LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**196**

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Al meu se da jos din pat doar tinandu-se de mine, dar e tare incantat si de asta.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

felicitari Maia pt reusita.
saby poate ne vedem si noi zilele urmatoare in parc. cand ies in parc ma tot uit dupa voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Hello!

Noi stam in casa, bate vantul tare. Fetelor eu nu stiu ce sa ma mai fac cu Lucian tot ce prinde arunca in wc, mai devreme a luat pijamaua lui Sebi din sertar si direct cu ea in baie s-a dus, de obicei inchid usa, dar mai ramane din gresela cateodata deschisa, ieri ii pusesem o caciulita sa iesim afara, pana am venit eu cu pantofiorii el o aruncase in wc

Off, ati deschis iar subiectul cu putza, noi am zis sa mai asteptam cateva luni ca tot ne-a zis pediatra, eu tot incerc sa mai decalotez dar fara rezultat, nici nu pot sa fac ca Dyana desi as vrea, pe tati l-am pus dar nici el nu a facut nimic, mai vedem cum se prezinta peste cateva luni daca nu adoptam si noi metoda chirurgului

Eu recunosc, ca mai ridic tonul cateodata la pitici, dar imi pun parul pe moate cateodata amandoi cate prostioare fac, dar mi-a prins bine sa va citesc o sa incerc sa ma controlez si mai mult

Felicitari ghioceiilor mergatori!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Na, tocmai ce s-a pus Phipholina la PRIMUL somn! Io am fost la coafor (mi-am tras un bretoing de Handy Bell) si cu maman a mea si socrela n-a vrut sa doarma.
Monnvas, in general despre AP se crede:"aaa, asta-i secta aia cu alaptat pana la shepte ani si dormitul cu plodul pana la majorat." Nu-i chiar asa. Sunt mame care au alaptat 2 ani si nu-s AP nici cat negru sub unghie si mame care n-au alaptat deloc si-s AP. Pentru mine AP inseamna, pe scurt: sa-ti respecti copilul, sa fii atent la nevoile lui (inclusiv, sau chiar MAI ALES emotionale), sa nu-l tratezi cu desconsideratie, sa nu-l umilesti. Deci din partea mea ai o medalie AP
Io deseara vreau sa ies cu o gashca de pretini, ne reunim in jurul uneia intoarse din Hamerica,pe care n-am vazut-o de vreo 3 ani. Am emotii, sper sa fie Phiphi cuminte pana ma intorc, ca de nu...ce-o bat!
Ela, am zis ce surpriza am avut cand l-am vazut pe Ianis la ziua lui David?! E asa de frumos, stralucitor de-a dreptul, genul de copil "solar"...nu ca pana acum n-ar fi fost, dar era mai bebelush, mai "mutulic" cum sunt bebelusii...acum e un flacau tare chipesh!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
11luni
Manole forever

Mergi la inceput