Fulgusori Nov-Dec2009(62)
Raspunsuri - Pagina 15
grigore_tina spune:
va rog frumos sa ma treceti si pe mine pe prima pagina poate ma ambitionez mai tare si ajung la kg care trebuie.
am 1.61.camd am nascut aveam (74 purcica) in 2 saptamani am ajuns la greutatea de dinainte de sarcina(64 kg).in prezent am 59.5 kg,dar vreau sa ajung la 53 cate aveam cand m-am casatorit.
Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)
http://picasaweb.google.com/105038517007457819848
A_driana spune:
'seara
lumi, sunteti diversificate , ce bine ca-i place sa pape ea singura...
ralu_seby, si david isi baga degetele in gurita pana vomita, de vreo 2 ori a facut asa...n-are el bai ca ii pe fatza de voma, el rade...
lyly, succes la diversificare, sa pape cu placere...cu suculetu ii mai nasol ca una doua curge din lingurita...
my_lady, si eu ii dau fier hausmann, dar sticluta are picurator, eu asa ii picur 6 pic/zi......cu durerea nu stiu ce sa zic...de cand am nascut si pe mine ma doare spatele...vazut poze cu gagica, asa sta ea acolo, stie ca-i pozata...
dymo, pricepui cu zaharu, doar sirop a primit, acuma ce-o fi o fi....mare lucru nu cred ca va fi...
evy, 500 grame/luna??? super bine...
tina, ti-a zis sa-i pui supozitor zilnic? eu stiu ca nu-i voie sa-l obisnuiesti nici cu supozitor, nici cu termometru, cu nimic...se va obisnui sa faca doar ,,ajutat'' si va fi mai rau...parerea mea...
strumfy, la real cartofii dulci sunt langa cartofii normali, si sunt foarte mari...acuma vad ca te-au lamurit fetele...
many, ce grasunel mare ai...daca ea vede dintisorii, asa o fi...numa sa iasa usor
biara, fain ca stoarce morcovu? asa-i ca face cu spuma? si al meu il face in 2 secunde, iese un super suc, si se spala foarte usor...
floricik, fotomodela fa-o...
dankutza, mama ce m-am emotionat ...gesturi din astea nu se pot masura...draguti copii aia...daca ar fi toti asa
camy, spor la impachetat...
doris, compresa cu apa rece poti pune...asa stiu eu...si la david a fost tare rosu si tare, dar acuma vad ca s-a mai retras...
mi-au intrat banii....iupiii....avem pe ce sa-i cheltuim....avem 5 nunti in 3 luni...sunt stresata de cum voi face cu bebe cu mancarea...prima este peste 3 sapt...
si david se ridica in fund...peste vreo 2 sapt mergem la eco de sold, apoi il las sa stea cum vrea el...inca nu-l prea las ca mi frica....desi ma gandesc ca daca el se ridica inseamna ca poate...
eu mi-am facut o plasa impotriva insectelor pt carucior (ne place multe sa mergem la padure, strand, excursie) si nu vreau sa ajunga gazele sa-l muste pe pitic, sau tantarii...a iesit super...
no trimit, scriu de 1 ora...
A_driana, de David-Andrei
many_bani spune:
Doris noua ne-a recomandat pediatra, daca se intarest locul sau se inroseste sa punem compresa si o feliuta de lamaie.
Pupici lui Matteo.
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
Evy30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui krelia [purple][font=Comic Sans MS]Evy, io iau 2 cu prune ...una pt mine si una pt mai tarziu (si eu am baldachin la patut, ma rog..daca vorbim de acelasi lucru...e ca un bat lung cu un carlig deasupra, pe care agati perdeluta.....eu nu i l-am pus niciodata...) |
da . perdeluta vine de jur imprejurul patutului. eu am vazut la cineva si mi-a fost asa drag, am zis ca atunci cand o sa am bebe iau si eu . si iata cam am luat acum .
pupici
vias spune:
eu de la Fox i-am cumparat un maieu de vara frumos chiar duminica cu 15 ron...dar la reducere aici in Brasov erau doar vreo 3 modele de tricou si unul de pantaloni scurti al baieti...
O sa mai trag o fuga pe acolo zilele astea, poate au mai bagat cate ceva la reducere...
Krelia multumesc..sper sa fie bine..desi merg pt ca tata este grav bolnav
Strumfy si Flavius face la fel...devine extrem de marait inainte sa-l ia somnul, atunci il iau in brate ca-mi place sa-l tin asa, adoarme si il pun in patut apoi
..si acum chiar merg la somn, noapte buna!!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
raluci_b spune:
multumesc de ifo preparere cereale, coque daca-i parol atunci te cred, lili bubu baga piure de fructe, cred ca o sa apeles la apa, ma mai gandesc
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
grigore_tina spune:
a driana mi-a zis in fiecare seara pana incep bine diversificarea cate o jumatate.i-am pus un sfert in seara asta ca plangea.nu l-a ajutat nici masajul burticii nici bicicleta cu piciorusele.de obicei il las sa faca cand vrea el(ininte mi-a iesit la 4 zile.astazi trebuia sa iasa.de obicei iese la 2 zile si saracutul se scremea si plangea).nu ascult mereu ce zice pediatra.spun da uneori si fac ca mine daca aflu ca nu e ok(pun intrebari pe forum,citesc).
Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)
http://picasaweb.google.com/105038517007457819848
many_bani spune:
Krelia, Lyly si eu dau tot cu lingurita vigantolul si in seara asta si ferul dar ma mulg si la inceput cand da de gustul de lapte deschide gura pana se prinde ca mai era ceva este tarziu. Sper sa tina faza si mai tarziu cu fierul, azi a fost prima data.
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
raluci_b spune:
si noi avem baldachin, l-am pus la pat inainte sa vina pe lume, le schimb cand si cand, vedem cand o incepe sa traga de ele
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
Evy30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui A_driana evy, 500 grame/luna??? super bine... [ |
multumim . se pare ca sanul inca ii ajunge
mie nu mi-au intrat banii si am depus dosarul pe 04 febr . off...sa incerc si eu sa sun maine la tel din Hambarului poate imi zic ceva ...
pt roseata de pe piciorus merg comprese si o felie de cartof . sau lamaie , cum spune si Many