Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

sa pun si eu neshte intrebari mai la inceput de capitol..:
1. ai vostri bbei mai stau la san 1-2 ore dupa baie (dintre cei care faceau asta la inceput). mie mi se pare ca sta ca sa se adoarma, ca ziua are maxim 20-30'...
2. mai regurgiteaza asa de mult? Ema de 3 zile, coincid cu colicii, regurgiteaza mult, lapte si branza, dupa fiecare masa, la fiecare eructat si la gimnastica proprie. balta, isi da pe par, imi umple tricourile
3. cum ati dat suzeta, cele care au "insistat", nu cele care au dat-o si gata, bebe a vrut^

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

miremia, multumim pt capitol!

cristies, super frumoase pozele de la botez, la asa protagonisti, nu-i de mirare!

cris.d, inca putina rabdare...

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Now, bring me that horizon!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

1. ai vostri bbei mai stau la san 1-2 ore dupa baie (dintre cei care faceau asta la inceput). mie mi se pare ca sta ca sa se adoarma, ca ziua are maxim 20-30'...
2. mai regurgiteaza asa de mult? Ema de 3 zile, coincid cu colicii, regurgiteaza mult, lapte si branza, dupa fiecare masa, la fiecare eructat si la gimnastica proprie. balta, isi da pe par, imi umple tricourile
3. cum ati dat suzeta, cele care au "insistat", nu cele care au dat-o si gata, bebe a vrut^

poze

povestea noastra

1. da, mai sta la san, la un moment dat pentru adormit, iar de aproape o luna doar pentru ultima masa. adoarme singur...
2. da, regurgiteaza. lapte proaspat si branzit, de trebuie sa-l schimb de 3 ori pe zi. si asa ma oftic cand il gasesc cu pletele naclaite...
3. suzi....pauza la noi...

mama lui STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:

poze

povestea noastra

1 nu a stat niciodata atat de mult
2 ieri a regurgitat de 3 ori,ca niciodata
3 i-am tinut-o fortat si in acelasi tmp o leganam mai tare cu carutul

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Citat:

poze

povestea noastra

1. a stat 1 ora in primele 2 sapt. de aseara se pare ca repeta figura. revin maine sa vad daca si in seara asta la fel...
2. nu mi-a regurgitat decat o data si cred ca de fapt a fost voma..
3. irina ia suzeta cand vrea, adik doar cand vrea sa adoarme, doamne fere sa i-o dau cand ii e foame sau are draci regesti ca mi-o scuipa pe ochi. Ca sa o ia i-am bagat-o in gura si i-am plimbat-o ca pe tzatza. Sau i-o mai tin ferm in guritza si lovesc regulat in capacel. Nu stiu cum sa ma exprim. Oricum cred ca si la mine e la noroc. Oricum, daca o ia NU O LASA SA ADOARMA CU EA IN GURA, ca daca ii pica esti un om mort... stie io...

Catalutza mami de Irina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

mi-am facut paste cu branza sarata astea sigur nu o omoara da io asa m-am saturat de ele....am 2 luni de cand nu am mai pus gura pe un fruct/leguma viu/vie

Catalutza mami de Irina

Mere si banane poti manca linistita. Eu am evitat citricele, desi suc d-ala de portocale din comert (cica 100% natural) am baut si n-a avut nimic (a se citi: in plus fata de obicei). Si salata verde am mancat la greu fara urmari, si salata orientala cu ceapa verde. Io cred ca ma ofileam pana acum daca n-as fi mancat fructe/legume crude. Nu zic sa faci ca mine si sa mananci shaorma si zacusca, dar din celelalte poti incerca, macar cate putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Citat:

mi-am facut paste cu branza sarata astea sigur nu o omoara da io asa m-am saturat de ele....am 2 luni de cand nu am mai pus gura pe un fruct/leguma viu/vie

Catalutza mami de Irina

Mere si banane poti manca linistita. Eu am evitat citricele, desi suc d-ala de portocale din comert (cica 100% natural) am baut si n-a avut nimic (a se citi: in plus fata de obicei). Si salata verde am mancat la greu fara urmari, si salata orientala cu ceapa verde. Io cred ca ma ofileam pana acum daca n-as fi mancat fructe/legume crude. Nu zic sa faci ca mine si sa mananci shaorma si zacusca, dar din celelalte poti incerca, macar cate putin.

de la o amarata de banana era sa ne omoare intr-o noapte...nu multu pana nu face 3 luni...sunt hotarata, oricum nu mai e mult, daca tot am rezistat asa ferm pana acuma...iar mere... in compot.

Catalutza mami de Irina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Poze de la botez aici.

Merci de capitol Miremia! Sa fie doar cu vesti bune!

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

ce-mi place aia in care il pupatzi sandwich. si ce razacios e mereu. fff faine marturia&cruciulitza

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:

poze

povestea noastra

1. nu mai sta asa mult, seara suge max 20 min.
2. regurgiteaza zilnic, dar nu asa mult/des, as spune de 2-3 ori pe zi maxim, putin cantitativ, f rar branzit.
3. nu cred ca am insistat, daca vedeam ca ar trage din ea, dar ii scapa, o ajutam nitel s-o tina.

N-ar fi rau cand mai vorbesti cu pediatra sa-i spui de asta, poate are vreo idee...

Mergi la inceput

Citat:

HELP!!!!!! fetele in cat timp trece mancarea in lapte. Fata mea plange ingrozitor si nu stiu daca sa mai mananc ce am mancat si azi. Sa nu va mai zic ca mor de foame...

Catalutza mami de Irina

draga de tine...papa, ca exista 2 pareri:
1. mancarea afecteaza bebe, trece in lapte cam in 12 ore
2. nu are legatura ce papi cu colicii, doar gustul/aromele pot trece in lapte

eu subscriu la nr 2, k am avut zile de urlat dupa regim k la carte si zile de linishte dupa fasole si alte interzise

colici=plans neconsolabil, din cauze necunoscute. asa ca, RABDACOL, ceea ce imi doresc si mie

poze

povestea noastra

Mergi la inceput