LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**196**
Raspunsuri - Pagina 18
novus spune:
Anaan, cum e vremea la voi ?? ca bunica mea vroia sa puna cartofii azi dar nu stiu daca ploua
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
Anaan spune:
Urata.Cerul e innorat, cred ca o sa ploua cat de curand!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Floric spune:
Apropo, de mult vroiam sa va rog...Sa va treceti fiecare de pe unde sunteti, la "localitate". Asta ca sa ne stim si mai bine.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Gianina34 spune:
buna mamici,
m-am servit din cafeaua proaspata, m-am delectat cu pozele de la petrecerea bossului si cu pozele printesei noastre dragi
am admirat pe toata lumea, de-altfel la fel de impresionata sunt si eu de toti participantii la petrecere, in cap cu sarbatoritul si mama lui
anca - am vazut rochia rosie dar nu si traditionalii ciorapii pana in gat
duminica am avut si noi marea dezmotare, ocazie cu care micsunica s-a comportat exemplar (pozele le pun cand reparam calculatorul)
am vazut cum reactioneaza la copii si mi-a mai venit inima la loc cu intentia noastra de gradinita de la toamna(ca eu am inceput sa ma frasui de pe acum)
a mancat pentru prima oara cu public si iarasi a fost exemplara (a mancat in 10 minute o cana - ca noi din cani mancam, nu din castroane- cu branza+spanac+cartof+iaurt, cam 250gr estimez eu) ca am inceput sa ma gandesc ca poate ii va fi chiar mai bine la gradinita cu mancatul(ma incurajez singura)
de pe tava am ales: 1. cartea, 2. branula (ca la ce mama are, noi de-astea avem in casa)3. stilou (mont-blancul meu de zile mari)
banii si cardul au fost la coada; calculatorul cu care se joaca toata ziua a fost ultimul lucru luat. Pana si telefonul nu a fost bagat in seama desi in mod normal numai cu asa ceva s-ar juca (+telecomanda)
acum asteptam de la ilinca merea-interpretare
aris - ma bucur ca ti-ai bagat un pic nasul; ce mai feceti cu operatiunea laptele ca la ultimile relatari pe marginea temei, ale te cam persifla; a revenit la ganduri mai bune sau ati taiat laptele de noapte/dimineata de pe lista?
dyana - voi cum mai stati cu incercatul/acceptatul laptelui praf? ce sortimente ati mai testat?
ma strange in spate cand aud de ghioceii bolnaviori; le tin pumnii sa se faca repede bine si le doresc multa putere mamicilor
ana pentru mersul singurica
si... acum ma duc la votat... si ma intorc
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor
saby spune:
Am venit si noi de afara, am scos pietricele din toate buzunarele, ne-am spalat iar acum Maia doarme de o ora si astept sa se trezeasca sa papam. Azi am realizat ceva maret pt. noi, Maia mea a invatat sa se dea singurica jos din pat , pt. noi e o treaba foarte tare ca stateam cu sufletul la gura sa nu pice atunci cand o urcam in pat sa o schimb. I-am aratat de 3 ori si a prin imediat iar acum numai asta vrea sa faca , intinde mainile sa o urc in pat pt. ca ea sa se dea jos.
Ela mult succes la operatiunea decalotarea, orice ati hotara sper sa fie cat mai usor pt. Ianis si pt. voi
Geanina felicitari pt. dezmotare .
Fug ca s-a trezit Maia, revin mai pe seara.
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Petrecere 1 an Maia
gigelica20 spune:
La multi ani ghiocelului de ieri:
Andrei Rares
Felicitari Miha1980 pentru proaspatul absolvent.
www.helpioana.com/" target="_blank">HELP IOANA
Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
Gianina34 spune:
saby - multumim mult
pupacim si noi absolventul de ieri - Andrei Rares,ghiocel de Miha1980
avem 1 anisor
ramona7575 spune:
Felicitari pt. frumustetile ce au inceput sa faca primii pasi singuri sa o tina tot asa
Intrebare: Ce culare are gingia (la masele)copiilor vostri ??? La Stefan este vanat? Este bine ?
http://family.webshots.com/album/577298563nQKiLG
Gianina34 spune:
saby - felicitam maiuta pentru reusita, e fetita mare de-acum
sa inteleg ca ati renuntat la gratiile de la patut?
avem 1 anisor