Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 12
Onana spune:
Gabriela, legat de Mozartinno nu stiu ce sa zic..Azi am avut a doua lectie, insa a fost tati cu Matei si din ce mi-a povestit n-au facut mare lucru. I-am luat deocamdata 4 sedinte, sa ne lamurim daca e ceva de capul lor. La prima lectie eu am fost incantata, asculta muzica, se joaca cu instrumente muzicale, etc Mai vedem...
Despre epi, eu si la Matei si acum m-am epilat si inghinal total cu ceara, fara probleme, fara contractii sau alte neplaceri. La Matei fiind nastere provocata m-am dus chiar cu o zi inainte, sa fiu fresh, acum desi m-am facut ieri, nu stiu cand nasc..
Theo, multumim de urari, sigur ca te tin la curent cu bebeloiul si cu nasterea, o sa ma ai de exemplu, sper unul bun
Tocmai am aflat ca anul asta se insoara si fratele sotului, in afara de prietena mea pt care vom fi nasi si inca niste prieteni, plus botezul lui Tudor, incet-incet o iau pe urmele lui Rocsy cu evenimentele anu asta.. Mie una imi place, sincer, bani sa fie..
Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 37+ Tudor
Madamar spune:
Theo, am ajuns acasa, insa nu am cu ce ma obosi...pentru ca dupa un ochi de barbat poate parea gata, insa mai are inca de retusat multe ... plus mirosurile presente de var, vopsea, etc.
NU am putut sa imi dau concursul cu nimic si l-am invitat sa isi termine treaba! Sunt cam nemultumita, desi saracul a facut mult efort.. cu superficialitate credea ca scapa, insa nu i-a reusit! I-am sesizat neregulile si s-a pus pe munca din nou. Eu chatuiesc si forumesc iar dumnealui munceste! El era chiar incintat de rezultat si nu vedea ochii de soacra de peste tot... dar nu a scapat.
Spor la forumeala! Ce faceti Sabina, Artu, activele noaste fete?
Marlena (Mary)34+cu minune de Tudor Mateo
AMR 5 saptamini
Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!
arturicii spune:
hello
is pe aici insa am un net de se incarca o pagina in 15 min, fara exagerare. asa ca mai greu cu rabdarea mea
in plus, am avut o noapte alba, cu Sabina care nu a vrut sa doarma; a stat treaza de la 12 la 4 dim ba a mancat, ba a carait ba a umplut pampersii ba s-a udat pe body/salopeta; pana la urma a adormit cu un saculet cu nustiuce inauntru, ceva boabe; il poti baga in frigi ca sa il ai rece sau in microunde sa stea cald o perioada; si cu ala cald langa ea a adormit; mie noaptea imi e frica sa o las sa doarma pe mine ca pic si eu de somn si imi e teama sa nu cada.
Casa imi e plina de copii, pe langa cei 3 personali azi e si nepotul in vizita; noroc ca baietii sunt mari si eu am doar de furnizat mancarea in rest se descurca singuri; acum taman ce au venit de afara;
Mai greu ca nu pot sa dorm cum trebuie ziua, nu sunt genul care sa doarma indif de zgomote, de lumina, etc; in plus, trebe sa fiu atenta si la cei mari ca se mai cearta, se mai joaca prea galagios, etc.
Tatyana, o sa reusiti fara grija drumul pana acasa insa cu ceva opriri, ptr intins oasele (tale), ptr alaptat, schimbat, calmat bebe (daca e cazul), dezmortit bebe. Dar veti ajunge cu bine acasa.
Ma bucur sa vad ca iti faci planuri de plecat, ca incepi sa te interesezi de cumparaturi, etc; si imi place sa vad ca deja intrati in zona ok cu saptamanile de sarcina.
Remy, cum e cu montatul mobilei, merge, merge?
Mary, bun revenit acasa si spor sotului
Petreceri frumoase celor ce va distrati azi!
Incerc sa trimit mesajul, sa vad cate 20 min ii ia sa apara....
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
nikolett2445 spune:
Laurita mai ai un piculet
cum ai fost sfatuita sa te pregatesti medical,pana la ce ora sa mananci ,cu o zi inainte,apa cata ,ce ai voie sa mananci,mai bine zis ce ti-a fost recomandat sa mananci cu o zi inainte?
mai ai un pic o zi jumatatesa ne dezamortim un pic
am fost foarte suparata azi,am avut asa o pofta nebuna de plans,cu suspine,ca un copil mic,prosti nu am avut ve face,daca nu pot sa fac treaba stau si le clocesc bine de tot
fetita mamei
NIKOL35+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)
AMR 4 saptamani
Reallaura spune:
Ce faceti scumpele
Mi-am luat rezultatele de la Medicover pentru streptococul B. A iesit pozitiv. Of, ce ma enerveaza! Nu le-am luat pana acum, eram sigura ca sunt ok, si uite ca nu erau.
Oricum, nu nasc natural, dar ma stresez...sper sa fie totul ok!
Azi am fost si noi sa luam alta canapea, extensibila, am gasit una frumoasa si nu f mare, din piele, am luat si un scaun pt alaptat zice sotul, dar de mult saliva dupa el, d-ala de te si leagana nitel... sper sa nua dorm cu fata in brate!
Maine montam si noi patutul remy, dar e treaba sotului si are experienta de la Mirci.
Nikolett Hai ca si pe mine ma mai ia depresia, degeaba dau sfaturi, uneori mi se pare ca nu ma descurc deloc si ma buseste plansul de la mine ca toate trecem prin astea! Cu mancatul inainte de operatie, data trecuta mi-a spus sa mananc pana in orele 6 dupa masa si cat mai usor. Drept urmare am fost azi la resto indian, am mancat numai bunatati, inclusiv placinta cu mere care este cea mai buna inventie posibila...Maine sper sa mananc mai mult fructe si lichide...sa vedem daca imi iese.
Gabriela_s nu e nici o problema cu ceara. La Mircea m-am facut pana in luna 8 si apoi m-am temut ca se miscase el prea tare dupa sedinta de cosmetica...dar in spital am regretat ca nu am avut curaj sa ma fac si inainte de cezariana...acum chiar nu-s probleme cu fata, e cuminte, stie ca trebuie se obisnuiasca cu asa ceva...
Artu aoleu ce nasol ca nu te poti odihni ziua...trebuie sa faci cumva cu baietii si musafirii lor, sa poti dormi si tu...doar ai bb de nici o luna!
Cris_09, teophilina, Nico B, Nikolett va multumesc mult ca sunteti alaturi de mine...incep sa am emotii, abia astept sa scap...si sa o vad sanatoasa!
Madamar hai mai, bietul sot!! Fii mai ingaduitoare culoarea e roz roz dau e spre cafeniu???
SoranaImi pare rau de Matei ca are crize de personalitate. SI Mirci la fel...unde se tine Mozartino?? Mi se pare interesant...
R ocsy distractie frumoasa la botezuri...stiu cum e sa nu ai chef., mai ales in luna mare, cand nici costumatia nu e f imbietoare...e greu, dar nah, uneori nu ai cum scapa.
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 38+ Ilinca Sabina
AMR 1 ZI
arturicii spune:
Laurita,
ce calma pari desi ai AMR 1 zi!
Am eu emotii si ptr tine! Cum ziceam, de-abia astept sa mai apara floricele de liliac!!!!!
Cat despre musafirii baietilor, ei asa sunt invatati sa aiba musafiri si cum incerc eu sa ii fac sa nu simta prea multe scimbari datorate aparitiei Sabinei, nu pot sa le elimin "socializarea". Asa ca ma adaptez si io cum pot.
Sabina, sunteti ok? zi si tu un pic un cuvant.
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
Reallaura spune:
Artu am inteles, poate ai dreptate cu socializarea baietilor, dar cred ca ti-e foarte greu Eu intr-adevar sunt f calma, nu stiu de ce, am asteptat prea mult momentul asta si in sfarsit a venit...Doamne Ajuta!
Merci ca esti alaturi!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 38+ Ilinca Sabina
AMR 1 ZI
gabriela_s spune:
Neata,
Lauramulta bafta maine!!!Iti tin pumnii!!!
Vreau si eu sa treaca mai repede saptamanile astea,m-a apucat asa o paranoia ca vreau sa imi vad odata copilul .Ma streseaza toate contractiile si durerile pe care le simt.Acum a inceput si spatele.
Aseara am incercat sa dau o raita cu sotul,o plimbarica scurta in mall,si dupa 30 minute de mers agale m-au luat durerile-asa ca ne-am asezat la KFCsi recunosc ca am ciugulit si eu din portia lui,suficient cat sa adorm foarte greu dupa asta,din cauza arsurilor.
Am papat o inghetata buna si vreau sa zic ca se holbau toti la mine,care treceau pe langa noi se tot uitau la burtica,cred ca aratam ca o gravida tipica:cu burta la gura si infulecand inghetata aia
Ma distreaza reactia barbatilor in special,se uita la moaca,apoi la sani-incantare mare-si apoi cand vad burtatresar speriati.Femeile imi ochesc burta direct,imi place ca unele zambesc
Am intrat intr-un magazin cu hainute,ceva cu "ino" la sfarsit parca,si ne-am ingrozit si amuzat de preturi in acelasi timp.Deci,un tricou minusucul de nou nascut,plus o pereche de pantalonasi scurti 105 leiSi toate preturile erau asa,o bandana mititica era 30 de lei.Poate prima data am mai facut gafa sa arunc o gramada de bani pe chestii din astea,dar la al doilea sigur nu mai fac prostia.
Mamicile cu fratiori si surioare mai mari acasa,voi cum procedati,cand ati cumparat diverse penru cel mic,ati luat ceva si pentru cel mare si invers?Eu ma gandesc,in limita posibilitatilor,sa incercam sa facem mereu asa,chit ca e ceva simbolic acolo.Asta mica a mea sufera daca nu ii iau si ei ceva,e sensibila.
Sa va zic reactie cand am spalat niste jucarii textile de bebe,au fost ale ei,din alea de se pun la carucior sau patut-urlete si lacrimi ca sunt ale ei,sunt jucariile ei preferaateeee (brusc erau preferate desi nu le-a mai atins de vreo doi ani).Da-i si convinge-o...pana la urma i-am luat un aspirator de jucarie si o trotineta pe care si le dorea,ca sa o lamuresc ca astea sunt de varsta ei,pe alealalte i le dam lui bebe.Uite asa are castig de cauza
Of,m-ati pus pe ganduri cu ceara.E drept ca eu am probleme cu foliculita,defapt de asta am si renuntat la ceara acum cativa ani,dar momentan imi e greu sa ma fac singura acasa cu crema sau cu lama,ca n-am voie sa ma aplec si sa ma fortez deloc.Poate reusesc sa imi conving sotulNu stiu de ce ezita sa se amestece in treburi d-astea.Asa si cu masajul perineal,a spus ca nu se baga la asa ceva.Probabil fiindca ii trezeste alte idei,iar noi nu avem voie acum nimic
PROBLEMA CAT CHINA:
nu mai stiu cine a laudat aici o crema cu aloe vera 96% de la lifecare,imi cer scuze..........
am incercat sa imi fac cont la ei sa comand crema cu pricina,dar au dezativat optiunea si nu mai pot face cont ca utilizator simplu ci doar ca partenercine are deja cont acolo si poate comanda,vreau si eu doua cutii din alea va rooog
ma duc sa ma apuc de facut o ciorbita de loboda,mi-a lasat-o maica-mea de vineri si acum se ofileste prin frigider,ma tot suna sa intrebe cum a iesit ciorba
Mamica de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si 33+ cu nazdravana nr 2
Blog de mama si nu numai
taty_ana spune:
neatza
Laurita ma ia cu fiori cand vad ca mai ai 1 zi si scapi....si o sa-ti vezi comoara frumoasa si sanatoasa
in fiecare zi ma gandesc la ziua cand imi voi vedea fetitza si parca nu mai am rabdare da stiu ca trebuie sa ma stea la mami la caldurica
Artu...esti o mama eroina....eu nu stiu cum o sa ma descurc cu un bb dap sa mai am si 2 copii...ai grija numai sa nu te epuizezi
slaba mniscare in weekend da presupun ca iesiti la plimbare in parcuri nu ca mine tintita in pat...va invidiez
burticile
34+ cuEmma Antonia
Ioana5255 spune:
Buna dimineata,
noi intram din ce in ce mai rar, asa cum ati observat. Fetele imi ocupa mult din timp si oboseala isi spune cuvantul.
Laurita legat de streptococ, in maternitate mamicile care nu facusera tratament, bebeii au primit tratament cu antibiotic indiferent, daca s-au nascut sau nu natural.
Scot si eu motatele pentru tine, iti doresc o nastere usoara si refacere rapida. Te asteptam cu bebe si cu vesti. Maine ma voi gandi tpata ziua la tine si am sa ma rog, sa treci usor peste operatie, sa te refaci rapid.
HAI LAURITA!!