Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (384)
Raspunsuri - Pagina 11
miaunici spune:
Multumesc frumos fetelor pentru sfaturi,
Aniast am notat Polimod si/sau Singulair o sa vorbesc cu dna doctor
Ancasilv - broncho-vaxom am folosit si eu acum cativa ani, intr-adevar am fost ff multumita de el (nu stiam ca au si varianta copii)
Bernix iti multumesc pentru ganduri, condoleante pentru pierderea suferita (am reusit sa fac si eu aseara diagonala ultimelor capitole)
Papanash condoleante
Greyeras mi-am notat si Septilin, ma bucur ca pe Adelina a ajutat-o, tare greu este sa-ti vezi copilul bolnav si tu sa nu poti face nimic pentru el.
Gabriela, Roxana, Cecilia va multumesc frumos ca sunteti alaturi de mine
Sper ca n-am uitat pe nimeni, promit sa va tin la curent cu sapaturile mele spre imunizare.
Momentan sunt putin (mai mult) ingrijorata pentru ca Andrei imi face 37.7 febra, in fundulet, si nu inteleg cum se poate lucrul asta dupa 2 saptamani intregi de antibiotice, el fiind in continuare pe tratament cu alt antibiotic. Asa starea generala este buna, este cam palid, dar eu pun chestia asta si pe seama faptului ca a cam stat in casa respectiv spital atata vreme, iar acum cu vantul si cu ploile astea nu pot sa-l scot nici macar juma de ora afara.
Va doresc o zi buna
PS: Valentina tin pumnii, multa sanatate si voua
Erina spune:
Ce poveste minunata am citit!!! Bravo Yaia pentru nasterea fulger a pisicutei negre.
Sa iti spun un secret...si noi (mai ales bui) ii spunem lui David pisoi. Cind adoarme pe umarul meu exact ca un pisoias arata.
Miaunici, Daria tocmai termina o sticla de Septilin. Nu stiu daca de la el, de la debridatul dat pentru constipatie-si aici situatia s-a imbunatatit (nu amintesc aspectele negative cum ar fi kk pe covor), maninca mult mai bine si e rosie in obrajori (aici e banuiesc aerul de munte).
Eu vreau sa ii fac Dariei peste vreo trei saptamini PREVENAR. Citeste sa vezi daca ar fi bun in cazul vostru.
Mi-am amintit ca mai am si dozele de Ribomunil cumparate de anul trecut si inca neadministrate.
Si inca ceva...la un episod similar pentru care am primit antibiotic la urmatorul am mers numai pe aerosoli si Daria si-a revenit foarte bine.
Despre temperatura- eu nu cred ca e mare, daca ai luat-o rectal trebuie sa scazi jumatate de grad.
Numai bine si pupicei!!!
Valentina, Doamne Ajuta! asteptam vestile.
Roxana, Bernix
-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle
miaunici spune:
Erina, noi am facut Prevenar, in doza unica, la varsta de 2 ani (de fapt am facut cam tot ce se putea face in materie de vaccinari suplimentare - Varilrix, Havrix, Prevenar). Cu tot prevenarul insa si cu toata grija mea (si crede-ma caci chiar m-am straduit sa iau totul din prima clipa, de la primul simptom de raceala am alergat la medic) am ajuns de 2 ori (asta este a 2 a oara) la pneumonie interstitiala.
De asta sunt si asa de amarata si nu inteleg ce se intampla. Am un copil care are un program ordonat (somnic de dupa-amiaza, ora de culcare seara relativ devreme), o alimentatie sanatoasa si diversificata (ii gatesc zilnic ceva proaspat, mananca in cantitati bune, as zice eu, nu concureaza cu unii "mancai" de aici, dar oricum se tine bine dupa ei), ne plimbam zilnic. De la gradi l-am retras tocmai pentru ca racea destul de des si am zis sa nu complicam lucrurile. Deci.... ce se intampla?
Offf, scuze ca mi-am varsat amarul iar.
Da, stiu este bun Prevenarul, numai ca se pare ca in cazul nostru nu a fost suficient.
Pupici
miaunici spune:
Erina uitasem, noi facem in paralel si tratament cu antibiotic si aerosoli. De asta spun ca nu mai stiu ce sa mai fac.
Pupicei si succes la vaccinat
Roxana_G spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Esti sigura ca vrei sa stii? |
Ehehe, am auzit multe la viata mea!
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bernix Offf, io tre' sa dau o opinie daca ministerul poate emite scrisori de confort si m-am incurcat rau in legea datoriei publice... Va las, dupa-amiaza linistita! Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) ![]() |
Cel mai simplu e sa zici NU!
Sabina spune:
n am vreme deloc
miaunici, si sofia a afcuat la 3 ani si 2 luni de 2 ori pneumonie interstitiala, asat inseamna de fapt f f f multe mucozitati si tuse infernala, nu e pneumonia aceea...
dr Culcer nu i-a mai dat DELOC antibiotic la a doua, pt ca era virala 9din analize)
A luat si ea spetilin si lantigen B, asta ne-a fost recomandat.
ceea ce a ajutat-o f mult a fost insa faptul ca dupa aceste episoade am scos-o de la gradi si a stat vreo 3 luni la munte.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
miaunici spune:
Sabina multumesc pentru randurile scrise.
Am notat, sper sa am o discutie adevarata cu pediatrul copilului si eu sunt super nemultumita de tona de antibiotice si nu inteleg daca trebuie atatea, dar in fine cum nu sunt doctora, am zis sa merg pe mana lor.
Pupici, multa sanatate si voua
aniast72 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Yaia
Il servesc cu o tigaie? =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
Nu, nu, nu ... ca n-am fost corecta, am omis sa scriu ... comparativ cu el, ca el face mult mai mult ca mine: Spala vase, gateste, întinde rufe, spala haine care trebuiesc spalate de mana, face ordine prin casa (pentru curatenie si calcat avem ajutor)... deci duce greul da' asa se vaieta si isi plange de mila dupa aia...

Andreea,
in 20+ cu
si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
valentina_22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cecilia L Valentina, sanatate multa Alexandrei si multa putere tie. Un pentru Andrei cel cumintel.Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007) |

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Cristian Matei (07.09.2007)