Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (35)
Raspunsuri - Pagina 8
happyella spune:
miremia si eu sunt curioasa de baita in cada
parca as vrea si eu o innotatoare in cada mai ales ca acum protesteaza la baie
asteptam detalii cand poti sa ne dai
fericita de buburuza Andreea Maria
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamidepuiuti lorex am o propunere ...stiu ca bobitza-i "data" deja...asta e,daca nu am fost mai rapizi!...da' pe surioara[cand o fi ] o vrem noi...... ca alex o asteapta[asa mi-a zis ] cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
daaa, daaa!!! ca si mie imi e drag de Alex!!
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)
lorex spune:
citat din mesajul lui plateea da... voi ori aveti logoree, ori la loc comanda! am reusit si eu sa postez la capitol prezent, si voi l-ati trecut deja la urma! ce-aveti, fratilor? iar vb despre sex? asteptati-ma si pe mine... zic si eu ceva... ioi... cu limba scoasa de un cot in urma, va alerg ca un cotoi in calduri... stati asa! viiiin... Plateea, fluturas indragostit de viata... www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)
alexutzzza spune:
cris d
1. -
2.da, chiar vreau sa intreb dr ptr ca regurgiteaza f mult lapte digerat (branzica) exact cand il apuca urlatu ptr masa urmatoare
3. cu rabdare...nici acu nu o ia mereu, dar dak o ia se linisteste, adoarme apoi o scuipa, nu treb "varata" nici "indesata"...i-o tot freci pe la gura, pe buze pana o ia intr-un fel de buna voie ca altfel o impinge cu limba afara zici ca-i spurcata apoi odata luat o tii, o sustii si o mangai pe cap, esti alaturi de ea est acolo, vb frumi cu ea s anu creada ca i-aia runcat suzi si pleci si dup ce se linisteste si da in adormire o poti lasa pe cont propriu (Adik numai tii suzi)
de Yannis
lorex spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel LOREX, . IMI esti simpatica, dar...chiar sa te dai la Yannis?? Ok, fie, doar cat e Ema plecata la Arthur, in Belgia, ca tot avem doi pretendentzi |
, ok, acceptam si asa!
citat din mesajul lui cris.dogarel LOREX, ce poze, ce decolteu... |
decolteu temporar! mi-am luat haine speciale ca sa-l pot arata ...am asteptat toata viatza momentul asta!
citat din mesajul lui alexutzzza lorex multumim de petzit....si noi am admirat 2 fete frumoase, subscriu si la parerea cu 18-19 ani cat si la remarcarea decolteului |
tks!
_
lorex spune:
citat din mesajul lui al3csa LOREX te tin minte .. adica cum si pe noi ne lasi balta???? Te duci la alt Yannis da??? |
asteptam reactia ta!
nu lasam balta luptatorul , dar vad ca se poarta sa ai mai multi pretendenti..., ce numa' Ema sa aiba? Nu ne lasam mai prejos! Vreau 3, ca-s nesatula, cred ca ma abonez si la Alexander! Ca nu se stie daca vine surioara, ca o sa incerc un fratior!
_
cris.dogarel spune:
citat din mesajul lui xela_07 Mi-am schimbat titulatura Asta vine de fapt de la melodia www.youtube.com/watch?v=2FDpRUvGdmg" target="_blank">vaca lola pe care Andreea ma punea sa i-o pun de zeci de ori cand era mai mica de am zis ca inebunesc. A ramas generic "vaca lola-mama loca" . Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010) |
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze
povestea noastra
lorex spune:
citat din mesajul lui xela_07 lorex - ma inebunesti tu ce frumoase sunteti amundoua . Sa va fie de bine botezul si distractie placuta duminica! |
Multumesc, multumesc si merci!
citat din mesajul lui xela_07 Si noi avem duminica acum botezul. Abia astept sa vad cum reactioneaza . Poate se crizeaza toata slujba sa vezi ce transpiratii o sa ma ia . |
La fel si tie!
_
cris.dogarel spune:
am plecat la 3 jumate sa schimb fata.... era kkta pana la ceafa, ca s-a produs minunea cand a stat la eructat si pesemne i l-am proiectat in sus eu, cum o tineam...
anyway, am incercat de atunci sa o adorm....nezdruncinata, k ma gandesc ca de la asta o regurgita atat: leganata in toate directiile.. no, inte timp i s-a facut iara foame, k au trecut 2 ore. somn iok. plans cat cuprinde, dat in urlat de 4 ori. ori eu sunt vaca loca (da, am scris bine vaca) , ori sa fii mama se mananca cu altceva...ceva ce eu nu "consum"
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze
povestea noastra
lorex spune:
citat din mesajul lui xela_07 Paranoia cu netul - ma gandesc ca daca eu nu as face treburi din astea, mi se pare absurd ca altii sa stea sa ma vaneze pe mine. Si daca e asa banuiesc ca te pot identifica dupa numele copiilor, data nasterii si alte alea ... In fond si la urma urmei asta e, daca e cineva care vrea sa ma pupe undeva, e la liber ... cine mai doreste cine mai pofteste ? |
subscriu!!!!
_