Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (35)
Raspunsuri - Pagina 7
cris_mario spune:
fiimiu a avut pofta de cartofi prajiti,nu am vrut sa-i fac ptr k eram convinsa ca se va razgandi si nu va mai vrea...dar i-am facut k a insistat prea tare si chiar a mancat tot ce i-am pregatit...
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
unboticutz spune:
episodul doi
ALEXUTZZA, am descarcat si eu, multumesc! acu stiti pe cineva sa le sifaca in locul meu? eu ma consolez cu gandul ca pastrez casutza pt bb2 nu-i nimic ca dorme bebe atata, e periculos in prima luna, paote face hipoglicemie, dar acum e foarte ok. esti norocoasa!
oa, miremia, ce inotatoare de performanta ai!
mamidepuiuti si la noi e jale mare daca nu iesim afara! pe vant, pe ploaie, trebuie sa scoatem nasu la aer altfel nu ne intelegem! din pacate nu pot folosi husa de ploiae, mi se pare ca se sufoca bb.
catalutza, o fi vreun puseu de crestere. eu am reintrodus legume si fructe crude, treptat si nu s-a intamplat nimic. oricum si bebeii cu lapte praf fac colici asa ca..n-as fi rezistat la ceapa verde
happyela, si Raru plange dupa baie de nu mai stiu ce sa-i fac. in apa e cel mai fericit dar cand incep sa-l sterg plange de nu mai stie de el. la noi sta tati si se maimutareste pana il imbrac si il mufez. cred ca i se face foame dupa baie sau acumuleaza oboseala. cu feonul nu mai tine nici la noi.
as vrea si eu sa-i fac baita in cada. cum procedati?
raspusur pt crisdogarel:
1. la mine sta cateva minute la san; dupa baie ne linistitm la pieptulu lui mami, leganat dar cu suzeta nu san pe motiv de reflux.
2. si noi de cateva zile iar regurgitam ca la balamuc. nu stiu ce are, e si mai agitat.
3. o scuipa la inceput dar a acceptat-o pana la urma. pe noi ne-a ajutat f mult, plangea rau de durere de burtica si nu putea sa suga mult de la mine din cauza arsurilor.
mai am o intrebare, are vreun bb pete rosii aprins al ceafa? ni s-a zis ca e normal dar vad ca in loc sa treaca se accentueaza.
cristies, f frumu pozele de la botez! felicitari gargaritului pentru crestinare!
mami de strengarel dulce Rares Mihai
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...
unboticutz spune:
sa-mi scuzati, va rog, greselile, scriu in mare graba de obicei.
mami de strengarel dulce Rares Mihai
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...
iulenca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris.dogarel
draga de tine...papa, ca exista 2 pareri: 1. mancarea afecteaza bebe, trece in lapte cam in 12 ore 2. nu are legatura ce papi cu colicii, doar gustul/aromele pot trece in lapte eu subscriu la nr 2, k am avut zile de urlat dupa regim k la carte si zile de linishte dupa fasole si alte interzise colici=plans neconsolabil, din cauze necunoscute. asa ca, RABDACOL, ceea ce imi doresc si mie Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
Pune mana mai Cata si papa ca are dreptate Cris. Colicii trec in general cam pe la 3 luni dar pot uneori sa dureze si pana la 6 luni asa ca ce te faci, o tii numai in paste cu barnza si compot de mere? Argumentul cel mai puternic ca mancarea nu prea are legatura este ca si copii alimentati artificial sufera de colici. Sa nu te superi pe noi da' incercam sa iti facem viata mai usoara. Oricum felicitari pentru ambitie, esti de admirat.
Noi am fost la vaccin, am plans un pic si apoi nani. Pe la 1.30 a mancat si doarme si acum. Nu stiu ce e cu el dar se pare ca vrea sa marcheze implinirea a doua luni printr-un somn luuung asa ca eu sunt happy.
MARIUKU PUI DE IULENKA - POVESTEA NASTERII
VARSTA MARIUKU
www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">PUIUTII MEI VLADIMIR SI MARIUKA
www.webshots.com/user/iulenca" target="_blank">TOT PUIUTII MEI IUBITI
www.dropshots.com/iulenca" target="_blank">MARIUKU MIK
xela_07 spune:
Mi-am schimbat titulatura
Asta vine de fapt de la melodia www.youtube.com/watch?v=2FDpRUvGdmg" target="_blank">vaca lola pe care Andreea ma punea sa i-o pun de zeci de ori cand era mai mica de am zis ca inebunesc. A ramas generic "vaca lola-mama loca" .
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita Cai uneori suge in somn ritmic fara sa traga aer, doar schiteaza cu guritza suptul si noi ne distram pe seama momentelor lui de supt in somn... editat din motive de gramatica ala EBA Caius (21.01.2010) www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">Filmulete |
Si Alexis suge in somn... tati zice ca ma viseaza
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
cristies spune:
citat din mesajul lui xela_07 Mi-am schimbat titulatura Asta vine de fapt de la melodia www.youtube.com/watch?v=2FDpRUvGdmg" target="_blank">vaca lola pe care Andreea ma punea sa i-o pun de zeci de ori cand era mai mica de am zis ca inebunesc. A ramas generic "vaca lola-mama loca" . Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010) |
De mult ma tin sa te intreb... ce tot inveti? (daca e confidential, nu raspunde)
F. tare Andreea cu cafeneaua
_
Cresc
cristies spune:
Cris.d, Alexis suge cam o ora si ceva dupa baie (cu ochii inchisi, ca sa il suspectez ca ).
De regurgitat... rareori si asta dupa gandaceala.
Suzi nu avem.
_
Cresc
cris_mario spune:
citat din mesajul lui xela_07 Mi-am schimbat titulatura Asta vine de fapt de la melodia www.youtube.com/watch?v=2FDpRUvGdmg" target="_blank">vaca lola pe care Andreea ma punea sa i-o pun de zeci de ori cand era mai mica de am zis ca inebunesc. A ramas generic "vaca lola-mama loca" . Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010) |
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
mariucasara spune:
unboticutz, Sebi are o zona rosie la ceafa (multe punctlete rosii). Initial am crezut ca e o iritatie dar mi-am dat seama ca e o pata din nastere. Va trece complet pe la 1-2 ani. La noi se zice ca l-a pupat barza.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)