i-am dat sa manance...si a dormit apoi pana la 8 jumate...asta in conditiile in care de o luna aproape doarme neintrerupt de la 12 la 7-8!
- A RAS IN HOHOTE!!!! imi pare rau ca nu pot pune filmuletul, ca e mare, dar a ras f frumos, se stramba taica-su la el...si el nu mai putea de ras!
- azi facem 3 luni!!! suntem mari!!!
- va pup! pana diseara/maine nu mai pot intra. (chestiuni arzatoare la ordinea zilei...)

mama lui STEFAN

Mergi la inceput