Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (70)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

Multumesc fetelor pentru gandurile voastre legate de pozulicile mele,mai ales de cea a micutei Ioana care e f clara. Eu am capturat-o direct din dvd-ul dat la eco, dat stop cadru, capturata imaginea ca jpg si salvata. Caci altfel, ce imi dadusera ca poza printata era mai blurata, pe cand asa am luat frame cu frame si cand mi s-a parut ceva chiar clar, am salvat.
Chiar ma gandeam ca in primul album al micutei sa ii pun toate pozulicile de la ecografii, inclusiv cea in care avea 6 saptamani si nu se vedea decat un cerculet.
Azi stam si noi ca de obicei in casuta, ne ferim de norul de cenusa si gatim pui la cuptor cu usturoi, boia si uns cu unt, cartofi copti in coaja si salata verde. Vin si ai mei pe la noi sa ma ajute sa curatam mobila micutei care a venit ieri,ca eu de aplecat nu mai pot sa ma aplec. Cand ma uit la patut ca in curand ii va aparea un locatar mic si miscacios, ma iau toate emotiile pamantului.

Un weekend placut va doresc!

Virginia 33+ Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Buna fetelor ! Voi avea maine de recuperat vreo 2 capitole ... ati fost harnicute nu gluma !

Vivela : cu intarziere iti urez !

Ieri am stat toata ziua in pat , nu prea m-am simtit bine. Astazi sunt mai fresh, dar putina energie pe care o am o voi consuma cu cele doua botezuri ; sper sa rezist, 2 ore la unu si 2 ore la celalalt dupa care sigur voi lua directia patului. Am un chef sa merg de nu pot sa va povestesc , parca ma duc la munca pe camp !
Va doresc weekend placut !

R_ocsy 34 + Ana Sofia
AMR 5 saptamani ! Mai avem asa putin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Salutare burtici si mamici..
am ramas in urma rau de tot, vreo 2 capitole, dar stiam eu ca sunteti harnicute tare..
Nu am mai intrat pt ca nu pot sa stau mult pe scaun, ma doare spatele asa ca stam mai mult in pat, pt ca acolo e cel mai comod..oricum noaptea deja e un chin, abia ma misc de pe o parte pe alta..
Sper ca sunteti bine si va trimit pupici la toate
Va doresc un weekend placut..

mai intram luni sa facem galerie pt Laurita

Elena 31+ Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Buna ziua burtici!!!
Nana am vazut pozele,sunt absolut minunate
Nati cum sunt macaroanele colorate?Vreau si eu
Laurita antrenez deja majoretele pentru luni
Eu ma pregatesc sa plec la party,dar nu cred ca vom sta prea mult,ca deja ma simt obosita numai cand ma gandesc..De cateva zile toata lumea imi zice ca mi s-a lasat burtica,si azi m-am studiat mai bine in oglinda si mi-am dat seama ca asa eSper sa mai stea bebelul macar o saptamana pana la urmatoarea eco..si apoi inca 2 saptamani"Hai mami,stai acolo ca inca nu s-au copt ciresele de mai"
Un week-end frumos va doresc,fara evenimente neprogramate

poze

Cristina37+ cu Sebi
AMR 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy_mv spune:

Hello, burtici!

In mod sigur azi toata lumea e prinsa cu treburi casnice sau pe langa soti...Teoretic asa as fi fost si eu...dar nu vreau sa ma enervez, intrucat la noi astazi se monteaza patutul...si se pare ca le-a cam dat batai de cap sotului si lui taica-miu.

Si-a mai luat cineva patut de la "patutbebe.ro"? Ca din pacate de aratat arata bine...dar calitatea cam lasa de dorit. Atat a produsului cat si a serviciilor. A trebuit sa smulg cu forta cuvinte de la ei, mi-au raspuns cam greu la mail-uri si atunci foarte foarte scurt. Instructiunile de montare a patului, care este si cu sistem de leganare, sunt doar pe o pagina A4, una dintre placile de la sertare e mai mica.... Ca sa nu mai zic ca initial spun ca livreaza comanda in maxim 7 zile lucratoare, dar de fapt sunt vreo 3 saptamani.
Asa ca atmosfera din camera in care se monteaza patutul este cam incarcata si e mai bine sa stau deoparte

Va pup si revin mai incolo cu concluziile finale, dupa ce se termina operatiunea "montat patut".

35+ cu cat un ghemotoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Buna, burtici!

Of, in week-end va mai prinde si pe voi omu’ din urma, ca ieri ati avut o viteza, mama-mama. Am reusit sa citesc tot, dar reiau acum sa raspund, ca neuronu’ e depasit de situatie.

Veronicach, multumim, te asteptam si pe tine sapt viitoare cu vesti bune de la eco.

Corina, nu te ingrijora, sunt si eu cu tine pe aici printre ultimele, desi am asa o senzatie ca o sa nasc mai devreme, nu cu mult mia devreme, dar nici la sfarsitul lui iunie cum am DPN. Mie oricum mi-a spus dr care mi-a facut ecografie ca dupa 27 mai cand intru in luna a 9-a pot naste oricand fara probleme, mai ales ca bebeloiul e mai mare si speram sa-si pastreze avansul luat. Ce ma enerveaza ca mi-ar placea mai mult sa fie in rac decat in gemeni, insa, sanatos sa fie, nu prea sunt eu asa cu zodiile.

Nana, sa ne mai dai vesti din astea cu dormit mult, ca tare mult te-ai chinuit saracuta de tine. Ref la circumcizie, ne-am gandit la asta strict din considerente igienice, medicale, ca sa zic asa, pe mine gandul fimozei la baietei ma ingrozeste, si decalotarea mi se pare mai barbara la varste mai maricele (2,3 ani).. Sotul meu nu e circumcis (desi mi-a zis ca si-ar fi dorit ca mama lui sa se gandeasca la asta cand era micut) si nici nu facem parte dintre popoarele care fac asta dpdv religios. Eu stiu caz concret, o prietena de-a mea al carei sot e musulman a circumcis baietelul la 2 luni cu anestezie locala, acum baietelul are 2 ani si jumatate si n-a avut nici o problema. Decizia finala o vom lua dupa ce discutam cu pediatrul din spital sau cu pediatrul copilului, mai tarziu. Vazut pozele, si asa neretusate sun super, bravo pentru idee, esti o mamica asa luminoasa si fericita, mi-ati dat si mie idei fetelor cu pozele astea, sotul meu are o prietena fotograf si ma bate si pe mine gandul peste vreo luna cand mai creste burtica sa trag niste poze profi.

Cristina
, pupic, asa sunt barbatii, ce te asteptai de la prietenul cu care nu te-ai mai vazut de 3 ani? A fost simpatic, cand ii vezi asa “senini si cretini”, ei, saracii chiar n-au intentii rele in probleme din astea, spre deosebire de femei care spun numai rautati, numai ca e in ADN-ul lor, ce sa le facem?

Gabriela_s, am schimbat eu in listuta numele fetitei tale. Multumim de materialele puse pe mail-ul comun. Si esti foarte talentata, bravo tie, eu sunt atehnica, afona, antitalent la chestii din astea, bravo pentru rabdare, ca banuiesc ca tre’ sa ia multa rabdare pentru asa ceva. Ref la cosmetice organice, iata site-ul asta, poate te intreseaza (l-am mai pus de vreo 2 ori cred, dar poate ti-a scapat).

Anamaria, bravo pentru vesile bune, mai ai si tu putintel si scoatem agitatele.

Taty_ana, stiu cat de greu trebuie sa-ti fie, dar mai ai un pic, in pic, mamica curajoasa si-ti vei tine minunea in brate.

Marylenac, la multi ani si de la noi, sa fii sanatoasa si sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos si frumos! Sa stai cumintica, ca mai ai putin si tu.

Bia

Marlena, intr-adevar cartile mentionate sunt cam “sensibilicoase”, de asta nici nu m-am apucat de ele, dar par f bune. O sa caut si eu cartea recomandata de tine. Succes la treburi maine, sa nu te obosesti prea tare.

Laurita, in ultimele zile numai la tine m-am gandit, ca urmezi. Abia astept sa scoatem agitatele luni, sa nu ne tii prea mult pe jar, te rugam.

Nikol, bravo pt vestile bune de la analize.

Anca, eu am mai pus un link cu produse bio grecesti, poate nu l-ai vazut, il mai pun o data aici, poate te intereseaza. Am primit recomandari f bune pt ele de la mamici.

Maria

Sorana . Ce bebeloi mare, de-abia astept sa nasti sa vedem cum e, ca si eu tot la bebeloi mare mi-a zis dr sa ma astept intre 3,5 si 4 kg si tot natural vreau, asa ca...te las pe tine prima sa-mi zici cum e. Hai, fruntea sus, vorba ta, ce astea-s probleme? Sanatate multa pentru Mateiut.

Dana81, sa se faca bine Clara cat mai repede si sa iesi si tu din butoi si sa ne scrii mai des.

Cristina, bravo pentru vestile bune de la eco, si problema cu rinichiutul e in rezolvare o sa fie totul bine, ai sa vezi.

Mira, asa te vrem vesela si plina de viata ca doar iti astepti minunea. Si pe mine ma mai apuca fara motiv melancolia, dar bine ca ne trece repede. Week-wnd placut in compania sotiorului iubit.

Bilica, lasa nu mai fi tristuta ai sa-ti vezi minunea in brate nu peste mult timp. Si da, America, nu e ce cfredem noi, mie nu-mi place deloc, n-as pleca acolo nici batuta, nici platita, n-as rezista, dar tu stai putin si pleci.

Anca, bun-venit si din partea mea, sa ai o sarcina usoara in continuare cat a mai ramas din ea si o nastere si mai usoara. Hai ca nu peste mult timp soatem agitatele si pentru tine.

Nati, e o scumpa Cami a ta, un pupic de la noi. Bine ca si-a scos margelele fetita ta, sa speram ca lasa cochetaria pe mai tarziu.

Carla, am vazut pozele noi de pe mail-ul comun si mesajul, mazarichile cresc vazand cu ochii si in mesaj tu ai alta mina, mult mai optimista, hai ca nu mai e mult si veti merge acasa la tati.

NicoletaB, bravo pentru schimbare prefix, noi il schimbama maine.

Pisi_pis, nasol cu doar 6 luni de concediu, insa sunt sigura ca ceti gasi voi o solutie. Bafta cu inscrierea la cresa!

Virginia, vazut pozici si burtica frumoasa, frumoasa. Sotul meu deja i-a facut blog copilului, unde a pus toate ecografiile lui.

R-ocsy, bine ca esti mai fresh astazi, sa nu te obosesti prea tare cu botezurile, nici eu in locul tau n-as fi avut chef sa ma duc.

Elena, te motivam atunci pentru absenta daca nu poti sta pe scaun. Nici eu nu pot si sunt cu laptop-ul pe canapea, desi sotul meu ar cam vrea sa-mi puna interdictie la laptop.

Remy_mv, of, si mie mi-e teama de momentul montarii patutului, eu m-am gandit si la varianta sa-l iau gata montat, ca am mari emotii cu montatul. Sa ne tii la curent cand e gata. Succes!

Scuze pentru ditamai carnatul, dar altfel nu va mai prind din urma. M-am prins de figura si pandesc week-end-ul.

Va doresc week-end placut, va pup si astept ziua de luni cu motatele incalzite pentru Laurita.

Theodora 29+ Stelios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy_mv spune:

Am vazut si eu poze pe webshots

Nana felicitari, niste poze minunate, la ce mai trebuie retusuri?

Carla m-a intristat mesajul tau, imi inchipui cat iti este de greu sa-ti stii bebelusele inca in acvarii si sa nu le poti lua in brate. Suntem alaturi de tine si iti dorim putere si multa rabdare, important este sa fie sanatoase, ca probabil veti uita aceste momente grele..

Aniska cum mai stai cu problemele "dorsale"? S-au retras sau macar nu te mai dor? Mie mi se pare un pic bizar sa-ti faca cezariana la 37 de saptamani, dar nu sunt in masura sa contest competentele doctorilor...or stii ei mai bine.

Bubu30 hai ca trece vremea, maine poimaine faci 37-38 de saptamani. Iti tin pumnii sa ajungi cat mai departe cu sarcina. Pentru mine mamicile de gemeni sunt adevarate forte

Ania Bine ai venit. Dupa ce scrii 10 mesaje nu vei mai fi moderata.

NicoletaB m-a amuzat tare mult ce ai scris despre sotul tau, intrucat al meu a vrut ieri sa-i calc un tricou maro si a venit cu unul kaki.

Mai am de scris...dar ma duc sa vad care mai e atmosfera in dormitor. S-a trecut acum la operatiunea "montat comoda" Revin, pupici.

35+ cu cat un ghemotoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

buna fetele,

am si eu o problema, poate ma lamuresc mamicile care au bebei....dupa ce nasc in bucuresti avem drum de 3 ore pana acasa in galati...e ok sa stea bb atata in scoica fiind si nou nascut??oricum am sa intreb dr neonatolog insa pana atunci vroiam sa stiu si parerea voastra.

aaaa si imi puteti spuneti ce firma de cosmetice e buna pt bb? sanosan e ok? sau alrceva mai bun?

burticile

34+ cu Emma Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriela_s

am o problema cu epilatul inghinal cu ceara...m-or lua naibii contractiile,de la durerea aia sau de la ceara fierbinte?Are vreuna din voi experienta?N-as vrea sa o mai las pe tanti de la spital sa ma cheleasca.Data trecuta era ingrozitor - pe langa durerea de la cusatura mai aveam si mancarimi...

Mamica de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si 33+ cu nazdravana nr 2
Blog de mama si nu numai

Gabi, eu m-am epilat cu ceara acum 3 saptamini si nu am avut neplaceri. Cosmeticiana mea spune ca a avut gravide care s-au pregatit si pentru cezariana. IN cazul meu, sper sa reusesc sa ajung "inainte de" insa cind i-am spus medicului ce intentionez (sa ma epilez cu ceara) a spus ca el tot pe rasul de dimineata se bazeaza (cu bicul deci...) pentru ca de la ceara sunt riscuri sa imi apara inflamatii ale foliculilor... ceea ce nu i-ar place lui sa gaseasca, atunci cind se apuca de operat (ar fi chiar in zona plagii, nu?).
Asa ca... inca nu stiu ce sa fac, mai ales ca daca eu epilez cu ceara iar ei mai pun si lama pe deasupra, la numai citeva zile...sigur va aparea foliculita, ceea ce nu imi place deloc...

Marlena (Mary)34+cu minune de Tudor Mateo

AMR 5 saptamini

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Buna fetelor ! Voi avea maine de recuperat vreo 2 capitole ... ati fost harnicute nu gluma !

Vivela : cu intarziere iti urez !

Ieri am stat toata ziua in pat , nu prea m-am simtit bine. Astazi sunt mai fresh, dar putina energie pe care o am o voi consuma cu cele doua botezuri ; sper sa rezist, 2 ore la unu si 2 ore la celalalt dupa care sigur voi lua directia patului. Am un chef sa merg de nu pot sa va povestesc , parca ma duc la munca pe camp !
Va doresc weekend placut !

R_ocsy 34 + Ana Sofia
AMR 5 saptamani ! Mai avem asa putin !

DISTRACTIE PLACUTA, ca tot astepti cu atita nerabdare!

Marlena (Mary)34+cu minune de Tudor Mateo

AMR 5 saptamini

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

Mergi la inceput