Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (35)
Raspunsuri - Pagina 18
ayanna_xem spune:
Salut gagici...
Vad ca va incuscriti de zor...
...pe noi nu ne petzeste nimeni???...ia uitati ce papusa suntem...
...facem reclama, poate impresionam si noi vreun baietel.
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
my pictures
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ayanna_xem Salut gagici... Vad ca va incuscriti de zor... ...pe noi nu ne petzeste nimeni???...ia uitati ce papusa suntem... ...facem reclama, poate impresionam si noi vreun baietel. mami de strumfita scumpa Daria-Ioana my pictures |
Moama ce dulceatza de papushica!!! Io' nush' cum de n-ai papat-o pan'acuma!
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)
ayanna_xem spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
Moama ce dulceatza de papushica!!! Io' nush' cum de n-ai papat-o pan'acuma! _ www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010) |
Multumesc Lorex...
Sa stii ca nu mai am mult pan-o pap...daca tot n-am papat-o la botez...
Am vazut si eu poze cu voi...sunteti niste frumoase ...si mamica si printesica....si finuta...
Cred ca e topit tati supa voi...
my pictures
bubu_bu spune:
daca ai plac baieteii cuminti si grasunei noi petimca e o frumoasa si are ochii foarte frumosi
poze
ayanna_xem spune:
De fapt, de cand am intrat tot la poze ma uit...care de care mai frumoase...la Cristies, Evy_me, Onitza, Cris_Dogarel, Al3csa, mamidepuiuti, iulenca, xela, cris_mario, ale1212xa, Bea...daca am sarit pe cineva, sorry....am vazut de-a poze de-am ametit! nici nu mai stiu care si cum...toate-s superbe....si mamicile si pufuletii...
Am ochit si baieteii...sper ca nu-s luati toti...
bubu_bu...
my pictures
iulia-stefy spune:
Am vorbit cu Mihaela, (Dastefa). Medicul lor spune ca nu e nici un chist, nici o malformatie, e de fapt o infectie, ceea ce au spus si cei din Iasi. Deci nu e nevoie de interventie chirurgicala... Se mai vede inca pata pe plaman.... Mai merge o saptamana pe tratamentul asta si vineri mai fac un tomograf. Sa dea DD sa fie bine si la sfarsitul saptamanii viitoare sa se intoarca acasa.
asteropipan spune:
mamicilor, dau si eu buzna la voi.
noi(eu si fiimea) suntem de la odiseea iepurasi de mar-apr.
va mai citesc insa si pe voi cand imi permite timpul pt ca sunt multe informatii folositoare pe care le pot "fura" de la voi
mai ales acum cand am o adevarata minune care imi umple toata ziua
tocmai ce am citit povestea AL3CSIEI si m-am emotionat f tare.
CU ADEVARAT NISTE LUPTATORI SI BEBICA SI MAMICA.
scumpa mamica sa iti traiasca scumpetea de baietel sa il aiba DD in paza toate viata.deja e domnisor mare acum, am vz pozele.
si o casnicie minunata, asa cum o aveti acum, va doresc in continuare.
imi aduc aminte si acum cu cate emotie si neliniste sufleteasca scria sotul tau , in primele zile dupa nasterea micutului vostru
sa fiti puternici ca si pana acum si Dumnezeu sa va aiba in paza.
P.S. frumoasa poveste de dragoste
pupici la toate mamicile si sa va traiasca COMORILE.
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d
alicredo spune:
vazut bbei de cristies si lorex! sunteti superbe mamici si voi si puii vostri
si noi sugem de ne vine acru dupa baita...apoi dormim...vreo 4 ore.facem baita (spalat pe cap) o data la 2 zile, ca in rest la fiecare kkcel e spalat la chiuveta.
regurgitat...ce mai...la noi a fost inec de 2 zile...eram cu el in pat...si nu l-am ridicat cand s-a inecat...si peste 20 min cand il ridic...pe nas saracu i-au iesit mucisori si laptic
suzeta...numa cand nu sunt acasa,i-o da mama...si cica sta cu ea numai daca i-o tii(o tai in fiecare seara cca o ora la sor'mea unde se aduna toata gaska) citeam pe undeva ca daca apuca sa-si suga degetul il lasa pe la 3-4-6 ani...suzeta o lasa la 2 ani...si in plus acum sunt astea ortodontice tocmai ptr ca ajuta formarea frumoasa a maxilarului si cresterea corecta a dintilor...si dupa cum ati vazut ca sunt de la 0-3 luni, 3-6 luni,etc. tocmai din aceste cauze.
babeisme despre botez ...cica daca sunt rai pana la botez vor fii cuminti dupa si inversnoi am fost f cuminti si ii multumesc lui Dumnezeu ptr asa copil cuminte! astept sa vad cum o sa fie dupa ...sper sa nu se schimbe
Tati nu a putut sa fie cu noi de pasti din cauza locului de munca...si si-a amanat biletul din 2 aprilie...pe 15 aprilie.Din toate zilele din luna si-a facut alta rezervare tocmai in ziua cand a erupt vulcanul baftos, nu-i asa? ieri nu au zburat din dublin...cica vine maine...sper....faza e ca nu poate sa-si prelungeasca concediul...si sta numai pana in 26.. si ieri a fost singur de ziua lui...trebuia sa fim impreuna...sper totusi sa vina maine.
va pup...
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
Andre_lina spune:
Hello!!
am citit doar pagina asta, care contine super veste!!! SANATATE MULTA MIRUNEI, MA BUCUR CA NU E NEVOIE DE OPERATIE!!
Noi suntem la tzara, am ajuns cu mine, am dormit dupa acelasi program, 22-05-08-11!! dormit de rupt, doar ca a fost cam frig spre dimineata, sper sa nu raceasca patriotu...
acum e cam scancit si am pus la incalzit serul sa ii curatz nasucul...
bunicul e ok, l-a vazut pe tudor si ieri zicea ca e frumos baiatul azi a zis ca e frumoasa fetita! deci e culmea.. insa e lucid pe alocuri, sa ne traiasca macar asa!
oof, toate bune deci la noi, totusi abia astept sa ajung acasa!!
=============================================================================
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot
cris.dogarel spune:
ANDRELINA, TARE bunicul...sa traiasca si fetitza..
MAMIDEPUIUTZI
CRISTIES, ca ala din poza de la lorex si da, se pune la masa normala, tocmai ca sta cu voi la masa, are mancarea ca si voi, in fata lui. eu am folosit intens la Ana, cum am zis, si nu numai in deplasare..
LOREX, distractie faina
AYANNA, super plete!!
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze
povestea noastra