Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (70)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolett2445

Laurita mai ai un piculet
cum ai fost sfatuita sa te pregatesti medical,pana la ce ora sa mananci ,cu o zi inainte,apa cata ,ce ai voie sa mananci,mai bine zis ce ti-a fost recomandat sa mananci cu o zi inainte?

mai ai un pic o zi jumatatesa ne dezamortim un pic

am fost foarte suparata azi,am avut asa o pofta nebuna de plans,cu suspine,ca un copil mic,prosti nu am avut ve face,daca nu pot sa fac treaba stau si le clocesc bine de tot

fetita mamei
NIKOL35+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

AMR 4 saptamani

Marlena (Mary)34+cu minune de Tudor Mateo

AMR 5 saptamini

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Anca16 : felicitari pentru vestile bune de la eco si pentru ca s-a rezolvat problema cu extrasistolele ; sa stai cat mai mult in patut ca sa intri cu bine in saptamana 38 . Am aflat si eu ieri ca la clinica unde vreau sa nasc nu primesc bsarcini sub 37 de saptamani; acum astept cu nerabdare ziua de marti cand avem control ca sa vedem cum stam .
Stai linistita, nici eu nu stau extraordinar de bine cu cumparaturile ( doar la capitolul hainute ), camera abia saptamana viitoare va incepe sa o aranjeze sotul, asta include si curatenia bine-nteles !
Theodora : felicitari si tie pentru rezultatul de la eco
Carla : e crunt ce povestesti tu acolo, sa fi atat de aproape de micutele tale si sa ai parte doar de careva minute de intimitate cu ele, ce program aiurea, parca ati fi la inchisoare ! Cred ca mulsul zilnic de cateva ori pe zi e groaznic, dar decat lapte artificial mai bine asa . Eu iti doresc multa rabdare in continuare, multa putere sa treci peste toate gandurile negre ce te apasa ; gtandeste-te ca nu o sa fiti separate o viata intreaga, mai aveti de rezistat cateva saptamani si apoi o sa va puteti bucura unii de alti pentru toata viata !

R_ocsy 34 + Ana Sofia
AMR 5 saptamani ! Mai avem asa putin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

onana eu pt durerea de gat am mancat lamaie cu zahar si am supt tantum verde recomandat de dr.
sanatate iti doresc

asa creste bebicu
pozici cu noi
ale cu printesa Karina Florentina in32 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:7 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!!

Mergi la inceput

Astazi sunt antisociala si nu am chef sa vad pe nimeni , socrii se duc in vizita la unul din fratii sotului meu, au intalnire cu totii la un gratar ; mi-am expediat si sotul cu ei ... am nevoie de liniste nu de tipete si muzica ca am avut parte din plin ieri de ele ... relaxare totala toata dupa-masa , ce bine suna .

Corinasmile : foarte frumoasa poza artistica , super !
Mira : eu nu am trecut printr-o operatie de cazariana, am trecut prin alta operatie dar eu zic ca daca recuperarea merge ok ( depinde si de organism ) si daca aveti parte de un drum bun, fara gropi eu zic ca poti pleca inspre Bucuresti dupa 3 saptamani !
Nati : propunera ta mi se pare absolut normala, eu ma ganeam ca asa e natural de la sine ... sa ne mutam cu toate la odiseea scutecelor abia dupa ce a nascut si ultima dintre noi .
gabriela_s : nici pe mine nu ma dureau loviturile d-rei pana in curand, am impresia ca a coborat putin sau s-a mai lungit si se apasa si loveste din ce in ce mai des pe col de imi da niste senzatii foarte dureroase si nasoale ; chiar sunt curioasa ce va zice dr.
: nasoala veste cu institutul Cantacuzino

R_ocsy 34 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Hai Laurita!!!!, multa bafta maine, mai e asa de putin!!!

Ma pregatesc si eu de ecografia de 32 de saptamani, care e programata exact de ziua lui taticu, sunt tare nerabtatoare. Si dupa cred ca intru in galopul cumparaturilor, in afara de carucior n-am luat absolut nimic.

Din ce am citit sunt din ce in ce mai tentata de scutece refolosibile, stiti pe cineva care a folosit? Uitati aici un blog care vorbeste un pic despre ele.

Ana 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Am intrat sa va urez o duminica frumoasa si linistita la toate burticile, mamicile si la toti bebeii !

Laurita sa ai o nastere usoara, refacere cat mai rapida si o bebelina sanatoasa si frumoasa

Hai Laurita

Ruxi 34 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Taty_ana : 2 saptamani pe langa cate au trecut sunt floare la ureche, mai ai foarte putin de rezistat ; sa nu mai fi suparata
Marylenac : cu intarziere !

Am terminat de citit capitolul 69 , in sfarsit .

R_ocsy 34 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Aniska80

Fetele...pe cine as putea deranja cu un sms cand e ziua cea mare???

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&35+cuMELISSA
AMR...2 SAPT!!!

eu zic ca ai putea deranja pe oricine ... chiar si pe mine .

R_ocsy 34 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Mercic Alesicoo, o sa incerc, chiar acu fug la farmacie pt Tantum si sa vad daca mai pot lua si altceva..

Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 37+ Tudor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Onana

Acum aceeasi intrebare, cui as putea trimite sms cand ma apuca? Ca tocmai am realizat ca uitasem sa trec datele mele de contact, am rezolvat acum, dar ar trebui sa iau un nr ca sa stiu pe cine sa anunt cand vine clipa cea mare..Deci, se ofera cineva?

Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 37+ Tudor

Poti sa trimiti mjie sms, daca nu sunt acasa la momentul respectiv il trimit mai departe

R_ocsy 34 + Ana Sofia

Mergi la inceput