Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 6
Andreea82 spune:
Crina, Madutza, un "La Multi Ani!" calduros si sotilor vostri. Sa aveti parte de o zi frumoasa
fianna spune:
elizuka bine ai venit!
chichiutza, crina-s Sa va traiasca sotii! La multi ani!
buburuza bafta la examen! Salam al aikum!( nu sunt sigura ca asa se scrie)
fianna
cu printisorul Matei
14+
fianna spune:
Madutza La multi ani si sotului tau in avans! Acum am vazut mesajul
fianna
cu printisorul Matei
14+
chichiutza spune:
ce de lume se imbata azi! ![]()
Sa-ti traiasca sotul Madutza si sa fericirea asta sa tina o vesnicie! Luna viitoare asteptam cu nerabdare cele 2 liniute!
Cristina
15+
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza ce de lume se imbata azi! Sa-ti traiasca sotul Madutza si sa fericirea asta sa tina o vesnicie! Luna viitoare asteptam cu nerabdare cele 2 liniute! ![]() Cristina 15+ |
sa te auda Doamne-Doamne

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008 Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
magdyi2001 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Buburuza_10 Credeti ca as putea simti deja cand sughite bebe? Parca asa mi-a lasat senzatia... Va pup pe toate si va doresc un week-end minunat!!! 19+ |
Neata! Sughiturile la bb din burtica se simt in jur de sapt 35. Eu asa am simtit la Gabriel, si crede-ma ca nu ai cum sa le incurci cu altceva. Este o senzatie pe care nu o pot defini, se vedea si auzea chiar si la aparatul acela care iti masoara durerile, nu stiu cum se cheama
Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009) si
Theodora ingeras.Acum
14+Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
andra_b spune:
Chiciutza, Madutza, Crina la multi ani sotiorilor vostri, sa va traiasca! 
Ale ![]()
------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------
15+ cu bebe mic
elizuka spune:
Buna dimineata! Incepe o zi frumoasa pentru mamici si bebei, sa ne bucuram de ea! Va multumesc pentru primire si "La Multi Ani" Chichiutei, Crinei si Madutzei pentru sotii lor iar Buburuza sa scape de emotii cat mai repede! Hai ca incet,incet pricep cum sta treaba
yeey! O zi buna!

cu