firmele si lacomia
In magazinele ikea din sudul europei (Bulgaria Ro...etc) se pare ca o sa urmeze sa se comercializeze cosciuge. Facute in polonia din cartoane presate. Le cumperi cu ocazia evenimentului si le asamblezi acasa. 5 bucati de lemn presat si capacul care face diferenta intre calitatea A si B...cu incrustrari..din furnir de stejar...cu blabla.
Ce ziceti..or sa aiba succes sau nu?
Cum ikea vinde orice o sa scoata si casete cu slujbele popilor.
Raspunsuri
lilib72 spune:
Personal mi se pare sinistru. Mergi prin magazin, te uiti la mobila, te gandesti cum v-a arata in casa ta...si pac dai de standul cu cosciuge, pai imi piere tot cheful si de mobila si de tot
lili@domnisorica daria
hobby
Llaura spune:
Dar de ce numai in sudul Europei.
Mie nu mi se pare o idee buna, canta popa prohodul de zece ori pana asamblezi cosciugul.
Gabi_K spune:
Moamaaaa... si in perioada reducerilor, daca cumperi un cosciug, ai crucea la juma'de pret si tablita gratis?
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
iileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gabi_K Moamaaaa... si in perioada reducerilor, daca cumperi un cosciug, ai crucea la juma'de pret si tablita gratis? |
Nu, dar poti cumpara trei la pret de doua.
andruskandu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iileana
Nu, dar poti cumpara trei la pret de doua. www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
Io cred ca ne pregatesc astia psihic de apropierea de moarte... ca se va muri pe capete, daca n-am vrut sa ne vaccinam de porcina, de... etc. s.a.m.d.
inbox spune:
Cred ca or sa aibe succes. Pana la urma are legatura cu obiectul lor de activitate.
Mami de Maria (noiembrie 2006) si 13+!!
Llaura spune:
Pai sa se adapteze si ei, sa faca unele organice da banu' dar viata vesnica e asigurata.
iileana spune:
Lasa, clientii fini tot produse de calitate vor cauta.
Sintem prea saraci ca sa ne permitem produse ieftine.
Auzi, carton presat . Dai de doua ori din coate si-ai iesit, tz-tz-tz.
Lali spune:
Dau si garantia IKEA, 10 ani ?
Si posibilitate de returnare in trei luni, indiferent de motiv, cu conditia sa ai ambalajul initial si factura ?
Iar de ansamblare nu stiu de ce va faceti probleme, doar o pot face ei contra-cost, te programeaza, te suna cu o zi inainte...