Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Poze de la botez aici.

Merci de capitol Miremia! Sa fie doar cu vesti bune!

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

cat e de frumos...si de elgant
super tari marturiile

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

OANA. buna ideea cu baby-sitter de la gradi/cunoscuta. distractie placuta la restaurant si...multa aspirina saracului, sa iti revii repede

LOREX, . IMI esti simpatica, dar...chiar sa te dai la Yannis?? Ok, fie, doar cat e Ema plecata la Arthur, in Belgia, ca tot avem doi pretendentzi

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze

povestea noastra

imi pare rau k iarasi e neliniste si panica al tn aks mult rabdacol

pai dk e vorba asa vreau si eu 2 pretendenti ...ptr Alexandra

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

CRISTIES, am vazut ca fuseshi in butoi...pai, vorba Andrelinei, tu esti un exemplu de pozitivism ptr mine, mama. . intre timp inteleg ca ai si iesit, ceea ce imi confirma ca am un exemplu bun. ce te-a bagat acolo? binevoitorii?

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

cristies ce tare e poza cu garcaritzu cu okii mari si mami si tati care il pupa! f draguta!

lorex multumim de petzit....si noi am admirat 2 fete frumoase, subscriu si la parerea cu 18-19 ani cat si la remarcarea decolteului

cris d rabdacolu tau are termen de valabilitate??? la ce cantitate se gasesc cutiile de rabdacol??? imi pare rau sa aud ca nora iar iti da batai de cap...dar lasa ca asa ne plac noua fetele, mai nabadaioase asa, de alea linistite ne plictism repede

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

HELP!!!!!! fetele in cat timp trece mancarea in lapte. Fata mea plange ingrozitor si nu stiu daca sa mai mananc ce am mancat si azi. Sa nu va mai zic ca mor de foame...

Catalutza mami de Irina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Cristies sa va traiasca gargaritzul. Super poze.

Acum sa va trag de urechi....De ce nu mi-ati zis si mie ca v-ati pus albumele pe privat? Credeam ca am luat-o pe campii de tot...unde or fi fost pozele cu bb de miremia si de catalutza?...Intr-un final m-am prins ca tb sa ma loghez . Imi moare si ultimul neuron

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Dupa cum zicea Nic0le PARANOIA TATA!!!!!!!!!

Catalutza mami de Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

HELP!!!!!! fetele in cat timp trece mancarea in lapte. Fata mea plange ingrozitor si nu stiu daca sa mai mananc ce am mancat si azi. Sa nu va mai zic ca mor de foame...

Catalutza mami de Irina

Intre 30-40 min lichidele si 3-4 ore mancare solida adica de cand e digerata si incepe absorbtia.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Catalutza mami de Irina

Cata, depinde si de mancare, ceaiul ala negru al meu de ieri a trecut in lapte intr-o ora, cred. Cu cat e mai greu digerabila, cu atat ii ia mai mult timp sa treaca in lapte, ma gandesc. Nu sta nemancata, papa si tu ceva sigur, gen un ou fiert, ceva. Imi pare rau ca plange Irina, si a mea se pare ca are o zi mai plangacioasa...

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Now, bring me that horizon!

Mergi la inceput

uff pai si atunci iti zice cineva ce are???????? ca nu e sosul meu cu busuioc (mancat ieri....) magiunul oare? sau doar rasfat? inclin sa cred ca nu ca a tras niste basi toata dimineata...

Catalutza mami de Irina

Mergi la inceput

mi-am facut paste cu branza sarata astea sigur nu o omoara da io asa m-am saturat de ele....am 2 luni de cand nu am mai pus gura pe un fruct/leguma viu/vie

Catalutza mami de Irina

Mergi la inceput