Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (70)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

onana cu mare drag imi poti tr si mie msg

asa creste bebicu
pozici cu noi
ale cu printesa Karina Florentina in32 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:7 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Sorana eu cand am avut dureri de gat am luat si propolis pe langa tantum verde si am baut numai apa calda si am stat cu comprese pe gat cu vapo rub de la vick. Intr-o zi eram ca noua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Crissy : felicitari pentru rezultatul de la eco

Bilica : wow ... pretul e astronomic pentru o eco

sorana : sa ne anunti din timp cand se rupe apa ... daca poti ... nu as vrea sa ratam agitarea majoretelor pentru voi . in legatura cu nuntile care ti se aduna ce sa zic ... si mie imi plac pana vine vorba de bani ; eu inca am emotii pentru posibilele evenimente din 2010, ca suntem abia la inceputul lor .

Artu : cum a dormit pitica in noaptea asta ? Vad ca ieri noapte a stat de streaja .

Andrada : cata activitate la botez ... eu ma pot lauda doar cu statul pe scaun su cateva plimbari ; daca as fi dansat cred ca ajungeam direct la maternitate ! Ma bucur ca v-ati distrat !

Sabina : asta este daca a secat lactatia, bine ca au avut parte totusi 2 saptamani de lapte matern, e important .

Si cam asta ar fi tot ! In weekend vad ca ati lasat-o mai moale cu povestitul !
Va doresc pofta buna si duminica placuta in continuare !

R_ocsy 34 + Ana Sofia
AMR 5 saptamani ! Mai avem asa putin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

vai Laura o zi...
iti facem galerie de astazi
sa dea Domnul sa fie totul bine si bebe sa fie sanatos si grasutz iar mamica sa se recupereze usor
..si...sa curga lapticul

35+ Matei ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Mercic si tie Sabina, n-am facut mare lucru, din 3 farmacii la care am fost nu am primit decat hexoraletten si un spray naturist cu salvie; cica nu e voie tantum verde in sarcina si nici propolis, ca cica da alergii la bebe o sa-l trimit pe al meu sot, ca eu n-am avut mare succes...

Rocsy, desigur ca va anunt, numai sa nu uit sa-mi trec in mob nr voastre, mersi celor ce s-au oferit, ca pe net nu stiu daca o sa apuc sa intru sa anunt, cand se precipita lucrurile..

Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 37+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy_mv spune:

Onana cand am fost racita eu am folosit pentru gat Bioparox. Scrie si pe prospect ca poate fi folosit in sarcina si mie chiar mi-a fost de un real ajutor.

Operatiunea "montat mobila" s-a incheiat ieri, oarecum cu succes, dar promit sa va povestesc cu amanunte mai tarziu sau maine, intrucat acum astept musafiri.

Pupici

35+ cu cat un ghemotoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Onana

Mercic si tie Sabina, n-am facut mare lucru, din 3 farmacii la care am fost nu am primit decat hexoraletten si un spray naturist cu salvie; cica nu e voie tantum verde in sarcina si nici propolis, ca cica da alergii la bebe o sa-l trimit pe al meu sot, ca eu n-am avut mare succes...

Rocsy, desigur ca va anunt, numai sa nu uit sa-mi trec in mob nr voastre, mersi celor ce s-au oferit, ca pe net nu stiu daca o sa apuc sa intru sa anunt, cand se precipita lucrurile..

Eu sunt sigura ca nu o sa mai ai chef de intrat pe net cand se precipita lucrurile ; si eu mai degraba as scrie un scurt sms decat sa pierd timpul la calculator .

R_ocsy 34 + Ana Sofia
AMR 5 saptamani ! Mai avem asa putin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

Hello,

cred ca va plimbati...eu am zacut si aziam gatit o ciorbita cu chiu cu vai,mai taiam ceva,mai fugeam sa ma asez ca ma lua ba spatele ba burta...rau

alescioo si fetita mea a avut rotavirus la 1 an si 3 luni si am ajuns la budimex cu ea.in principiu,din ce imi aduc aminte,mi-au spus ca riscul e mare la bebelusii mici care se desidrateaza repede,daca parintii nu iau masuri la timp,dar daca au ajuns deja la spital nu ai de ce sa te ingrijorezi.e un virus care provaca enterocolita,varsaturi si diaree,de aici si riscul de deshidratare.noua initial ne daduse pediatra un antibiotic f puternic si metoclopramid,de s-au speriat cand am ajuns la urgenta .am inteles ca ii faceam defapt mai mult rau cu medicatia aia.i-au dat sa bea un ser hidrolitic,regim si ceva pentru refacerea florei intestinale.
intre timp a aparut un vaccin optional anti-rotavirus,pe care l-as face la al doilea copil.a aparut anul trecut parca-adica au inceput sa il aduca si la noi.

andradaesti foarte frumoasa,mai ales in ipostaza aia cu cei doi fratiori

nu stiu ce sa fac cu contractiile astea ca nu imi plac deloc.cred ca maine dimineata dau o fuga la spitalnu mai stau pana marti seara...

Mamica de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si 33+ cu nazdravana nr 2
Blog de mama si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Gabriela stiu ca acel vaccin a fost retras de pe piata,daca nu ma insel,ceva in genul asta am auzit cu siguranta

fetita mamei
NIKOL35+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Citat:
citat din mesajul lui remy_mv

Onana cand am fost racita eu am folosit pentru gat Bioparox. Scrie si pe prospect ca poate fi folosit in sarcina si mie chiar mi-a fost de un real ajutor.

Operatiunea "montat mobila" s-a incheiat ieri, oarecum cu succes, dar promit sa va povestesc cu amanunte mai tarziu sau maine, intrucat acum astept musafiri.

Pupici

35+ cu cat un ghemotoc

mercic si tie, tre sa functioneze ceva si la mine...

Mergi la inceput