Fulgusori Nov-Dec2009(62)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

am plecat la teveu ca acu'-acu' intra-n emisie Mirci si se supara daca lipsesc

NB fete!

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

www.youtube.com/watch?v=5ALwObvKxs0" target="_blank">uitati la pisica asta

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Si Danut are baldachin la patutul lui. Dar nu sta in el Da deloc

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Matelor, trebuie sa ies. Vorbim maine si sa-mi pastrati si mie cate putin din bunataturile de mai sus.

Va doresc sa aveti o noapte linistita!pe toate!

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

noapte buna . noapte usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

al meu pitic in ultimele 2-3 sapt a stagnat si sunt putin ...si mai o tot aud si pe mami ca i se pare ca a slabit ...cand aud la voi 500-600 grame/luna... sper sa puna luna asta macar 300...

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

noapte buna.

Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)

http://picasaweb.google.com/105038517007457819848

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

A_driana cand ai timp...poate postezi o poza cu protectia de insecte pt carut
Merg si eu la culcare...ca netul iar merge in suturi si ma enervez.
Noapte buna si linistita

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Seara fetele...

Mai sunt grisine cu prosciuto, fur si io una...

Dymomo eu dupa prima nastere am avut foarte dereglat ciclu, am fost la dr si mi-a recomandat pastile. Acuma la tine poate e o faza trecatoare, poate are legatura cu alaptatu, nu ma pricep.

Diana ce planuri marete ai tu... masina de cusut, bicicleta, 3 copii.. bravo tie . Ia mai poveste-ne ce nazbatii mai fac cei mari
Ancutza pfoai ce companie a avut Sabinuta aseara... 2 cavaleri...tati isi merita plata ca fost de gasca

Lavi asa da... faina gagica

Mitzi

Ralu felicitari pentru grasunel! Ce frumos creste!

Raluci felicitari pentru intoarcerea lui Bubu.

Andre scuzati zapacita...mai spune-mi te rog, cum sunt supozitoarele acelea??

Krelia ce dolofenel ai tu acolo. I-ai facut coronita din petale

Lumi ma bucur ca sunteti fericiti toti 3. Cu diversificarea, asa este... la unii copii merge mai greu... mi-e groaza si mie de momentul respectiv.
Floricika, Many sa va traiasca grasuneii

Dankutza este minunat ce povestesti tu...sunt convinsa ca tu ai un mare aport in comportamentul elevilor tai.

Shtephy astept sa ne scrii cand poti...

Sa va povestesc si io de-ai mei... sa vedeti ce se joaca Riana cu Dragos... o paruieste Dragos de numa...si ei ii place, se tot apleaca peste el, rade si ii spune "hai plinde-ma de pal". Va dati sema ca io trebuie sa-i scot paru de la el din manuta ca el saracutzu inca nu stie sa lase ce apuca...De abia astept sa creasca sa se joace impreuna...

No trimit, ca ma ia cu somn...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj
Asta ar fi neplacut. Dar cu apa nu se poate? Sau alternat cumva, pentru zilele in care esti in zona bucatariei, ok, Lp in cazul meu, lm in cazul tau, dar cand pleci de dimineata pana seara daca bagi apa ce are?

Andre, pe cutiile de cereale pentru bebe pe care le-am vazut aici scrie ca la cereale se adauga:
fie apa - si atunci cerealele contin si lapte special adaptat pentru copii-, sau
fie lapte praf/lapte matern
(in entuziasmul meu, am cumparat deja o cutie de la Nestle cu cereale de orez din cele la care trebuie sa adaug laptic; instructiunile zic ca se prepara, se serveste, apoi se arunca orice ramane. Iar cerealele, odata deschisa punga, se folosesc nu mai mult de o luna.)

In Europa nu apare informatia asta pe cutii, sau folosesti un alt fel de cereale (organice, sau le macini tu?...) ?

Pentru mancare in deplasare, ai putea sa cumperi cereale la care sa adaugi doar apa, pe care le poti amesteca inainte sa servesti fata, ca sa fi sigura ca nu ii fac rau copilului. Zic si eu...

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner

Mergi la inceput