Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (70)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Taty_Ana, scutecele sunt super moi si pufoase. Iar prosoapele sunt subtiri tocmai bune pt perioada de nou-nascut. Nu sunt din acelea groase si tari. Cearceafurile sunt OK si ele, cu mentiunea ca cel cu buline este putin diferit, adica este mai moale, mai pufos. Dar si celelalte sunt din bumbac bun. Iar body-urile tot din bumbac. Salopetele sunt din bumbac moale, in rest alte hainute nu stiu cum sunt. Dar astea pe care le-am luat sunt OK.

Aleessicoo, eu saptamana viitoare intru in a 38-a saptamana si sper sa reusim sa montam patutul azi, dar la cat de frant este sotul dupa botezul de ieri... cred ca il voi monta singura.

Laurita, atata timp cat nu nasti natural si nici nu ai simptomatologie prezenta (ex.: stare febrila), poti “dormi” linistita. Asta, daca poti, stiind sigur ca maine iti vei tine puiuta in brate. Iti urez de pe-acum sa fie SANATOASA, PAPACIOASA si sa DOARMA BINE! Iar tu sa te refaci rapid si sa te intorci acasa cat mai curand.

Am pus cateva poze facute inainte de botezul de ieri. Sunt artistice, as putea spune, insa numai eu stiu ca antonio nu era pasionat de burtica sau de dominic ci de materialul lucios si neted al rochiei. Dar am zis ca da bine sa se vada conexiunea dintre frati!
http://family.webshots.com/photo/2919134210105580295hWrryK

La botez, am dansat “pinguinul” (nu stiu cine a inventat acest dans, dar e tare haios... putin cam saltaret/ zdruncinant pt un uter gravid ), care l-a distrat foarte tare pe Antonio, am dansat si hora si vals si latino. Nu-mi venea sa cred. Eu care nu prea am chef sa dansez la petreceri... acum nu stiam cum sa stau mai mult pe ringul de dans

Fug sa trag de sot sa ne apucam de montat.

Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 36+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">DOMINIC

Dumnezeu a vrut ca el sa existe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Artu multumesc de intrebare. SUnt pe aici. Mereu ma gandesc la tine cum ai crescut tu gemenii si zic, daca tu ai putut, voi putea si eu. De multe ori imi doresc sa am 4 maini, 2 trunchiuri pe care sa doarma copiii. Cel mai rau e cand tipa amandoua o data si nu stiu pe care sa pun mana mai intai. Si ele sunt un pic maraite de la colici, le dau Bonisan si parca e o idee mai bine. Daca tati nu ar face garda noaptea as lua-o rau pe aratura. Am multe momente cand incep sa plang, cred ca de epuizare. Am mare noroc cu Alexandra, care este f cuminte, de cand am venit cu fetele acasa doarme numai la ea in camera, e f atenta cu fetele, le pupa, le iubeste, ma ajuta sa le fac laptele, sa le schimb, sigur uneori mai face si ea figuri, dar este copil si nu pot avea pretentia sa fie totul perfect. Ma bucur insa ca nu face crize de gelozie.

Saculet din acela am luat si eu 2 dar nu l-am folosit inca, mi se pare cam mare ptr ele asa de mici.

Iustina a depasit 2 kg. A fost si pediatra sa le vada si este f multumita de evolutia lor. Ektareina mananca la o masa 80 ml si Iustina cam 60-70 ml. Din pacate eu nu mai am lapte deloc, a secat productia, s-a intamplat exact ca la Alexandra. Asta e si Ale s-a facut mare cu formula, o sa se faca si ele.

Tatiana eu zic ca este mai periculos pentru bebe de dus acasa in brate decat in scoica. Fereasca Dumnezeu de nenorociri, dar in caz de impact e mai safe in scoica. Mai bine faceti mai multe opriri, decat sa il duci in brate. Parerea mea.
Ce putin mai ai si tu. In 3 saptamani esti la termen. Aproape ce a fost mai greu a trecut.

Va doresc o duminica frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Laurita si noi avem scaunul acela ,l-am folosit chiar daca nu am alaptat,statea piticul pe burtica mea si adormea apoi il mutam in patut,iar acum este aranjat in camara langa patutul lui bb montat pregatit.

suntem alaturi de tine cu emotii si pastreaza-ti calmul in continuare

Hai Laurita,ziua cea mare se apropie!

DOamne ajuta ! sa fiti sanatoase amundoua,si sa treaca repede

fetita mamei
NIKOL35+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

HAI LAURITAAAAA !!!!!!

Iti tin pumnii sa fie totul bine si sa ai parte de copilas mancacios, sanatos, cumintel si iubitor!!

Virginia 33+ Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

Sabina Mult curaj mamica!! Sigur ca e mai greu cu doi bebelusi decat cu unul, noroc cu sotul ca este langa tine si te ajuta mereu insa ai doua comori nepretuite care cer si cer ca sunt micute si neajutorate si esti singura care poate sa le linisteasca. Of, cat incerc sa ma autoeduc si eu sa nu cumva sa ma simta copilul ca sunt tensionata pentru ca ii influentez starea de bine...

Ieri s-a intalnit sotul cu un cuplu care avea un baietel de 10 luni si care era electronul viu. Era cu de-a busilea peste tot.Plus bagat in gura. Doamna respectiva mi-a dat sfat ca cica sa ma odihnesc bine acu, ca uite ce ma asteapta...Insa eu ma gandeam: daca tot dorm cap coada 8-9 ore pe noapte si peste zi nu simt nevoia sa ma culc, cat mai pot sa ma odihnesc? Mai degraba ma pregatesc mental, psihic ca de peste o luna, viata mea se va schimba complet si va fi coordonata de micuta.Mai mult n-am ce face.

Pupam fetele toate 4 si felicitari din inima Alexandrei care este asa de cumintica si de ajutor.Ce surioara sufletista!

Virginia 33+Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Bafta LAURA!

Maine mergem si noi la eco si de abia astept sa vad ce mai face bebelina cum a mai crescut. Am emotii sa fie totul bine si sa fie intoarsa cu capul in jos.
Mi-au venit si analizele si sunt bune cu exceptia fierului care e dezastru. Mi-e foarte mic si am o anemie de zile mari. Acum ma documentez cam ce ar trebui sa mananc sa ma ajute asa ca daca va pricepeti mi-ar fi de mare ajutor.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata burtici si mamici !
Astazi va trebui sa recuperez cele scrise de voi in ultimele 2 zile dar am timp suficient toata ziua ca alte planuri decat calculator, televizor si mult somn nu am ... sunt cam obosita dupa ziua de ieri ca am ajuns acasa abia seara, la ora 22.

Scot si eu o de incurajare pentru Laurita cu mentiunea ca abia astept sa le agit maine . Iti tin pumnii si iti doresc nastere usoara .
Asta ar fi primul mesaj, restul urmeaza pe parcurs !

R_ocsy 34 + Ana Sofia
AMR 5 saptamani ! Mai avem asa putin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

ola ola

HAI LAURITA!!!
Sa dea dzeu sa ai o nastere usoara si o recuperare cat mai rapida, iar bubulina sa fie sanatoasa , papacioasa si necolicioasa

fetele am montat si noi patutul ieri, si bineinteles ca azi-noapte m am trezit de vreo 2 ori si ma uitam in patut si imi dadeau lacrimiile, mai am si eu un piculet mai mult si imi vad printesa
apropo cum stati cu mersul la baie ca pe mine deja ma disperaaaaaa nu pot pleca nicaieri de frik sa nu ma apuce cine stie pe unde si sa nu am acces la toaleta
sunt un pic trista din cauza finutului meu de 9 luni care este internat in spital cu diag: ROTAVIRUS. nu am auzit pana acum de aceasta boala dar din cate am inteles este afectat sistemul digestiv...
gata ca m am intins destul.... o sa incerc sa fac poze la patut sa il vedeti si voi...

asa creste bebicu
pozici cu noi
ale cu printesa Karina Florentina in32 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:7 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

misiune indeplinita
voila pozici cu patutul:
http://community.webshots.com/album/575257567kdZVuE

asa creste bebicu
pozici cu noi
ale cu printesa Karina Florentina in32 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:7 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Hai Laurita

Sa ai o zi frumoasa si linistita azi, sa te odihnesti si sa te pregtesti pentru marea intalnire! Ne gandim la tine si asteptam maine cele mai frumoase vesti!!

Daca vrei detalii despre Mozartinno iti trimit pe pm, sa nu deranjez fetele, eu una nu mai sunt asa incantata dupa a 2-a sedinta, sa vedem saptamana viitoare. S-ar putea sa fie Matei cam mic pt asta, cred ca si Mirci la fel, zic ca dupa 3 ani e altceva..

Sabina, ce bine ca ne-ai mai dat vesti si ca sunteti toate bine, sigur ca iti e greu (cum ar putea fi altfel) dar ce bine ca tati si Ale iti sunt ajutor de nadejde. Ne bucuram cand primim vesti de la voi.

Artu, si tie iti simtim lipsa

Eu una n-am putut dormi azi noapte de dureri in gat si tuse, acum ma duc la farmacie sa vad ce pot sa iau, am o raceala care se incapataneaza sa ma sacaie, voi de gat ce-ati luat si a fost eficient? Si nasul e infundat, da' cu asta m-am obisnuit..

O duminica frumoasa tuturor mamici, burtici si bebici!
Ah..la noi a inflorit liliacul, e superb

Eu n-am putut dormi azi noapt

Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 37+ Tudor

Mergi la inceput