Fulgusori Nov-Dec 2009 (64)
Raspunsuri - Pagina 18
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lili_aAndre , esti foarte tare cu soacrele tale si cu nenea chipes pe post de sofer. Miine poimiine il vezi la mister univers, ca pe soferu' lu Moni |
ali762000 spune:
Miany75nu m-am suparat , cu spatele ceva mai bine, poate si din cauza ca nu ma ridic greutati. Acum sa vedem dupa aceea cand o sa il iau iarasi in brate pe Mihai cum o sa fie.
Cristina_boc nu stiu daca tu ai intrebat de dermatolog la cluj, am vb cu o asistenta ce lucreaza la o policlinica particulara si mi-a spus de o d-na dr dermatolog, zicea ca e foarte buna se cheama Filip si lucraza la Interservisan (policlinica particulara) mi-a dat si programul ei daca vrei sau te intereseaza atunci iti scriu si programul ei.
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui ali762000Cristina_boc nu stiu daca tu ai intrebat de dermatolog la cluj, am vb cu o asistenta ce lucreaza la o policlinica particulara si mi-a spus de o d-na dr dermatolog, zicea ca e foarte buna se cheama Filip si lucraza la Interservisan (policlinica particulara) mi-a dat si programul ei daca vrei sau te intereseaza atunci iti scriu si programul ei. |
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui na_bo fetelor, mai aveti careva bebe cu fontanela mare? Natalia, fericita de Amalia Maria!!! |
eu...
Mariuca în oras; 18.04.2010
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me
My_Lady0091 spune:
cristinica_09...felicitari mamicule..sa fie intr-un ceas bun
Mariuca în oras; 18.04.2010
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me
cristinica09 spune:
Ne-am intors de la vaccin...Edy a plans dupa intepatura putin si a trecut...sper sa nu faca febra ca la cel de 2 luni a facut.Avem 7045 gr,68.5 cm,circumferinta cap 42cm,bust 42 cm si fontanela in regula.Ma gandeam ca poate zice ceva pediatra de fontanela ca banditul meu cam scuipa vigantolul...dar a zis ca e f bine.
Am intrebat de vaccin versus autism ca am citit... s-ar parea ca si vaccinul ar avea poate o contributie...a spus ca despre autism nu se cunosc prea multe ...ramane o boala psihica cu multe necunoscute...are 2 pacienti care s-au nascut cu ecefalopatie si sunt autisti.
M-a intrebat ce-i dau copilului sa pape...doar lapte praf si cereale de orez i-am raspuns...a spus ca de maine sa-i dau suc de mar,morcov si portocala cate o lingurita din fiecare amestecate
Adica sa incep cu trei fructe odata...hhmm
Totusi am sa incep prima data cu mar copt...sper sa nu gresesc.
Am mai intrebat de piciorusele cracanate si a spus ca nu-i problema ca acum asa sunt la unii bbi dar se indreapta cu timpul si mai spunea ca pot fi drepte si cand incep sa mearga se cracaneaza datorita greutatii...la copii cu rahitism.
Am incercat si eu orezul cu roscove de la nestle si a fost un fiasco total...desi ii era foame banditelului,cum tragea si simtea gustul se stramba si intorcea capul...asa ca am renuntat...in plus nu-mi placea ca textura era ca niste granule care nu se dizolvau ca si la laptele nan.
CAMY,ADRIANA,RALUCI multumim frumos
Spun si eu LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi si de zilele trecute.
Pup toate fetele si toti puiutii.
cristinica09 spune:
Multumesc mult
citat din mesajul lui My_Lady0091 cristinica_09...felicitari mamicule..sa fie intr-un ceas bun Mariuca în oras; 18.04.2010 " Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/ O crusta de sare sub unghia unui zeu..." Sum,esse,fui-by me |
strumfy_12 spune:
Salutare!!!
Nush cum e la voi vremea dar aici e asa urata, am un chef de somn... dar nu ma lasa pitica.
cristina sa va faca numai bucurii micul crestin
Ramonik in unele poze mi se pare ca Andra seamana cu Ruxi...doar culoarea ochilor difera.
Dankutza, Flavours, Crissa, Laurairina, Natalia, Lavi, Ramonika
Am si eu o intrebare pt cele care au suplimentat alaptatul cu LP la ce varsta ati inceput diversificarea?
Va pe toate!
Mami fericita de strumfita
vias spune:
citat din mesajul lui strumfy_12 Salutare!!! Am si eu o intrebare pt cele care au suplimentat alaptatul cu LP la ce varsta ati inceput diversificarea? Va pe toate! Mami fericita de strumfita |
4 luni si jumatate...5
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
floricik spune:
Salutare. E asa urat afara si nu mai avem rabdare in casa...
LauraB, multumim pt filmulet.
Vazut pe Vladut cel frumos si palarios.
Lauradi am observat ceea ce spui tu legat de gelozie si la prietenii nostri. Era aceeasi diferenta de varsta intre copii. In timp a disparut gelozia.
My lady daca roade si baleste inseamna ca apar dintocii. Eu nici nu stiam ca fii-mea are dinti...
Camy, multumim.
Diana , imi pare rau ca Teo a fost maraita...Azi e mai bine ?
rgagapie, asta e Romania Din ce povesteste Andre nici in Italia oamenii nu-s prea saritori...
Cristinica , sa va traiasca micul crestin.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3