Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 7
chichiutza spune:
Sarumana din suflet de urari! Asa sa fie si la voi! Am ramas si eu datoare cu tortulet! 
Cristina
15+
andra_b spune:
Nu mai zi de toooooooooooooort ca musc din tastaura

Ale ![]()
------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------
15+ cu bebe mic
elizuka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andra_b Nu mai zi de toooooooooooooort ca musc din tastaura ![]() |
Eu credeam ca sunt singura care inghite in sec, macar pot sa ma desfasor si eu alaturi de tine
andra_b spune:

Ale ![]()
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
15+ cu bebe mic
Pity27 spune:

am ramas blocata in barcelona, au inchis aeroporturile, doamne trebuie sa fiu pana sambata in tara, e nunta cumnatului meu, trebuie sa calatoresc cu trenul sau autocarul. a mai calatorit cineva atatea zile cu un mijloc de transport?
ce sa-mi pun in bagaj? am ajunsd miercuri si voiam sa stam pana miercuri, dar ce sa facem acum? ca daca nu plecam zilele astea nu mai ajungem la nunta.
doamne mi-a trebuit shopping in barcelona, acum trebuie sa car si un geamantan in plus cu haine.
Aura
19+
madutza_bra spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Pity27![]() ![]() ![]() am ramas blocata in barcelona, au inchis aeroporturile, doamne trebuie sa fiu pana sambata in tara, e nunta cumnatului meu, trebuie sa calatoresc cu trenul sau autocarul. a mai calatorit cineva atatea zile cu un mijloc de transport?ce sa-mi pun in bagaj? am ajunsd miercuri si voiam sa stam pana miercuri, dar ce sa facem acum? ca daca nu plecam zilele astea nu mai ajungem la nunta. doamne mi-a trebuit shopping in barcelona, acum trebuie sa car si un geamantan in plus cu haine. Aura 19+ |
pity, iti recomand trenul, la cuseta, asa te poti intinde. In autocar stai mai mult in fund...
ai grija de tine

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008 Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
andra_b spune:
Pity imi pare rau de faza asta 
Eu zic ca mai bine e cu trenul decat cu autocarul, dar oricum in situatia asta ce gasesti e bun gasit pt ca banuiesc ca e bataie pe locuri. Doamne ajuta sa fie bine! Daca gasesti ceva fa rezervare si apoi mai vezi si alte variante ce mai gasesti...
Ale ![]()
15+ cu bebe mic
chichiutza spune:
vaaai ce porcarie!:(
Si eu cred ca mai bine cu trenul, e mult mai confortabil!
Cristina
15+
sabu_dk spune:
Buna ziua, burtici...
Ce mult ati scris :).
Vorbeati mai inainte de culoarea camerei. Noi vrem sa vopsim camera in bleo deschis, si o sa vopsim si niste norisori peste.
Sabina
18+
Buburuza_10 spune:
Crina, Chiciutza si Madutza, sa va traiasca sotii multi ani sanatosi, fericiti si norocosi! Sa va iubiti mult si sa va bucuratii d epuisorii vostri! Distractie placuta! 
M-am intors de la examen!!! M-am descurcat foarte bine! Stiu sigur ca voi lua examenul, insa nota o voi afla luni! Uuuuuffffffff, ce bine ca am trecut si peste hopul asta, am avut niste emotii!!! Multumesc tuturor fetelor pentru incurajari!
Fianna, wa alaikum assalam! 
19+