Fulgusori Nov-Dec2009(62)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui A_driana

al meu pitic in ultimele 2-3 sapt a stagnat si sunt putin ...si mai o tot aud si pe mami ca i se pare ca a slabit ...cand aud la voi 500-600 grame/luna... sper sa puna luna asta macar 300...

A_driana, de David-Andrei

Nu fi supi si Vlad luna trecuta a luat numai 150 gr.Am facut analize (cu ocazia opratiei) si au iesit bune, cu o carenta mica de fier, luna asta a luat 550 gr. Concluzie fiecare cu ritmul lui

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

Alinus ce frumos vorbesti tu de cei mici!cred ca nu mai poti de drag cand ii vezi asa.

Mai vreau si eu un bebe, sper sa imi conving sotul sa mai facem un copil pt ca el spune ca unul e suficient.Mai avem timp de negociat .

Noapte buna

mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

strumfy, uite aici plasa de tantari...ii 60 lei s-o cumperi...pe mine m-a costat 5 lei materialul si cusutul nimic...arata exact ca in poza, doar ca ii un verde fff deschis...
many, da, stiu, fiecare cu ritmul lui...dar totusi ma ,,agit''
crissa, este timp de negociat...se mai razgandeste el...al meu vrea inca unu....si zice ca daca ne-am permite ar vrea 3...la asta zic pas

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

laura,pe cutia mea de nestle zice ca se folosesc in 2 saptamani.
eram si eu pe aici dar plec la nani.

Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)

http://picasaweb.google.com/105038517007457819848

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzi2005 spune:

of, am ratat concertul...raluci sa-mi fie iertata absenta, dar l-am sarbatorit pe bunicul.
fetelor, multumesc de urari la adresa tatalui meu.lylianaai fost mortala cu Motanul Senior, dar cred ca i se potriveste mai bine lui socra-miu. el e mai mare iubitor de pisici decat tata.
doris a incercat si al meu sa cumpere termometru cu mercur anul trecut, dar nu a gasit. i-a zis farmacista ca nu se mai comercializeaza.poate tu ai mai mult noroc.
mamicilor, felicitari pentru dimensiunile fulgusorilor. vad ca majoritatea sunt niste lungani
lili pentru oracol pisoiul ne-a anuntat ca vrea sa faca scufundari in cristelnita si am zis sa sarbatorim evenimentul in cadru festiv
andre daca nu cer prea mult, eu as vrea reteta de lasagna. jinduiesc la ea de asta-toamna. si daca ai reteta de paella, ma "sacrific" si o primesc si pe asta
eu n-am dureri de oase si nici nu prea imi cade parul. adica imi cadea mult mai mult cand eram insarcinata. sunt atipica la faza asta..
cu piureuri si cereale, nu ma bag. n-am inceput, n-am nici o experienta
alinushcred ca sunt foarte draguti. asa face si pisoiul meu cu nepoata-mea care e mai mica un pic decat Riana. si suntem topiti cu toti
dankutza cred ca e minunat sentimentul trait de tine.

cu siguranta mai aveam de spus, dar daca nu-mi notez si citesc pe apucate e un haos in capul meu.

o noapte linistita tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Citat:
citat din mesajul lui grigore_tina

laura,pe cutia mea de nestle zice ca se folosesc in 2 saptamani.

Si e tot Nestle... Interesant... probabil depinde si de unde e produs, iar in Europa probabil sunt mai stricti cu datele.

Am mai verificat o data si tot o luna zice :)

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Dy, Laura Multumesc Alinush Sunt niste supozitoare homeopatice, Viburcol se numesc, pentru colici si dureri de dinti. La Chiara au functionat de minune si am citit ca si la alti bebei. Mitzi Maine e ok? Ca acu m-au invadat pescarii si ma scot de la calc. Noapte buna Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Raluci, merci de dedicatie. Ascultam impreuna cu tati.

Dankutza e minunat ce povesteti tu... Copiii sunt nevinovati si au sufletul curat...

Andre, tare faza cu cafeaua.

Laurairina e tare frumoasa rochita si mai ales fotomodelul. Io vreau si poze de la botez, da??

Smaranditza si eu intru in categoria celor care abia cos un nasture Greu si cu ala...

A_driana superrrr ca sta in fundulet.

Ce sa stai frate pe forum ca plange fii-mea...

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Seara buna!
Dj-ul a facut treaba buna in seara asta! Pasati incoace si la mine niste mozarella, va rog! Multumesc...

No eu am vazut aici doua intrebari:
1. Raluci: cu ce sa prepare cerealele simple, fara lapte adaugat din fabricatie: pai cu LM, LP, suc de fructe, adaugate la piureul de fructe/legume, cu iaurt/branzica, si ca ultima solutie cu apa. Ai mei n-au vrut neam cereale, Vlad le-a acceptat cu iaurt pe la 8 luni si Timi n-a vrut nici cu LM nici cu iaurt. Eu varianta LP n-am incercat-o ptr ca am o aversiune fata de LP si nu ma deranja sa ma mulg. Am prieteni care pana la urma au facut cu apa, asa le manca bine fetita. O alta solutie e orezul cu roscove de la nestle care se prepara cu apa si nu contine deloc lapte in compozitie.

2. Andre: Aici era buna interventia lui Coque, spuneam ca am vazut multi copii (vorbesc de astia pretentiosi, nu de cei care iti mananca si farfuria) care prefera piureurile fara adaos de lapte, fie el lp sau lm, cu cu apa plata sau apa in care au fiert legumele. Cum nu ma pricep la LP nu prea stiu ce sa iti raspund. Acu no, orice mancare ii dai, cu sau fara lapte n-o poti tine la temperatura camerei mai mult de o ora ca se altereaza. Cerealele clar trebuie consumate imediat dupa prepararea cu lapte, ca altfel se fleoscaiesc. Cred ca daca incerci sa-i dai si nu doreste piureul de legume preparat cu lp, il poti pune in frigider si ii dai altceva in loc si merge incercat la masa urmatoare. Si cam atata. Practic poti sa refolosesti ca sa fi sigura doar daca n-a ajuns saliva lui bebe in piure. Daca ii mofturici, pui doar 3-4 lingurite in castorn si incerci cu alea: papa pui si restul. Nu papa? restul neatins de saliva vine la frigider.

Dymomo, asa-i la femeile care alapteaza ciclul e destul de neregulat.

Stephy, ai scapat de ghips?

Ok, va pupalesc si ma scurg incet catre patul conjugal.

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Am reusit sa adorm si eu puiul..si ma infiintez pe bancutza,pana mai am companie...va aduc niste somon prajit in unt cu mult patrunjel,asezonat cu cartofiori ,lamaie si mujdei..pt cele care nu tin la silueta..

Azi am facut-o lata rau:desteapta de mine am scos puiul la plimbare in marsupiu (ca,deh,ploua afara si trebuia sa merg la shopping si am zis ca ma misc mai usor),iar el saracutu nu si-a facut somnicu(are cel mai lung somn de peste zi la amiaza in medie vreo 2 ore,daca e afara) ...in consecinta a fost marait toata seara si a motait la mine in brate in timp ce va citeam ...cum incercam sa il asez in patut,cum incepea frichineala... bine ca a trecut....dar,acum m-a rasplatit frumos: a papat 200ml de laptic in 15 min (in conditiile in care la noi dureaza o masa mult mai mult) si doarme dus (ca era rupt in gura,vb lui many))

La capitolul laude: am reusit si noi sa ne intoarcem de pe burta pe spate (el nu prea vrea sa stea pe burtica),ca invers ne descurcam..avea o minge "move and crawl ball" (super faina)in fata ,care l-a motivat se pare.. de povestit,povestim la greu:"dei-dei","te-te","ta-ta"(ceva de genul),"grr-grr" etc..stiti si voi..iar diversificarea merge bine ,for now...
Aaaa...de vreo 2-3 saptamani doarme singurel la el in camera,in saculet de dormit....cum credeti ca l-am gasit de dimineata?! Era numai in scutec "nadragutii" erau undeva la fundul sacului..

Gata...trecem la treaba...

ANDRE cel mare se imbaiaza inainte de cel mic ,dupa care amandoi la cada cu ratustele si broscutele...
Vizavi de mancarea in deplasare ,Laura B mi-a luat vb din gura..

Laurici de milioane rechinasa cu "rochiuta",la fel si "manutele" care au facut-o..I you

Krelia super tare "Albastrelul decorat"!

Camy drum bun si multa sanatate tie si tatalui tau!!

Lavi"pretty girl"

Biara succese cu proiectul!!

Mitzi sa traiasca Motanu-senior si spor la pregatirile "scufundarilor"!!

Doris poti incerca crema de galbenele (daca ai la indemana ) sau frunza de varza cruda..e antinflamatoare...la noi a mers..

Many mi-a placut de tine,ai fost tare (stii tu)

DANKUTZA superbe gesturile elevilor tai ..asa cum mai zicea cineva pe aici..cred ca ai si tu un aport pe acolo..

ANCUTZA iar in vizite?! ce mai face Sabina? si-a mai revenit?

Dymomo "makes sense" ce spui tu acolo cu lp si gusturile noi...

De vreo juma de ora tot scriu si nu mai termin...dar ma opresc acum,nu inainte de spune ca tot mai astept sa apara o Bucovineanca pe aci...si o Broscuta de mangalia si si....ar mai fi dar m-a lasat neuronu singuratic si obosit...
sigur am uitat ceva...dar revin maine daca imi amintesc...

va cu mare drag si va urez noapte buna!!

Mergi la inceput