Fulgusori Nov-Dec2009(62)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns padi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ali762000

App dr a zis sa ii dau mar cu cereale sau biscuite, eu nu stiu daca sa ii dau fiindca ingrasa. Voi ce parere aveti?

Nu stiu daca faptul ca ingrasa ar trebui sa te ingrijoreze. Mai degraba glutenul din ei, care nu prea este ok datorita potentialului alergen. Sau se referea la biscuiti special pentru bebe?

Adriana de Laura (08.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Eu tot nu inteleg. Voi cand cititi pe cutiile de cereale/borcanase, ati citit cuvantul ZAHAR (=sucroza=un dizaharid format din glucoza si fructoza-asta e cel neindicat copiilor sub un an) sau zaharuri (=totalitatea carbohidratilor, inclusiv cei permisi la bebelusi ex: fructoza, glucoza, -monozaharide, dizaharide: maltoza, lactoza=carbohidratul principal din lapte, polizaharide: amidon, etc.)? O alimentatie sanatoasa curpinde lipide, proteine si glucide=carbohidrati=zaharuri.

Vremea lui peste aici, acu soare, dupa 2 minute trage o ploaie zdravana de 10 minute, iara soare...

Pupilici la toate, imi dorm fetele iar Vlad e la cursul de pictura, asa ca profit sa-mi intind rufele.

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Na, ca mi-am amintit ca aveam o curiozitate: Nabo, tu parca alaptai, nu? Si-i dadeai completare seara numai? Ma insel?

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard
[b] Andre,Chiara e o frumusete,ce mai,nu am cuvinte!!! Si eu vroiam sa-i iau ochelari de soare rosii,dar nu stiu de unde!!Btw,si bluzita verde(setul de trei:roz,alba si verde) o avem[olala.Ai fost bestiala cu cafeaua,ai mai patit ceva asemanator in Romania. Cum te distrezi cu prietenele? Mama ce mai face?
Ce mai, suflete pereche! Multumesc frumos de complimente. Ochelari de soare rosii sunt la Chicco, daca nu gasesti da de veste ca trimit saptamana viitoare pachet si bag o pereche. Prietenele nu au venit inca, asteapta sa stabilim data botezului. Mami, multumim de intrebare, e mai bine, cred ca a trecut peste criza de dor, cel putin asa pare. S-a decis sa imi faca cadou o masina de spalat vase R. a ajuns cu bine? Ati baut vinul? Cum a reactionat Annabelle? Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

am revenit pentru a le face pe plac fetelor ce mi-au lasat PM sa nu renunt....
cine nu ma suporta...ma va ignora...accept bucuroasa...la fel voi proceda si eu
cine crede ca are ce vb cu mine...la fel...ok...
fete...stiti voi care...nu mai enumar... pentru voi am revenit...ma gasiti pe mess.

BECCA 6 APRILIE 2010
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

ralule, fara febra da? traiasca voinicu

mitzi- gata vorbit cu Tori vine deseara iar pt paella cu fructe de mare am dat comanda si de scoici si gata reteta

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui mitzi2005Raluci daca zici ca e cu cerere si oferta: vreau si eu paella cu fructe de mare, pls si Tori Amos. Se poate?
De asta ofer si eu ca-s la dansele acasa. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

hello again!
DJRalu trece-ma si pe mine pe lista cu o balada, ca m-au "romanticit" fetele de la Iasi si oricum ma clatin de la bautura asa ca o sa va si dansez un bluz d-ala adevarat ca alea de la ceaiurile dansante de pe vremuri (It must have been loooooove etc. (mitzi zi-ne pt oracol ce ceai organizezi )
Imi pare rau ca n-ai gasit cereala dorita, eu am fulgi de orez de la Holle si Toepfer
ali daca zici ca adoarme imediat, inseamna ca nu ii e foame, ci doar te cheama pe tine. Zi si eu ca raluci, incearca cu suzeta
Lumi primit vinisorul de Porto, la ce intuneric e afara eu ma fac ca deja e seara,petrecerea a inceput, deci pot consuma
A fost si pe la noi dr de familie ieri, 65 cm si 6.580 de kg, silfida lu mama. In rest, m-a batut la cap ca de ce nu am inceput diversificarea la 4 luni juma, ca are copilul nevoie de vitamine si din laptele meu sigur nu le ia pt ca sigur nu am eu o alimentatie atit de echilibrata. In fine, nu-l asculta nimeni...
Am pus poze de cind am fost la pedichiura cu pitica, cu un picior in brate la cosmeticiana si cu unul impingind carutul. Mai in spate,sint si poze de la intilnirea cu Vladut din parc

mami de Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzi2005 spune:

of..scriu prostii..
Diana
eu ma refeream la zahar as in zaharoza (sucroza) si gripe waterul e indulcit cu asa ceva...m-am banuit de prosteala cu un motiv intemeiat
scuze fetelor ca scriu mesaje confuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

fetele cu LP la sensiblu este oferta la Milupa Milumim 2 si 3, 2+1 gratis

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput