Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 5
crina-s spune:
Madutza 

ce ma bucur pentru tine ca ai o stare atat de buna si plina de optimism. Maine, poimaine vei intra in cantonament......Deabia asteptam sa ne dai vestea cea buna cu bb2.

16+
crina
cu 
madutza_bra spune:
didadi, 
chichiutza, crina, La multi ani , sotilor vostrii!
Cu nuntile eu in general intreb inainte cat este meniul si mai adaug ceva banuti. Pe unde am fost eu, se cam invartea la 400-500 RON/pers 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
crina-s spune:
Intreba cineva (sorry ca nu mai stiu cine)cum ne vopsim camera copilului: noi avem demult camera pentru bebe albastra. Acum nu stiu ce sa ma fac caci doctorita ne-a spus ca va fi fetita nu baietel bebitu.
Ca un sfat: in nici un caz eu nu as vopsi camera copililui alba, ci in culori calde: portocaliu, calben, albastru, acum depinde de gusturile fiecaruia.

16+
crina
cu 
madutza_bra spune:
Camera baietelului nostru este un verde deschis
, iar daca bb2 va fi fetita ma gandeam sa fac o combinatie de portocaliu si galben (dream on...)
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
chichiutza spune:
Crina la multi multi ani sotului! Sa fiti sanatosi si fericiti si sa va bucurati de bebe scump! Se pare ca amandoua avem niste incapatanati langa noi!

Didadi la multi ani, sa te bucuri fericita si sanatoasa de bebelus!
o zi frumoasa si calda va urez la toate!

Cristina
15+
chichiutza spune:
Buburuza multa bafta la examen! Tinem pumnii si facem galerie aici! Va fi bine, esti fata desteapta!

Cristina
15+
crina-s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Crina la multi multi ani sotului! Sa fiti sanatosi si fericiti si sa va bucurati de bebe scump! Se pare ca amandoua avem niste incapatanati langa noi! ![]() ![]() ![]() Didadi la multi ani, sa te bucuri fericita si sanatoasa de bebelus! o zi frumoasa si calda va urez la toate! ![]() ![]() ![]() Cristina 15+ |
Chichiuta noi suntem doi incaptanati in familie pentru ca si eu sunt tot berbecut.Dar cu toate astea pot sa spun ca in 7 ani de cand suntem impreuna nu ne-am crtat niciodata.
Iti doresc astazi o zi minunata si sa va distrati super.

16+
crina
cu
chichiutza spune:
si la noi e la fel, numai ca eu sunt leut! Noi ne-am certat dar pe chestii care tin de alte subiecte, nu de noi. Evident amandoi aveam dreptate!![]()
Te pup si distractie placuta astazi!
Cristina
15+
madutza_bra spune:
Hei, intru si eu in clubul nevestelor de berbecuti
. Ziua sotului meu e pe 20, dar se serbeaza tot azi ![]()
chichiutza 

, sunt super fericita 

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze