Fulgusori Nov-Dec2009(62)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

na_bo, si david se trezeste noaptea (dar numa o data sau maxim de 2 ori) ii dau suzeta si adoarme iar...nu stiu ce inseamna asta...banuiesc ca daca i-ar fi foame nu s-ar multumi cu suzeta...
ali sa iasa dintisorii fara pb si maraieli...

mergem si noi la shopingalit...

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxyaly

Camy din carrefour am luat cerealele de la HIPP.

ce faceti? Flaviusica iar a racit?

va pupam

mami Matei Constantin
roxyaly-poze

ce-i drept niciodata nu am fost atenta la Hipp..dar acum de cand am luat borcanasele....ma intereseaza..

Flavius nu a racit....e bine, doar m-am speriat eu...eu am racit in schimb..

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

camy_pus sanatate.
a_drianasi eu vreau sa iasa odata ca saracu e asa de agitat cateodata nu stiu daca e colici sau dintisorii.

Astept sa vina tati acasa sa pot sa merg si eu la cumparaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

Raluci, orice serveste fata, nu-i mofturoasa , astept acum sa se trezeasca mamaruta si sa fug la real sa iau storcator de fructe ca au la oferta

Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Biara

Raluci, orice serveste fata, nu-i mofturoasa , astept acum sa se trezeasca mamaruta si sa fug la real sa iau storcator de fructe ca au la oferta

Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009)

Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea

la real au si hainute la reducere...hainute foarte frumoase...

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Ali, eu i-am dat lui Flavius banana si nu i-a aparut nici o bubita, e adevarat ca mijlocul l-am scos..cel cu semintele...vreau sa spun ca banana e preferata lui

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

camy_pus cum ai dat banana? pireu numai din el sau amestecat cu ceva?

Mergi la inceput

App dr a zis sa ii dau mar cu cereale sau biscuite, eu nu stiu daca sa ii dau fiindca ingrasa. Voi ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzi2005 spune:

am revenit
vreau sa va ofer cate o felie de tort si un pahar de sampanie ca azi e ziua tatalui meu.
Laurab ai toata admiratia mea. In cel mai sincer mod cu putinta ma inclin in fata voastra. Voi dati un exemplu: sa ne bucuram de lucrurile care conteaza cu adevarat
Lavinia iti vine foarte bine rochita. Sa o porti sanatoasa
Diana esti de invidiat. De cand tot zicem si noi ca facem asternuturi. Multumesc pt linkul cu linguritele de la avent.
am mai vazut niste poze de fulgusori. toti minunati!

Adriana nu cred ca nu e voie zahar. E optiunea mamicilor. Adica eu nu i-am dat apa de colici (gripe water) ca avea glucoza si o sa incerc sa evit pe cat posibil zaharul. Nu zic ca nu o sa manance niciodata zahar, dar parerea mea e ca cu cat mai tarziu cu atat mai bine.
felicitari pentru dimensiuni fulgusorilor care au fost la doctor. Ma bucur ca nu sunt probleme.

Raluci daca zici ca e cu cerere si oferta: vreau si eu paella cu fructe de mare, pls si Tori Amos. Se poate?
Ma intorc la alergat ca avem in weekend ceai dansant si eu n-am terminat pregatirile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Ancutzica
,felicitari pt sotul cu job nou,ma bucur mult pt voi si abia astept sa dati de baut de casa noua!!!

Laurairina,frumoasa rochia,dar modelul si mai si! Cere smotoceala la greu!

Lili si Coque,imi cer scuze,aveti cam acelasi stil de a scrie si va mai confund cateodata,dar mai bine asa,vin de Porto pt toata lumea!!!

RamonaC,iti sta super bine tunsa asa! Si Domi e unfrumos,cum se mai simte? Ai incercat sa-l tii mai mult la verticala dupa ce papa? Daca are si reflux,asta ar putea fi principala cauza pt care nu mananca. Eu am facut prostia sa o las sa molfaie o feliuta de portocala,si a doua zi a mancat doar 2 mese!
Aveti si medicamente pt reflux? Sper sa fie totul bine,ca ati suferit mult prea mult,amndoi....

Ionelamaria,cum e in 3?

Strumfi,eu nu am cumparat nici steamer,nici babycook...deocamdata fierb legumele si folosesc mixerul,nu cred ca ai de ce te ingrijora cu cratita.

Andre,Chiara e o frumusete,ce mai,nu am cuvinte!!! Si eu vroiam sa-i iau ochelari de soare rosii,dar nu stiu de unde!!
Btw,si bluzita verde(setul de trei:roz,alba si verde) o avem[olala.Ai fost bestiala cu cafeaua,ai mai patit ceva asemanator in Romania. Cum te distrezi cu prietenele? Mama ce mai face?

Ralu_seby,felicitari pt grasunel!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput