Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (35)
Raspunsuri - Pagina 19
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel ANDRELINA, TARE bunicul...sa traiasca si fetitza.. MAMIDEPUIUTZI CRISTIES, ca ala din poza de la lorex si da, se pune la masa normala, tocmai ca sta cu voi la masa, are mancarea ca si voi, in fata lui. eu am folosit intens la Ana, cum am zis, si nu numai in deplasare.. LOREX, distractie faina AYANNA, super plete!! Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
Foarte tare! Atunci merita sa fac un drum la kika. Noi ne gandisem sa-i luam ceva pliant, am vazut la nasi, o chestie interesanta, la care se lasa si spatarul de putea sa doarma... totusi ala era 500 de lei... asta la 70 pentru plecari si unul normal de 200 pentru acasa tot nu ajung la ala
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
lorex spune:
Cris.D, spunea-i k am voie 3 nurofen raceala si gripa pe zi? Tu ai luat? Eu am luat 5 pana acum si azi mi-a zis med de familie ca nu am voie!. E GRAV?
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)
al3csa spune:
citat din mesajul lui asteropipan mamicilor, dau si eu buzna la voi. noi(eu si fiimea) suntem de la odiseea iepurasi de mar-apr. va mai citesc insa si pe voi cand imi permite timpul pt ca sunt multe informatii folositoare pe care le pot "fura" de la voi mai ales acum cand am o adevarata minune care imi umple toata ziua tocmai ce am citit povestea AL3CSIEI si m-am emotionat f tare. CU ADEVARAT NISTE LUPTATORI SI BEBICA SI MAMICA. scumpa mamica sa iti traiasca scumpetea de baietel sa il aiba DD in paza toate viata.deja e domnisor mare acum, am vz pozele. si o casnicie minunata, asa cum o aveti acum, va doresc in continuare. imi aduc aminte si acum cu cate emotie si neliniste sufleteasca scria sotul tau , in primele zile dupa nasterea micutului vostru sa fiti puternici ca si pana acum si Dumnezeu sa va aiba in paza. P.S. frumoasa poveste de dragoste pupici la toate mamicile si sa va traiasca COMORILE. CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA 8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!! http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1 http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d |
Sarumana mult de tot .. cand am citit ce ai scris .. mi-am adus si eu aminte de ce s-a intamplat atunci si am avut emotii .. a fost greu .. tare greu .. dar a trecut. Sa-ti traiasca si ti-e printesa care dupa cum am vazut a venit chiar de ziua mamei . Suuuper cadou.
de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR) 23.01.2010
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
lorex spune:
Plateea mi-a spus acum sa nu ma ingrijorez! Ca e aprobat de pediatrie! yupiii
in prospect nu scrie ca e interzis dar cica sa consultam medicul..paracetamol n-am avut in casa si am tot uitat sa cumpar cand am iesit si uite-asa am bagat eu nurofen de frica sa nu-i dau raceala Iuriei...
e, sper sa nu aibe nimic..
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)
cristies spune:
Alicredo, pai e frumos in fiecare seara la distractie?
Nu te certam, te invidiam!
Lorex, mamica, ce de trambaleala... musafiri banuiesc joi, musafiri azi, musafiri maine... praji, sucuri si alcooale... numai la spalat vase sa nu fii. pentru mamica vrenicuta!
Iulia.stefy, multumim pentru vesti! Sa dea DD sa fie bine micuta si sa mearga repede in casuta ei!
Andre_lina, bunicul tau e mortal! Cred ca toti sunt asa fascinati ca sunt stranepoti... al meu zice: "am facut-o si p=asta" de parca ar fi avut un aport personal si trebuie felicitat.
Evyme ce productie record... Ai pentru diversificare... Eu am epuizat cu botezul tot stocul (cam cat a strans Evyme azi)... La diversificare... de la Milupa...
Mai fetelor care va alegeti doi, trei, patru gineri... ce zic domne sotii? Tare as vrea sa-i vad peste vreo 14 ani cum se zburlesc la fete sa nu iasa cu cutare sau cu cutare...
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
xela_07 spune:
Salutare!
Ce liniste p-aici...
Am reusit sa ies cu Andreea, dupa vreo 40 min ne-a sunat tati disperat ca nu poate sa-l opreasca din plans . Era afara cu carutul, a dormit vreo 30 min si GATA. Asaaaaaa ... no comment nu ?
Lorex - chiar acum ti-ai gasit sa racesti ? Ce faci tu maine seara asa? Ai grija de tine. Eu am rezolvat cu masca fara sa aiba si bebe Andreea probleme. Poti sa-i dai si oscilococilum preventiv. Multa sanatate!
Cris.d - super cadouri ati luat la nasi. Ai reusit sa iti cumperi rochita sau va urma?
Ayanna - si noi o vrem pe Daria. Hai ca stim sa ne purtam cu fete asa frumoase. Uite aici ia intreaba fata daca-i place .
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
lorex spune:
citat din mesajul lui cristies Lorex, mamica, ce de trambaleala... musafiri banuiesc joi, musafiri azi, musafiri maine... praji, sucuri si alcooale... numai la spalat vase sa nu fii. pentru mamica vrenicuta! |
e grele...
_
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui xela_07 Salutare! Ce liniste p-aici... Am reusit sa ies cu Andreea, dupa vreo 40 min ne-a sunat tati disperat ca nu poate sa-l opreasca din plans . Era afara cu carutul, a dormit vreo 30 min si GATA. Asaaaaaa ... no comment nu ? ... Ayanna - si noi o vrem pe Daria. Hai ca stim sa ne purtam cu fete asa frumoase. Uite aici ia intreaba fata daca-i place . Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010) |
Manca-l-ar mama de smecheras!!!Ne plaaaaaace, ne plaaaaaace...
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
my pictures
lorex spune:
citat din mesajul lui xela_07 Lorex - chiar acum ti-ai gasit sa racesti ? Ce faci tu maine seara asa? Ai grija de tine. Eu am rezolvat cu masca fara sa aiba si bebe Andreea probleme. Poti sa-i dai si oscilococilum preventiv. Multa sanatate! MULTUMESC! Ayanna - si noi o vrem pe Daria. Hai ca stim sa ne purtam cu fete asa frumoase. Uite aici ia intreaba fata daca-i place . Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010) |
ai, ce shmekerila!
_
ayanna_xem spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
ai, ce shmekerila! _ www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010) |
Hopaaaaa, avem concurentzaaa!!!
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
my pictures