firmele si lacomia

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali

Dau si garantia IKEA, 10 ani ?
Si posibilitate de returnare in trei luni, indiferent de motiv, cu conditia sa ai ambalajul initial si factura ?

Iar de ansamblare nu stiu de ce va faceti probleme, doar o pot face ei contra-cost, te programeaza, te suna cu o zi inainte...

da crezi ca trebuie facultate sa bati 3 cuie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

Citat:

Si posibilitate de returnare in trei luni, indiferent de motiv, cu conditia sa ai ambalajul initial si factura ?

Iar de ansamblare nu stiu de ce va faceti probleme, doar o pot face ei contra-cost, te programeaza, te suna cu o zi inainte...

Ce trebuie garantie? Locurile de veci de urgenta, am cumparat unul acum doua saptamani (pe numele meu dar nu pentru mine) sunt "valabile" 7 ani. Dupa 7 ani dezgroparea si altu' la rand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

noo, daca nu se vand si cu accesorii, degeaba, tot la micii comercianti ajungi...

nu cred ca producatorii locali vor iesi in pierdere, mai degraba se vor aproviziona chiar ei de la ikea si vor revinde in profit, cu accesorii complete si asortate

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

In magazinele ikea din sudul europei (Bulgaria Ro...etc) se pare ca o sa urmeze sa se comercializeze cosciuge. Facute in polonia din cartoane presate. Le cumperi cu ocazia evenimentului si le asamblezi acasa. 5 bucati de lemn presat si capacul care face diferenta intre calitatea A si B...cu incrustrari..din furnir de stejar...cu blabla.
Ce ziceti..or sa aiba succes sau nu?

Cum ikea vinde orice o sa scoata si casete cu slujbele popilor.

Daca e stire reala, da un link, mie mi se pare ca e doar subiect de amuzament

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Eh, nu mai gasesti azi produse trainice, ca pe vremuri, de le foloseau si bunicii, si, mai apoi, si nepotii... Toate parca-s gindite sa fie de unica folosinta. Pacat. .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cygni

Citat:

Ce trebuie garantie? Locurile de veci de urgenta, am cumparat unul acum doua saptamani (pe numele meu dar nu pentru mine) sunt "valabile" 7 ani. Dupa 7 ani dezgroparea si altu' la rand.

"Children do not need to be made to learn about the world, or shown how. They want to, and they know how."

pai daca nu il folosesti ai bagat bani aiurea. fiecare zi care trece conteaza.

Mergi la inceput

daca spun ca l-am luat la urgenta, asta inseamna ca trebuia cuiva din pacate, nu?

mai bine zi de unde ai scos tu asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Ba, io cred ca e o idee super!

Iei de la reduceri si-l tii in balcon.

Da, oare asigura si transport?

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Ba, io cred ca e o idee super!

Iei de la reduceri si-l tii in balcon.

Da, oare asigura si transport?

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

viviana, cel mai ieftin cosciug l-am vazut la 200 de ron. cine scoate mai ieftin?
cele "medii" erau 400. mai smechere 600 si tot inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

viviana, chiar il poti folosi pe balcon, mai o ceapa, mai un cartof, mai un borcan cu muraturi/zacusca

iar transportul clar nu ti-l asigura, e din categoria "do-it-yourself"...

or fi pe dimensiuni, oare ? ca masurile la haine ?

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput