Fulgusori Nov-Dec 2009 (64)
Raspunsuri - Pagina 17
miany75 spune:
am mai aprofundat putin si ma incumet sa mai raspund
ramo.c..ma bucur enorm pt.vestea cea mare; ai sa vezi ca ,in cele din urma,scapati voi de toate...vine,vine soarele pe strada voastra..
Floricik vazut 'doua bobite de orez' ,vb fetelor...sa iasa si celelalte pe nesimtite!!!
Manyfrumoasa palarie si frumos baiat!! Ii faceti concurentza la Mariuca...
Lauradi ma bucur sa te 'zaresc' in zona!!! mult succes in continuare la acomodare !!
raluci spor la pregatiri!!
Shtephy stii tu de ce..ce mai fac nazdravanii?! dar manuta?!..
lidia bine ai revenit de pe unde hoinarisi!!
na_bo din pacate (sau din fericire) nu te pot ajuta..nu ne-am confruntat cu problema asta ..
Laurici sa va fie de folos achizitiile!! (nu stiu daca nu ma repet,dar intelegi tu)
dana n. sa traiasca tizul crestinat !!! distractie placuta in continuare!!!
ALI teoretic, ar trebui sa te pot lamuri ,dar ,practic suntem in urma voastra...noi suntem tot la faza de inlocuire a primei mese...eu nu ma grabesc,ce-i drept...( nu ca tu te-ai fi grabit,sa nu ma intelegi gresit)...cum mai e spatele?!
ANCUTZA,RAMONIKA,ionela,Lumi,Monis,broscutza,lili,many,simina,celelalte fete pe unde v-ati pitit ?!
daca mi-a scapat ceva...ma intelegeti voi..e fara intentie...va
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Raluci Fata desteapta! Pufuletii mei sa nu-i dai la invitati, da? Nicio bucata. E foarte bun marul in beibikuk (de cand simulez diversificarea doar asa ma hranesc, Chiara inca nu) |
nimik nu dau, ma duc dupa ei maine cand plec la cumparaturi, dar cred ca sapt viitoare apuc sa-i pun
aha deci tu testezi retele a ? cul, si eu gust, e tare bun
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
lylyana.ion spune:
raluci, eu te astept cu iaurtu ala sa zici cum e
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui raluci_baha deci tu testezi retele a ? cul, si eu gust, e tare bun |
cristinica09 spune:
Ziua buna!
Am terminat si noi cu botezul si mirul...acum am acasa un crestinel mic
Totul a decurs foarte bine...invitatii s-au distrat,baut,dansat,ursitoarele au facut un spectacol frumos...in mare totul a fost bine numai ca EDY al meu nu prea a fost cumine...la biserica a urlat ca din gura de sarpe si la restaurant cam tot asa...era si fum acolo, nu sa-l tai cu cutitul dar stau cam stresata ca am tinut copilul in fum
Noi plecam la vaccin ca l-am amanat saptamana trecuta...intru mai tarziu sa va spun ce a mai zis pediatra.
O sa recuperez tot mai tarziu ca sunt putin in urma cu cititul...la cap asta.
TINA eu stiu ca microundele sunt foarte nocive si pt noi oamenii mari dar mai ales pt bebei...am renuntat la ele de cand eram gravida...si ca sa nu le fol deloc le-am dus la tara.E mai greu cu incalzitul mancarii dar din ce am citit,mancarea incalzita la microunde isi pierde toate calitatile...
Va pup pe toate
raluci_b spune:
citat din mesajul lui lylyana.ion raluci, eu te astept cu iaurtu ala sa zici cum e Lili, mami de Alexandru (18.11.2009) pozicile noastre |
da da sigur, dar mai avem nitelus de asteptat
Poze BUBU
asa creste Bubu
A_driana spune:
helo,
ralu_seby, noi nu am fost cazati, noi stam la 10 min de mers cu masina, Oradea-Baile Felix .... de conditii acuma nu stiu sa-ti spun, eu am fost in urma cu ceva ani, la hotel Padis (parca ) si nu era groaznic....dar acuma ce ii nu stiu...
laurairina, chiar si eu l-am intrebat pe sotu ca o sa-i incapa picioarele daca il punem cu spatele la sensul de mers?....
na_bo, of fontanela asta....si la noi tot cu asta a fost pb, ca-i mareee, i-am dat o perioada 5 pic/zi vigantol, acuma ne-a redus iar la 2, a zis ca-i mai ok acuma....se inchide ea...
cristina_boc, frumoase pozele...
simina, da tu ce ai fata cu cozonacii asa des??? la mine cozo=Paste sau Craciun....pfuuu ce i-ar place la sotu cateva saptamani cu tine ....
ramoC, minunate vesti...cred ca te simti super usurata...tare ma bucur
dana, felicitari pt botezul reusit...
many, superb piticul cu palariuta...
lauraB, ce fain molfaie pitica pe lingurita...
my_lady, ai papusica mare...sta ea la terasa ca oamenii mari
rgagapie, un sa nu doara dintisorii
cristinica, felicitari pt bebe crestinat...
A_driana, de David-Andrei
raluci_b spune:
citat din mesajul lui cristinica09 Ziua buna! Am terminat si noi cu botezul si mirul...acum am acasa un crestinel mic Totul a decurs foarte bine...invitatii s-au distrat,baut,dansat,ursitoarele au facut un spectacol frumos...in mare totul a fost bine numai ca EDY al meu nu prea a fost cumine...la biserica a urlat ca din gura de sarpe si la restaurant cam tot asa...era si fum acolo, nu sa-l tai cu cutitul dar stau cam stresata ca am tinut copilul in fum Noi plecam la vaccin ca l-am amanat saptamana trecuta...intru mai tarziu sa va spun ce a mai zis pediatra. O sa recuperez tot mai tarziu ca sunt putin in urma cu cititul...la cap asta. TINA eu stiu ca microundele sunt foarte nocive si pt noi oamenii mari dar mai ales pt bebei...am renuntat la ele de cand eram gravida...si ca sa nu le fol deloc le-am dus la tara.E mai greu cu incalzitul mancarii dar din ce am citit,mancarea incalzita la microunde isi pierde toate calitatile... Va pup pe toate |
sa va traiasca sa fie sanatos fericit.
subscriu la microunde
Poze BUBU
asa creste Bubu
lili_a spune:
Neatza
Nu prea v-ati inghesuit pe bancuta aseara, eh, sa speram ca vor veni si seri mai bune... Odata cu venirea verii poate ne revine si cheful de petrecere
Laura sa stapineasca rechinila sanatoasa noile achizitii. Iote acilea idei de crosetat, ca m-am gindit aseara in cele 5minute de "libertate", la dus - o paturica foarte subtire si aerisita pt serile de vara + niste cosulete delicate pt lucrusoarele mici ale printesei (agrafe, bentite), ceva genul www.ikea.ro/ro/Produse/125/7182/Organizatoare_baie/LIDAN.htm" target="_blank">asta
many , ce frumos e Vladutul!!! De abia astept sa se faca cald ca sa-i vad eu palariuta lui si live Si scaunelul e de-un mare fel
Lavi mmmm, mai ai niste gratarel? E tare scump Rares,imi pare rau ca azi noapte n-a prea fost de gasca. S-o resimiti si el dupa petreceri
lauradi imi pare rau ca Ducu iti face figuri da' las' ca vine ea aniversarea celor 3 ani si atunci sa vezi ce baiat de comitet se face el
Laura Bmultumim de film. Din pacate e destul de greu sa gasesti la noi scaun auto rear-facing. Cele pt grupa 0 sint toate asa, de la grupa 1 (9 kg +) se monteaza cu fata
dana n. felicitari pt botez. Poate ne pui si noua pozici cu rochia de nunta
lylyana n-am poze, astept sa primesc si pun Cu Parisul au aminat o saptamina, sint in negocieri cu hotelul ca sa nu piarda banii. Acu' se plimba prin tara
Di imi pare rau ca Teo e mucioasa
rgagapie of, ce aventura cu tramvaiul. M-am gindit si eu de citeva ori sa iau metroul, dar cum nu prea am incredere ca m-ar ajuta cineva la scari, am lasat-o balta
raluci way to go, Bubu! Auzi, fa si tu ca duamna Krelia si baga o poza sa vad si eu cum arata kk de om mare la bebelus. Am si eu curiozitatile mele
Andre , esti foarte tare cu soacrele tale si cu nenea chipes pe post de sofer. Miine poimiine il vezi la mister univers, ca pe soferu' lu Moni
Am uitat sa va povestesc ca ieri am facut prima incercare cu mar copt, verdict NU BUN. Mai incerc peste o saptamina, deocamdata raminem la 50 ml de lapte ingrosat cu fulgi de ores/zi si servit cu lingurita ca sa ne obisnuim, pe post de diversificare. Poate cind oi lua si eu scaun de masa, si ne-or da dintii, si o stii sa ceara singura...
vias spune:
citat din mesajul lui cristinica09 Ziua buna! Am terminat si noi cu botezul si mirul...acum am acasa un crestinel mic Totul a decurs foarte bine...invitatii s-au distrat,baut,dansat,ursitoarele au facut un spectacol frumos...in mare totul a fost bine numai ca EDY al meu nu prea a fost cumine...la biserica a urlat ca din gura de sarpe si la restaurant cam tot asa...era si fum acolo, nu sa-l tai cu cutitul dar stau cam stresata ca am tinut copilul in fum Noi plecam la vaccin ca l-am amanat saptamana trecuta...intru mai tarziu sa va spun ce a mai zis pediatra. O sa recuperez tot mai tarziu ca sunt putin in urma cu cititul...la cap asta. TINA eu stiu ca microundele sunt foarte nocive si pt noi oamenii mari dar mai ales pt bebei...am renuntat la ele de cand eram gravida...si ca sa nu le fol deloc le-am dus la tara.E mai greu cu incalzitul mancarii dar din ce am citit,mancarea incalzita la microunde isi pierde toate calitatile... Va pup pe toate |
sa-ti traiasca micul crestin! Si bafta multa la vaccin!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE