firmele si lacomia
Raspunsuri - Pagina 3
iileana spune:
Nici eu nu cred ca e necesar ajutor la montaj.
O placuta activitate de bricolaj, pentru o dupa-amiaza de duminica in familie.
desprecopii spune:
apropo / am vazut de curand niste poze de la inmormantarea unui actor/nobil englez si era in sicriu de nuiele impletite.
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
desprecopii spune:
apropo / am vazut de curand niste poze de la inmormantarea unui actor/nobil englez si era in sicriu de nuiele impletite.
vezi aici
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
Gabi_K spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iileana Eh, nu mai gasesti azi produse trainice, ca pe vremuri, de le foloseau si bunicii, si, mai apoi, si nepotii... Toate parca-s gindite sa fie de unica folosinta. Pacat. . www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
un cosciug nu e un produs de unica folosinta? De ce trebuie sa ramana unul folosit de bunici la copii si nepoti?
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
bobocel_07 spune:
Buna idee, poate baga si reduceri si ma asigur de un "apartament" de pe acum cu bani putini.Eu nu am balcon asa ca pot sa il pun intr-un colt pe hol si de cate ori trec sa il vad poate asa pretuiesc mai mult fiecare clipa din viata mea.
alexia_07
AdiS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iileana Eh, nu mai gasesti azi produse trainice, ca pe vremuri, de le foloseau si bunicii, si, mai apoi, si nepotii... Toate parca-s gindite sa fie de unica folosinta. Pacat. . www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
viviana spune:
"De ce trebuie sa ramana unul folosit de bunici la copii si nepoti?"
Ei cum de ce? Pentru asigurarea continuitatii in ciuda calitatii.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
iileana spune:
"De ce trebuie sa ramana unul folosit de bunici la copii si nepoti?"
Pentru cei trei R.
szivarvany spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Gabi_K
un cosciug nu e un produs de unica folosinta? De ce trebuie sa ramana unul folosit de bunici la copii si nepoti? Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002) www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi Povestea nasterii: Lili si Robert |
demential
Si`apoi nu e totuna in ce esti pus acolo ? Cui ii mai pasa ?
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
mianda spune:
Daca e pe bune, eu cred ca afacerea asta nu tine la noi la romani.
Bai, noi suntem snobi tare, cum sa fim ingropati in sicriu de carton presat? Te vorbeste apoi satul trei generatii!
Voi n-ai vazut babele care stau pe malul santului si-si dau coate?