LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**196**

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Ela, problema cu decalotatul... e greu sa alegi, dar, sincer, eu cred ca in cazul in care DEJA se evalueaza/sesizeaza depuneri ciudate pe dedesupt, intre 2 rele, eu as alege-o pe cea mai mica, si anume rezolvarea rapida urmata de atentie si curatare.

bine zice anca, daca sunt depunerile mari.... du-l si termina problema; asta daca nu aveti vreunul din voi curaj sa-l "rezolvati" eu am ramas socata aseara de ce am scos de pe putica lu' mutzu'.... si mare lucru nu se vedea; parca parca vedeam ceva alburiu pe acolo... dar surpriza a fost imensa; mutzu a plans la 3 pisulici dupa aia, 2 azinoapte, unul dimineata; dupa aia l-am pus la olita si acolo a schitat doar un scancet de dezaprobare cand a facut si asta a fost tot; bine, surioara a zis ca ea n-ar fi aviut tupeu sa-l decaloteze cum fac eu... nu pe al meu, ca pe altii va dati seama ca-i mai trage; dar daca vede ca nu se trage cat de cat ii trimite si ea la chirurg; pe mine nu m-a trimis.... ca a vazut ca eu n-am stresuri d'astea, si mereu l-am mai tras cand nu era ea acasa, sa nu vada ca-l chinui; si cristi iese din camera urgent, aseara era si cumnatelul la mine si se pitisera in dormitor sa nu-l mai auda cum plange... barbati adevarati astia doi;

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

si eu il decalotam pe andrei, ca sotului ii era mila.
am fost si la chirurg de 2 ori cu andrei si l-a mai tras si aia.

si acum, tot eu il spal pe andrei la putza, ca sotul da bir cu fugitii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ela78
Eu nu stiu cum reusesc sa dau numai peste fufe toante in parc, care cu sfaturile lor pretioase reusesc sa-ti submineze increderea de mama. Intr-un an de zile doar de 2 ori am intalnit mamici AP
Am zis ca nici nu mai vorbesc cu nimeni afara, mi-e de ajuns forumul

credeam ca sunt eu singura nebuna care nu prea socializeaza cu mamele pe afara; pai mie mi s-a taiat elanul de stat la taclale, pentru ca sunt cam singura din zona care alaptez la greu... adica singura "nebuna- care isi sacrifica noptile", care nu tipa la copil din 2 in 2 secunde, si care nu intelege conceptul de: " trebuie sa-i dai omoru' de acuma, ca altfel da el mai tarziu"; eu imi vad de alergatul cu mutzu, si prefer sa mai vb cu cate o bunicuta blanda sau cate o bona care sincer.... e de 10000000 de ori mai buna decat mamele pe care le vad in jur;
vorbind de bona.... m-am crizat toata azi, ca tanti aurica a mea, cu care vb sa ramana bona la mutzu.... pleaca in noiembrie in america la fi'sa care naste; ma bucur mult ca face copil, ca saraca incerca de vreo 7 ani feritilizari si inseminari, si acum 2-3 luni i-au scos o trompa..... nici nu se gandea ca mai face copil; gandul ca acum trebuie sa gasesc o femeie straina complet, care sa stea cu mutzu....... ma ia cu fiori; oricum, o s iau numai cautand prin cunoscuti, sa gasesc pe cineva de incredere... si primele 2 luni sa le petrecem in 3, adica si eu acasa, sa vad eu cum lucreaza cu mutzu, ca altfel.... valea;

UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34
dyana - voi cum mai stati cu incercatul/acceptatul laptelui praf? ce sortimente ati mai testat?

am testat cam tot ce se putea, mi-a scapat doar "T....fer" ceva nemtesc, nu stiu exact cum era; am incercat humana de 2 feluri, nan, aptamil, milumil, lapte de vaca integral, degresat, partial degresat.... totul e cahhhhhhh; din fericire la mine s-a rezolvat problema cu lapticul, dupa 11 zile horror, de care nici nu vreau sa-mi mai amintesc, s-a refacut productia de laptic cand imi pierdusem orice speranta si ma gandeam ca asta e, ne chinuim vreo saptamana noaptea, pana la urma trebuie sa bea un lapte de vreun fel, sau un ceai ceva....; dar a revenit lapticul la fel de brusc cum a si disparut... si acum nu mai am probleme; dar eu tot incerc sa-l obisbnuiesc cu gustul de lapte praf, mai incerc cu aptamil acuma, macar asa cate 10 ml pe zi daca-i papa tot e un progres; doar ca suntem la acelasi stadiu, adica ia biberonul cu maaaare pofta crezand ca e apica, si cand simte gustul il arunca de nu se vede, imi da peste mana si incepe sa planga direct; asa ca probabil o sa-l las naibi de lapte praf... si asta e;
bine, noi suntem fix invers, cand toata lumea inceraca sa scape de biberon noi tocmai am invatat sa papam la el; ii place sa bea apica din el, asa ca-i mai dau; bea si din canita cu cioc fara probleme, nu e pretentios la forma sau altceva; bea si din pahar, dar cu "macelul" de rigoare; dar la-m invatat cu biberonul tocmai pentru trezirile de noaptea; adica incerc sa-i mai dau putinica apa la treziri din bibi, doar cat sa-l obisnuiesc cu ideea ca ar putea veni biberon in loc de titi; si-l accepta, suge cateva guri de apica, dar nu-i dau eu multa sa nu se amestece cu lapticul si sa-l doara burtica;

UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Salutam! Ne-am intors si noi de la "mosie". Ne-am recuperat pozicile de la aniversarea Adelei, astfel incat imediat ce voi avea un pic de timp liber, in care sa pot intra de pe desktop, o sa le catzar pe picasa, sa ma laud si eu cu printzesa mea.

O sa incerc sa recuperez ce-ati scris intre timp. Daca ma lasa domnishoara...

Vreau si eu linkul cu poze de la ziua bossului.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Intrebare: Ce culare are gingia (la masele)copiilor vostri ??? La Stefan este vanat? Este bine ?

la noi este rozie
acolo unde are de iesit vre-o masea/dinte se vede mai albicios

noi alte colori nu am avut prin gura asa ca nu stiu ce sa spun

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

dyana - ce bine-i cand se rezolva totul de la sine
ma bucur ca a revenit lapticul ala bun care face mutzu dulcic

in alta ordine de idei - tare ma bucur ca noi fetitele nu avem probleme de astea de decalotat ca din ce povestiti voi aici ma ia cu inima

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Helau.

Azi-noapte l-am trimis pe sotz la culcare langa pui, ca io aveam de lucru. Pe la 2 aud foiala, pe la 2 jumate "bau, bau!" si cand M. a auzit ca fac patul din sufragerie m-a trimis imediat la datorie. Ne-am jucat, ne-am pupacit si pe la 3 ne-am bagat la somn, nush cand a adormit el, ca io cred ca am picat inainte. Faza tare e ca in loc sa ma enervez ca nu doarme ma umfla rasul, imi venea sa-l pun pe jos si sa ne alergam prin casa, da' am zis sa-l lasam totusi pe tati sa doarma si sa ne distram in 2...
[ca veni vorba, Ilinca, mai sunt si situatii in care cosleepingul in 3 e imposibil din motive materiale. Ex. noi nu incapem in pat, ca e micutz; si cand dormeam doar io cu soatza ma mai trezeam cu coate-n burta. Ne-am propus ca la incasarea bursei sa luam un pat mai mare, ca sa ne lafaim toti 3. Asa ca... ne rugam de UE ]

In parc s-a dus la nenii care joaca sah si s-a hlizit la ei. Cel mai tare e ca am observat ca nu mananca nisip daca nu ii aduc aminte (ex. ii zic "sa nu bagi in gura nisipul" sau vb cu o terta persoana despre cum mananca fiu-meu nisip), asa ca ne-am jucat, ne-am facut ca purcelul, dar de mancat... doar betze

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Am intrat sa dau raportul: "S-a rezolvat, nu se poate!" Adica m-am dus degeaba la putzolog, pt.ca "doctorul a anuntat ca nu vine azi" (imi facuse programare pt.azi la 2 ), "reveniti la 6 la alt dr. care-i tine locul sau miercuri cand e el". Asa ca m-am lamurit cu clinicile de cartier

Oricum eram nehotarata sa merg sau nu, dar dupa ce am vorbit acum cu pediatra m-am linistit complet, depuneri nu se vad, putza arata bine altfel ne trimitea ea la chirurg, sa continuam cu decalotarea manuala si mai vedem la controlul de 15 luni (sper sa nu fie nevoie de interventie). M-am stresat degeaba, dar e si partea buna: am condus cu brio dupa aproape 2 ani de pauza, cand am ramas insarcinata sotul nu m-a mai lasat la volan.

Deci, Dyana n-am facut nimic la putzolog.

Anaan, multumesc mult inca o data! Sper ca am terminat cu probleme din astea imaginare (gen "Bolnavul inchipuit" de Moliere) ca rezultat al parerilor atotstiutoarelor din parc. (V-am povestit ca la acest medic ortoped/urolog am ajuns ca urmare a unei pareri "bine intentionate" a unei mamici, care o duce de 3 luni pe fii-sa cu picioarele deformate la kineto la Rosana).

Saby, esti draguta ca de obicei
Felicitari pentru realizarile Maiutei

Si Ianis stie sa se dea jos din pat/canapea, l-a invatat taica-su mai demult, il schimb/imbrac si-i spun "da-te jos si du-te la joaca" si asa face

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Eh, io nush cum am avut noroc, nu am nimerit peste mame criminale, care sa-si lase copilul sa faca scandal doar asa, ca sa se vada cine-i sheful (adicatelea am vazut, dar de la distanta). In parcul de langa casa am o mica gashca de femei normale, care insa s-au cam luat dupa indicatiile pretioase sau au fost pur si simplu prea obosite ca sa reactioneze zambitor in toate situatiile. Si, ce mi-a placut, cand au facut ceva care sa dauneze copilului si-au dat seama si au regretat. Una, de ex., se chinuia cu olita si a lasat-o pe fie-sa kkcita vreo juma de ora ca sa inteleaga, vezi Doamne, ca daca nu face la olita ea nu o schimba imediat de pampers. Si copilul s-a iritat la kur de cateva zile bune nu reusea nici s-o spele ca lumea, o ustura. Si morala a fost ca ma-sa a regretat si a promis ca nu mai face.
Mai am o mamica in parc care vrea sa-si intarce fata - care nu accepta lapte praf de nicio culoare - fortat pt ca o trezeste noaptea la 2 ore si e f f obosita. Dar, imi zice, nu suporta sa o vada ca plange cu lacrimi. Asa ca-s tare curioasa cum va decurge operatiunea, ca ia o pauzarea nu e genul care sa-si lase copchilul sa urle cand il poate alina.

Ma rog, io nu am niciun drept sa vb despre AP din moment ce am cam ratat alaptatul

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput