Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Buna dimineata burtici! Se intrevede o zi frumoasa in Bucuresti, si noi sarbatorim azi ziua sotului, schimbam prefixul, gata cu copilaria!
Pareri pro si contra sistemului de sanatate din Romania, mai mult contra decat pro, asa e la noi. Si eu am multe lucruri impotriva sistemului, dar la mine e complicat, sunt in interiorul lui. Lucrurile sa stiti ca merg prost nu numai la spital, ci in tot ceea ce inseamna medicina primara, secundara, tertiara. E o porcarie generalizata, nu cred ca are vreo sansa in curand. Tocmai am auzit ca Basescu isi cumpara un avion nou de 25 mil euro. Deci iar nu vom avea bani pentru medicina. Consider ca suntem intr-un cerc vicios. Sa stiti ca nu e simplu sa fi medic in Romania, sa internezi pacienta si sa-i tai reteta in mijlocul Bucurestiului pentru ca farmacia spitalului nu are nici macar un algocalmin. Ca medic te simti de 2 lei... Sunt medici si medici, unii mai buni, altii mai rai, altii mai frustrati, altii mai putin. Cel putin fiecare pacient are libertatea de a-si alege medicul. Asa ca va urez ca la asta sa fiti inspirate, in rest e cam otova.
Uitai sa va dau cafelutsa si lapticul, m-a luat valul cu subiectul arzator!
pupici multi

Cristina 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

'Neatza!
chichiutza, LA MULTI ANI, sotului! sa-ti traiasca si sa aibe grja de voi!

Subiectele arzatoare sa le lasam pt sapt viitoare, e sambata si e superb afara, asa ca be happy.

O zi frumoasa la toate burticile,

12+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008

http://picasaweb.google.com/luciana.oprea/Forum?authkey=Gv1sRgCPrmy5DtoaXAPw#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Buna dimineata burtici!

Elizuka, bine ai venit, scrie rpd 10 mesaje, orice, ca sa te vedem in timp real!

Chichiutza, La Multi Ani! sotului. Sa-ti traiasca fericit si sanatos si sa aveti parte de un bb frumos de care sa va bucurati o viata intreaga!

Burtici, voi v-ati gandit cumva deja ce culoare varuiti camera copilului?
Noi ne-am mutat in toamna si o camera am lasat-o depozit pana acum....dar incet, incet va deveni camera copilului. Nu stiu ce culoare sa ii dau?
Voi v-ati gandit deja la asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Buna dimineata, burtici!

Ce grozavii am putut citi despre nasteri... mi-e o frica de ma doare!

Chiciutza, la multi ani sotului tau! Sa fiti sanatosi si fericiti si sa iubiti pana la adanci batraneti! Sa va bucurati de bebe!

Astazi dupa-amiaza este super-examenul. Va rog sa-mi tineti pumnii!!! Multumesc pentru incurajari! Klarisse, as scrie eu ceva in araba, dar nu am alfabetul arab pe tastatura. Dar daca vrei poo sa-ti transcriu in alfabetul latin.

Azi-noapte m-am culcat tarziu pentru ca am stat sa vad Dansez pentru tinr. Cred ca a dansat si puiul meu cot la cot cu participantii, nu de alta dar dupa emisiune ne-am bagat in pat si bebe a inceput sa topaie tare tare, asa de tare incat l-a simtit si tati pentru prima oara. Vai ce incantare si ce bucurie pe tati..

Credeti ca as putea simti deja cand sughite bebe? Parca asa mi-a lasat senzatia...

Va pup pe toate si va doresc un week-end minunat!!!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Neata!!!

Lucianna am auzit de la o prietena ca e chiar super super la ferma animalelor!!! Plimbare placuta!

Elizuka bine ai venit Iti doresc o sarcina frumoasa!

Ale

------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------

15+ cu bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Si inca ceva! Zilele trecute vorbeati despre creme anti-vergeturi pentru gravide. Nu imi place deloc Mustella pentru ca dupa aplicare ramane foarte lipicioasa (iakiii). Prefer Roc si Elancyl.

Va pup din nou

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Buburuza bafta la examen!
Abia astept si eu sa il simt mai mult pe bebe!

Ale

------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------

15+ cu bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Buna dimineata frumoaselor!
Astazi va fi iar sarbatoare: ziua sotului Chichiutei, ziua DIDADI, ziua sotului meu. .La multi ani tuturor sarbatoritilor!
Va doresc o zi insorita!

16+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Elizuka bine ai venit! Sa ai o sarcina usoara si sa faci un bebe sanatos!
Buburuza normal ca-ti tinem pumnii! Bafta multa la examen.
Fetelor v-am intrebat si eu ieri cat se da la o nunta in Bucuresti. Astazi se duce mama la Arenele BNR si nu stie cat se da de persoana.

16+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

'Neata dragutelor!

Ce mult imi place sa va citesc, deja discutiile au ajuns la un alt nivel: miscarile bebelusului
In legatura cu cremele pentru vergeturi, vroiam sa va spun sa va dati neaaparat si pe sani si coapse, nu numai pe burtica, sunt zone f predispuse la vergeturi.

Am si eu o veste bunicica. Mi-a venit primul cm dupa chiuretaj si ma simt cu un pas mai aproape de bb2.

Va urez o zi frumoasa, plina de burtici "miscatoare"!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput