Fulgusori Nov-Dec 2009 (64)
Raspunsuri - Pagina 19
vias spune:
tocmai i-am facut crema de dovlecel lui Flavius si i-a placut mult...doar ca noi am facut jumatate din cantitate si a mai ramas ceva in farfurioara
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
lylyana.ion spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ali762000 Fetelor ce fel de gel folositi pentru gingie la bebe? ALI mama lui MIHAI |
Andre a mentionat Camilia, produs homeopat, iar Floricik Nenedent Baby
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
Evy30 spune:
[/quote]
Evy, o sa treaca si la Gabi faza asta cu treziri dese. De unde ai luat rama aia mulaj?
[/quote]
asa sper .
rama am luat-o de aici si e super. a venit aseara .
scuzati
http://www.bebelusu ltau.ro/detalii.php?cod=SF58
Lidia74 spune:
SIMINA daca n-ai fi asa departe zau c-as veni sa mananc niste cozonac...uah ce imi ploua in gura....
RAMONAC cred ca mi-ar fi placut sa stau cu bebe.... Ma bucur tare mult de vestile bune despre DOMINIC.
LAURAB ce dulcica e printesa ta cand papa
MIANY...apai hoinareala mea a fost in spital ca m-a durut gatul si inca ma mai doare dar sper sa fiu ok.
CRISTINICA09 pupam bebele crestinat
laviniablaga spune:
Fetelor, Rares ma termina...plange daca il las jos din brate...il mananca foarte tare gingiile si cred ca il si dor ca roade mai mereu cate ceva: jucarii sau inel de dentite, sau degetelele. SI e si foarte marait!
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui ali762000 Fetelor ce fel de gel folositi pentru gingie la bebe? ALI mama lui MIHAI |
CALGEL
Mariuca în oras; 18.04.2010
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui laviniablaga Fetelor, Rares ma termina...plange daca il las jos din brate...il mananca foarte tare gingiile si cred ca il si dor ca roade mai mereu cate ceva: jucarii sau inel de dentite, sau degetelele. SI e si foarte marait! Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu Mama, ideal de femeie, fermecator si venerat! (Lev Nicolaevici Tolstoi) |
exact asa face fii-mea de vreo 2 zile....exact de agitata ca atunci cand avea colici...acu urla la bunica-sa in bratze de mama focului...si nu o lasa sa se uite la un film pe TVR 1 ...cu niste chinezi...
Sum,esse,fui-by me
laviniablaga spune:
Asta e...am tras`o rau cu colicii...sigur va fi l fel si cu dintii!
Vreau vesti despre micutul Santiago!
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui laviniablaga Asta e...am tras`o rau cu colicii...sigur va fi l fel si cu dintii! Vreau vesti despre micutul Santiago! Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu Mama, ideal de femeie, fermecator si venerat! (Lev Nicolaevici Tolstoi) |
colege de suferintza ne numim...asa-s copiii din secolul vitezei ..au personalitate muuuuulta
Sum,esse,fui-by me